2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu migren ne kötü birşey ya dun aksamustu 7de bır basladı anca sımdı gectı 2 tane mınoset bıle kesmedı of yaaa

canım ebru şalının dvd sini alsana eğer önceden yapıyorsan spor geçmişin varsa yapabiliyorsun..olmasa bile yaparsın çok kolay ve rahatlatıcı hareketler..normal pilatese hiç benzemiyor..

sancılarım oluyor :76:mızmızlanmak istemiyorum şimdi bir sitede okudum bu haftalarda alt karında sancılar ağrılar olabiliyormuş.

çarşamba ayrıntılı ultrasona giricem arıntılı ultarson deneyimi paylaşan olmadı sanırım hiç

Subaru magnezyum kullanmaya başlamıştın sanırım dimi canım ne olduda içiyorsun bunu? ben henüz paketi açmadımda

canım kalsiyum tabletinede başladıysan 2 sini mutlaka birlikte iç.magnezyum kalsiyum emilimini arttırırmış..bende sağlık ocağında ki aile hekimine yazdırcam magnezyum ve kalsiyum..

mızmızlanmak değil bunlar yaşadığım gerçekler ama :18:
seninle aramızda 1 gün var karnımın sol tarafında ağrı var ne olduğunu anlamadım:18:
magnezyumu bende açmadım henüz
bana dr.um bel fıtığım olduğu için vermişti..ilerleyen haftalarda bel ağrın popona bacaklarına vurucak diyerek magnezyumu verdi
kas ve eklem ağrıalrı için kullanılıyormuş
bende henüz açmadımm

bende iyiyim canım,dört gözle bebeğimin güçlü hareketlerini hissetmek istiyorum. şimdi ufak ufak kıpırtılar var beni pek kesmiyor

ah canım ben de o kıpırtılar bile yok....

bu migren ne kötü birşey ya dun aksamustu 7de bır basladı anca sımdı gectı 2 tane mınoset bıle kesmedı of yaaa

çok geçmiş olsun...migreni olan bir arkadaşım var iğneyle sakinleşebiliyor....

cvp yazdım sana
okudum canım..cevapladım

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriiiii
biz de babamızı işine uğurladık kahvaltımızı yaptık kk da aldık soluğu
test sonucu bekleyenlere hayırlısıyla en güzel haberler inşallaahhh
morali bozuk olanlara boll mutlulukk
öpüyorum hepiniziii

dorti sen ankaradasın galiba,hrs yi öve öve bitiremiyorlar. neden hastane ole yapıyorki,sen kesin doğumunu oradamı yapacaksın

vallahı benım doktordan yana sansım hıc olmadıkı.bende hastaneden memnunum ama verdıklerı sozlerı hıc tutamıyolar.sonuc cıkmadı dıye bır haber bıle vermıyolar.bız arıyoruz hergun.bırde aradıgımız zamanda kızar gıbı konusuyolar.benım doktorum oranın kurucusu ve tek profesoru olan tarık aksu.ınanın üç mılyarı gectı oraya verdıgımız para.amnıyosentez parası sadece iki mılyar verdık.yatma parası benım gunluk ucyuzmılyon.ıkı hafta ustuste yattım tamam hızmetten cok memnun kaldık.aynen otel gıbı.çok guzel bır hastane.ama sonuc verme konusunda bıraz daha dıkkatlı olabılırler.bak benı nasılda depresyona sokdular.mahvoldum bır aydır.hala netıceye varamadık ama ınsallah bebegımde bır sorun yoksa mecburen orada dogum yapacam.

sağol canım ama korkmamak elde değil.aklıma geldikçe gözyaşlarıma engel olamıyorum.canımın acıması değil beni korkutan bebeğime bi zararı olması beni korkutuyor.Allah kimseye bu stresi yaşatmasın yaşamayan bilemez.yarın bu saatlerde bitmiş olur herhalde.sevgili anneler dualarınızı oğlumdan ve benden esirgemeyin olur mu?

gunaydın canım bebişin nasıl ıyımısınız

Günaydın hamişler

duncan süslün geliyor maşallah

hayırlı ugurlu olsun canım.bu yaz kızların yazı olacak galıba.çunku hepımızın kızı olacak hayırlısıyla

CAnlarım benim sağolun .....

Geçmiş olsun güzelim kasılmalar falan bendede oluyo arada korkma...
Canım ben girdim dün ayrıntılı ultrasona herşeyine bakılıyor hatta yrıntılı ultrasonda bebeğe sizden giden kan damarlarına bile bakılıyor ki benim sağ kan damarlarım iyiyken sol biraz az çıktı. Buda ilerde yüksek tansiyon oluşturabilirmiş dikkat etmen gerek dedi. Bebeğin organlarına bakılıyor. Hepsi ölçülüyor. Kemikleri kafatsı beyninin içi içindekiler felan ölçülüyor. Ekstradan fetal kalp incelemesi yapıldı bana sanırım nevra arkadaşımıza istemişti doktor kalbin kapakcıklarından tut girişi çıkışı damarları falan onlara bakılıyor benim hepsi güzel çıktı rbbime şükürler olsun hemde 1 saat bebişimi görme imkanım olmuş oldu. Bide 4 boyutluda sanatsal baktık kızıma yüzünden pek resim vermedi ama bölecene benim dünkü doktor maceram bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…