çok sevindim canım
sağol tatlım ...ben de öyle inan ki...sen nasılsın?
İy aksamlar arkadaşlar
Aslında her gün okuyorum yazılarınızı subarumaşallah nissandamı çalışıyorsun kadınlar kulubündemi çözemedim canım Valla Allahım gününü veriyo çalışan bayanlara ben bugün alışverişe gittim ayaklarım ağrıyor hala
Melekm allah razı olsun canım kolay dğum duası yayınlamıştın hemen kaydettim ve inşallah ezberlyecem Cümlemizin doğumu kolay ve sorunsuz olur inşallah
Mızmız cım üçlü testinide yaptırmışın inşallah çok güzel çıkar canım bende 16.haftamdayım 18 yda 19 haftamda yaptırmayı düşünüyorum geçmi sizce???
zonox gecen gün pilatese gittigin okumuştum harika gerçekten çok sevindimsenin adına ve çok imrendim canım keşke benimde burda öyle imkamlarım olsa eş durumundan ilçelerde geziyoruz bakalım :84: normal olursa doğumun eminim çok rahat olur keşke imkan olsada hocanın gösterdıgi hareketlerden bizede göstersen bizde evde yapsak
Kızlar hepinizde Allaha emanet olun yegenlerime iyi bakın iyi akşamlar
SUBARU çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım
sancılarım oluyor :76:mızmızlanmak istemiyorum şimdi bir sitede okudum bu haftalarda alt karında sancılar ağrılar olabiliyormuş.
çarşamba ayrıntılı ultrasona giricem arıntılı ultarson deneyimi paylaşan olmadı sanırım hiç
Subaru magnezyum kullanmaya başlamıştın sanırım dimi canım ne olduda içiyorsun bunu? ben henüz paketi açmadımda
sancılarım oluyor :76:mızmızlanmak istemiyorum şimdi bir sitede okudum bu haftalarda alt karında sancılar ağrılar olabiliyormuş.
çarşamba ayrıntılı ultrasona giricem arıntılı ultarson deneyimi paylaşan olmadı sanırım hiç
Subaru magnezyum kullanmaya başlamıştın sanırım dimi canım ne olduda içiyorsun bunu? ben henüz paketi açmadımda
bende iyiyim canım,dört gözle bebeğimin güçlü hareketlerini hissetmek istiyorum. şimdi ufak ufak kıpırtılar var beni pek kesmiyor
bu migren ne kötü birşey ya dun aksamustu 7de bır basladı anca sımdı gectı 2 tane mınoset bıle kesmedı of yaaa
okudum canım..cevapladımcvp yazdım sana
ah canım ben de o kıpırtılar bile yok....
çok geçmiş olsun...migreni olan bir arkadaşım var iğneyle sakinleşebiliyor....
okudum canım..cevapladım
dorti sen ankaradasın galiba,hrs yi öve öve bitiremiyorlar. neden hastane ole yapıyorki,sen kesin doğumunu oradamı yapacaksın
sakın korkma canım.sen rahat olkı amnıyosentezınde rahat gecsın.ınsallah hepımızde ıyı sonuclar alırız ben hala beklemedeyım.ınsallah sende bende ve bızım gıbı sonuc bekleyen herkeste ıyı sonuclar alacagız canım.ınsallahbebeklerımıze kavusacagız hepımız
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriiiii
biz de babamızı işine uğurladık kahvaltımızı yaptık kk da aldık soluğu
test sonucu bekleyenlere hayırlısıyla en güzel haberler inşallaahhh
morali bozuk olanlara boll mutlulukk
öpüyorum hepiniziii
Günaydın hamişler
duncan süslün geliyor maşallah
hayırlı ugurlu olsun canım.bu yaz kızların yazı olacak galıba.çunku hepımızın kızı olacak hayırlısıyla
gunaydın canım bebişin nasıl ıyımısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?