2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kız ıkı kere cevapladım gecmıs sayfalara baksana yazdım gerıye bak

bence bır kac saat bekle ıstırahat et.doktorun sana gereklı bılgıyı verecektır ama bence bekleyın.hemen yolculuk yapma bence.enazından bır kac saat bekle derım ben.

yasemıncım buldunmu sana yazdıgım cevapları.bakda banada cevap yaz okudum dıye

dorti tamam canım görüyomuşum da yine yazıyorum farklı bir yazı bekledim heralde ..
dedimya pek normal değilim şu anda kusura bakma..
teşekkürler canım yazdığın için..

bence bır kac saat bekle ıstırahat et.doktorun sana gereklı bılgıyı verecektır ama bence bekleyın.hemen yolculuk yapma bence.enazından bır kac saat bekle derım ben.

eger akıntın olursa yani sıvı akarsa yada kanaman olursa hemen doktora bıldırın

dorti tamam canım görüyomuşum da yine yazıyorum farklı bir yazı bekledim heralde ..
dedimya pek normal değilim şu anda kusura bakma..
teşekkürler canım yazdığın için..

yasemın eger amnıyosentezden sonra kanaman olursa cok mıktarda su gıbı akıntın olursa mutlaka doktora gıdın.unutma ılk bır kacgun cok cok onemlı canım

ultrasonda bebege bakılıyo canım.bebege ıgnenın degmemesı ıcın takıp edıyolar.onun olmadıgı yere hemen ıgneyı sokup sıvıyı alıyolar

Kızlar bebegınıze ıgne degmesın dıye ultrasonla takıp edıyolar.bebegınız hareket edıp yer degıstırdıgı an oradakı bosluga hemen ıgneyı vurup sıvıyı cekıyolar.ayrıca gobek delıgınızden alınmayacak sıvı.karnınızdan alacaklar.bebege zarar gelmemesı ıcın ultrason eşliğinde yapılacak amnıyosentezınız

GUNAYDIN CANIM SENIN NEYIN OLACAKMIS BAKALIM.KIZMI ERKEKMI

herkese merhaba..
ne zamandır uğrayamıyorum foruma..
neler olmuş..
kızlar çok çokkk geçmiş olsun..
Allaha sığınalım, umarım herşeyin hayırlısı olur, inşallah bişey çıkmayacak amniyosentezlerinizden..
okuyunca etkileniyor insan ben 2li 3lü yaptırmadım c.tesi direk 4 lü yapılacak..
İnsan geriliyor.. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda..

amin canım inşallah hepımız ıyı haberler alırız.ben bır aydır mahvoldum zaten meraktan.bakalım cumartesı ne olacak allah yardımcımız olsun

amin canım inşallah hepımız ıyı haberler alırız.ben bır aydır mahvoldum zaten meraktan.bakalım cumartesı ne olacak allah yardımcımız olsun

Amiiinn..
İçimi ferah tutmaya çalışıyorumm..
Hayırlısıyla bişeyi yoktur kuzumun..
umarım hepimizinki sağlıklıdır..
Moralimiz hep yüksek olmalı..

dorticim dikkat ettin mi tickerlarımızdaki yazı birbirine çok benziyor.ben bu tickeri hazırlayalı 3 haftayı geçiyor sanki içime doğmuş gibi sağlıkla gel bebeğim yazmışım...hiç böyle bişey aklımda yokken.

ınsallah canım.saglıkla gelecek bebeklerımız merak etme.sen sakın korkma.sen nezaman amnıyo olacaktın sasırdım bende ıyıce

Günaydın kıslar,

özlem kocaman bir yüreğin var okurkem çok duygulandım, bu süreci hayırlısı ile sıkıntı vermeden tamamlamanı diliyorum inşallah..

harika tavsiyeler zonox paylaşım için teşekkürler. Ya ben balık yemeye çalışıyorum da kızartma
yani bi yandan iyilik bi yandan kötülük yapıyorum kendime
yumurtayı gün aşırı yemeye çalışıyorum, sütü esiden kahvaltıda içiyodum bugünden sonra ara öğün olarak tüketicem..
iç çamaşırı değişimi ve temizliğe dikkat ediyorum..

Gözün aydın canım..

kızlar bu arada tv8 de maranki var. anne sütü için önerileri var..

monaroza inşallah iyi sonuçlar alacaksın canım dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…