2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

DORTİ MERHABA
seni çok iyi anlıyorumm..çok geçmiş olsun allah güzel sonuçalr almanı nasip etsin...
kendini üzme....herşerde bir hayır vardır unutma
ama ne kadar özel olsada arayıp bilgi vermedikleride oluyo işte
biraz daha sakin olup sabırlı olmaya çalış inş.sonu güzel olacak

Canım senin için dua edicem içimden bir his bebeğinin gayet sağlıklı olduğunu söylüyor şimdi içimden öle geldi sen içini kocaman ferah tut tatlım... Unutma bebişin çok iyi içerde annesi kendini ve bebişini fazla yıpratma olurmu... Dualarım bugünde yarında seninle olcak. Hatta annemler yarın kuran okuycak sana da dortiyede cerenli yağmurada ayriyetten dua edecem orda.....

canımm
sakin olmaya çalış korkma bak bir sürü arkadaşımız yaptırmış...
ikinizede hiççç bişeycik olmıycak merak etme olurmu
dualrımız seninle
allah kalbine gönlüne göre versin inş..

Allah yardımcın olsun arkadaşım...korkma yolunda gider inş...

Gözün aydın duncan...Darısı başımıza inş...

ooohh ne güzel bol bol görmüşsün bebeğini ben çokk özledim 1 ay oldu geçen ayda doğru düzgün görememiştim zaten 9unda kontrolum nasıl bekliyorum bilemezsin

canım benım kadar kımse senı anlayamaz.ben bırde kontrole gıtmıstım sonuc gostermeye anıden hemen yatırıp amnıyo yaptılar bana.sen yıne sanslısın.nasıl oldugunu neler yapılacagını bılıyosun.ben hıcbısey bılmeden kuzu gıbı yattım masaya.cok sasırdık neye ugradıgımızı anlamadık.amnıyosentezın ne oldugunu bıle duymamıstım o derece yani.bır hafta kendıme gelemedım ozaman.bak bızler sana soyluyoruz neler olacagını.en ıyı örnek benım sana.senı cok ıyı anlıyorum sakın uzulme.bes dakıka bıle surmeyecek.sen yeterkı rahat ol.bebegede hıcbısey olmayacak.hıc oyle seyler dusunme.amnıyosentezden bebegını kaybeden olmadı hıc.allah yardımcın olsun

dorti bu arada bugünsaat 16 da prf.recep has ile randevum var.
ayrıntılı ultrason ve amniyosentez yapılacak. bu işlem tam olarak nasıl yapılıyor.vajinadan değilmiş galiba tam göbek deliğindenmi? biraz bahsetsene..
birde ultrasonda neyine bakılıyo?

ben sana dun yazmıstım ama galıba goremedın canım.amnıyosentez karnından yapılacak.ultrasonla bebegı sureklı kontrol edıyolar ve bebegın olmadıgı yere ıgneyı sokuyolar.kesınlıkle guvenılır bır ıslem.bebegın hareketlerıne bakıp kesenın bos oldugu yerden hemen gırıp suyu cekıyolar.yanı bebegıne hıcbır zarar gelmıyo.bebegın kenarda duruyo o sırada.onlar sıvıyı alınca hemen bıtıyo işlem.sakın korkmayın.sen rahat ol sakın karnını falan oynatma.rahat olmassanız ıkıncı bır defa daha gırmelerı gerekır.

çok sağolun kızlar
burda gurbetteyim eşimden başka kimsem yok yanımda.ama yazdıklarınız beni o kadar rahatlatıyor ki.biliyorum yalnız değilim ve beni tanımasa da bir sürü arkadaşım benim için dua ediyor.sayenizde biraz daha iyiyim inş. bu kötü günler geçecek ve ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım inş. 2 hafta sonra da güzel haberleri paylaşacağiım sizlerle,şu an beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok.Allahım sen bebeğimi koru.

ne güzel bi prof sana bakıcak ölçüm yapıcak
allah yardımcın olsun
birde bu gibi durumlarda ayetel kürsi okumanızı tavsiye ederimm
innaınki çok faydası oluyor

günaydın 2011 in en güzel anne adayları umarım herkes çok iyidir hepinize mutluluk dolu bir gün geçirmenizi diliyorum baharnaz cım ben istanbulda yaşamadığım için dr um nur hnm değil ama onu arayıp gelişmelerle ilgili görüşüyorum ben ayrıntılı ultrasana memorialde riskli gebelikler dr u cihangir beye gidicem nur hnm ayrıntılı ultrasonun çok önemli olduğunu söyledi bu yüzden burda yapalım demişti

Gözün aydın duncan...Darısı başımıza inş...

Amin canım benim inşallah ......

ooohh ne güzel bol bol görmüşsün bebeğini ben çokk özledim 1 ay oldu geçen ayda doğru düzgün görememiştim zaten 9unda kontrolum nasıl bekliyorum bilemezsin

Ah canım bende 1 ayın üstüne gördüm özlemiştim bebeğimi valla darısı başına diyim canım hasret giderin bişeyin kalmamış seninde 1 hafta sonra.....

Canım geçmiş olsun sanada ayrıntılıda nelere bakıldığını yukarıda ben yazdım...

monoroza canım çok geçmiş olsun,
tam olarak sorun neydi canım?
sayfalar çok ilrelemiş kusura bakma biraz baktım ama göremedim..
bu gün benimde amniyosentezim var şuan deli gibiyim ellerim titriyo çenemde aynı şekilde
deli gibiyim yaa...inş. geçiçek atlatıcaz.
belki okumadın sende beni biraz yazayımsan;
2 litestim 95 te1 toplamda 1 : 1722
3 lü testim 50 de1 toplamda%2
senin neydi sorun?

gobegınızden alınıyo sıvı kızlar.vajınayla alaksı yok.sızın tek yapacagınız rahat olmak.hıc acımıyor falan dıyemem.bıraz sıkıntınız olabılır ama cok kotu bır sey degıl.cok cabuk bıtıyor.sonrası cok onemlı kızlar.bol bol su içip yatak ıstırahatı yapmanız lazım.amnıyosentezden sonra mutlaka ıstırahat edın.sakın iş falan yapmayın.ılk bır hafta cok onemlı.bebegınızın sıvısda hemen yerıne gelıyor merak etmeyın

subaru saoğlsın rakdaşım
okuyacağım inş. sizlerde bizi geçiren dualarınızda monorozayıda yeni gördüm .
neyseki dorti temiz sonuç aldı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
dorti yazıma cevap vericenmi ?
görmedin heralde?

canım benim de 3lü testimde tr 21 riski 135te 1 çıktı. drum amniyosentez dedi.ben batmandayım yarın diyarbakırda yaptıracağız inş.
seni çok ii anlıyorum 3 gündür gecem gündüzüme karıştı uyuyamıyorum yemeden içmeden kesildim inş. bebişlerimizde bişey çıkmayacak dua edelim bol bol..

dorticim ben batmanda oturuyorum amniyosentez burda olmadığı için diyarbakıra gideceğim.olduktan sonra batmana geri dönmem gerekiyor yolculuk zararlı olur mu?yolu da kötü üstelik diyarbakırın.sence ne yapayım diyarbakırda uzun süre de kalamam?

sagol canım allah senden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…