vallahı benım doktordan yana sansım hıc olmadıkı.bende hastaneden memnunum ama verdıklerı sozlerı hıc tutamıyolar.sonuc cıkmadı dıye bır haber bıle vermıyolar.bız arıyoruz hergun.bırde aradıgımız zamanda kızar gıbı konusuyolar.benım doktorum oranın kurucusu ve tek profesoru olan tarık aksu.ınanın üç mılyarı gectı oraya verdıgımız para.amnıyosentez parası sadece iki mılyar verdık.yatma parası benım gunluk ucyuzmılyon.ıkı hafta ustuste yattım tamam hızmetten cok memnun kaldık.aynen otel gıbı.çok guzel bır hastane.ama sonuc verme konusunda bıraz daha dıkkatlı olabılırler.bak benı nasılda depresyona sokdular.mahvoldum bır aydır.hala netıceye varamadık ama ınsallah bebegımde bır sorun yoksa mecburen orada dogum yapacam.
sağol canım ama korkmamak elde değil.aklıma geldikçe gözyaşlarıma engel olamıyorum.canımın acıması değil beni korkutan bebeğime bi zararı olması beni korkutuyor.Allah kimseye bu stresi yaşatmasın yaşamayan bilemez.yarın bu saatlerde bitmiş olur herhalde.sevgili anneler dualarınızı oğlumdan ve benden esirgemeyin olur mu?
[/QUOT
duaların hep burda okuduğum stres ve merakla bekleyen anneler için tatlım ama üzme kendini sağlıkla kucağımıza aldığımızda bebeklerimizi onları stres yapıp üzdüğümüz zamanlar için keşke demeyelim
sağol canım ama korkmamak elde değil.aklıma geldikçe gözyaşlarıma engel olamıyorum.canımın acıması değil beni korkutan bebeğime bi zararı olması beni korkutuyor.Allah kimseye bu stresi yaşatmasın yaşamayan bilemez.yarın bu saatlerde bitmiş olur herhalde.sevgili anneler dualarınızı oğlumdan ve benden esirgemeyin olur mu?
CAnlarım benim sağolun .....
Geçmiş olsun güzelim kasılmalar falan bendede oluyo arada korkma...
Canım ben girdim dün ayrıntılı ultrasona herşeyine bakılıyor hatta yrıntılı ultrasonda bebeğe sizden giden kan damarlarına bile bakılıyor ki benim sağ kan damarlarım iyiyken sol biraz az çıktı. Buda ilerde yüksek tansiyon oluşturabilirmiş dikkat etmen gerek dedi. Bebeğin organlarına bakılıyor. Hepsi ölçülüyor. Kemikleri kafatsı beyninin içi içindekiler felan ölçülüyor. Ekstradan fetal kalp incelemesi yapıldı bana sanırım nevra arkadaşımıza istemişti doktor kalbin kapakcıklarından tut girişi çıkışı damarları falan onlara bakılıyor benim hepsi güzel çıktı rbbime şükürler olsun hemde 1 saat bebişimi görme imkanım olmuş oldu. Bide 4 boyutluda sanatsal baktık kızımayüzünden pek resim vermedi ama bölecene benim dünkü doktor maceram bitti...
CAnlarım benim sağolun .....
Geçmiş olsun güzelim kasılmalar falan bendede oluyo arada korkma...
Canım ben girdim dün ayrıntılı ultrasona herşeyine bakılıyor hatta yrıntılı ultrasonda bebeğe sizden giden kan damarlarına bile bakılıyor ki benim sağ kan damarlarım iyiyken sol biraz az çıktı. Buda ilerde yüksek tansiyon oluşturabilirmiş dikkat etmen gerek dedi. Bebeğin organlarına bakılıyor. Hepsi ölçülüyor. Kemikleri kafatsı beyninin içi içindekiler felan ölçülüyor. Ekstradan fetal kalp incelemesi yapıldı bana sanırım nevra arkadaşımıza istemişti doktor kalbin kapakcıklarından tut girişi çıkışı damarları falan onlara bakılıyor benim hepsi güzel çıktı rbbime şükürler olsun hemde 1 saat bebişimi görme imkanım olmuş oldu. Bide 4 boyutluda sanatsal baktık kızımayüzünden pek resim vermedi ama bölecene benim dünkü doktor maceram bitti...
günaydın kızlar...
dorti senden alamadığım bir yazın varmı canım?
duncan prensesin sağlıkla hayırla gelsin arkadaşım
dorti bu arada bugünsaat 16 da prf.recep has ile randevum var.
ayrıntılı ultrason ve amniyosentez yapılacak. bu işlem tam olarak nasıl yapılıyor.vajinadan değilmiş galiba tam göbek deliğindenmi? biraz bahsetsene..
birde ultrasonda neyine bakılıyo?
ayrıntılı ultrason ve amniyosentez yapılacak. bu işlem tam olarak nasıl yapılıyor.vajinadan değilmiş galiba tam göbek deliğindenmi? biraz bahsetsene..
Gözün aydın duncan...Darısı başımıza inş...
ooohh ne güzel bol bol görmüşsün bebeğini ben çokk özledim 1 ay oldu geçen ayda doğru düzgün görememiştim zaten 9unda kontrolum nasıl bekliyorum bilemezsin
monoroza canım çok geçmiş olsun,
tam olarak sorun neydi canım?
sayfalar çok ilrelemiş kusura bakma biraz baktım ama göremedim..
bu gün benimde amniyosentezim var şuan deli gibiyim ellerim titriyo çenemde aynı şekilde
deli gibiyim yaa...inş. geçiçek atlatıcaz.
belki okumadın sende beni biraz yazayımsan;
2 litestim 95 te1 toplamda 1 : 1722
3 lü testim 50 de1 toplamda%2
senin neydi sorun?
gobegınızden alınıyo sıvı kızlar.vajınayla alaksı yok.sızın tek yapacagınız rahat olmak.hıc acımıyor falan dıyemem.bıraz sıkıntınız olabılır ama cok kotu bır sey degıl.cok cabuk bıtıyor.sonrası cok onemlı kızlar.bol bol su içip yatak ıstırahatı yapmanız lazım.amnıyosentezden sonra mutlaka ıstırahat edın.sakın iş falan yapmayın.ılk bır hafta cok onemlı.bebegınızın sıvısda hemen yerıne gelıyor merak etmeyın
DORTİ MERHABA
seni çok iyi anlıyorumm..çok geçmiş olsun allah güzel sonuçalr almanı nasip etsin...
kendini üzme....herşerde bir hayır vardır unutma
ama ne kadar özel olsada arayıp bilgi vermedikleride oluyo işte
biraz daha sakin olup sabırlı olmaya çalış inş.sonu güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?