Herkese selam arkadaşlar işlerden giremedim 2 gündür keyifler yerindedir inşallah.
selam sekerlıkler....
nasılsınız?????
bız cokı ıyıyız sukurler olsun sabah sankı karnımın ıcıne yuzlerce ıgne batırıyorlarmıs gıbı agrıdı acıdı ama sukur gectı....
bılmıyorum kı tatlım normaldır heralde....Hosgeldin tatlim,
Kendini iyi hissetmen cok guzell,
o igne batmalari banada oluor ozlemcim,
sanirim normalmis dimi?
Ozellikle bebegin oldugu yere batiyor igneler,
gecici ama, hemen geciyor
herkese mrb arkadaşlar umarım herkesi iyidir dün benim başım döndü gece ve ayılıo gibi bişey oldum ama kendime geldim bugün tekrar başım dönmeye devam edince sağlık ocağına tansiyonumu ölçtürmeye gittim normal çıktı doktor sanırım kansızlıktan dedi orda hemşirre bana tetenoz aşısı vurdu. en kafamı toparlayamadığım için niye vuruosun demek aklma gelmedi. perşembe günü kendi doktorumda randevum var. biraz erken vurulmuş ama bişey olmaz dediamayine de benim kafama çok takıldı tetenoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı?????? lütfen yardım edin kafama çok taktım yaaa işey olmaz demi
Nevracim, biz yurtdisindan evet, ben hollanda. Bogusuyoruz soguklarla canim. Ama TR deki sicaklarada son geldi artik haberiniz olsun, bu haftasonundan itibaren kar kis kiyamet sizin oralara gonderiyoruz cnm:)))) kolay gele diyelim:)
simge merhaba
benim bugün dr kontrolüm vardı
tetenoz aşısını ona sordumm
aşı mutlaka gerekmiyor ama 5 yıl seni koruyor tercihi sana kalmış dedii
için rahat olsunnn
merhaba
aaaaaa ne diyosun kara kışı bizemi gönderiyosunuz almasak olmazmı yaa
kara kış işe nasıl gelcez
hele birde yerler buz olunca kayma tehlikesi oluyo hamile hamile napcezzz yaaww
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım işyerinde işler çok yoğun o biraz sıkıcıSelam canim hosgeldin,
Bizler iyi walla, sen nasilsin? bebis nasil?
Selam anne adayciklari..
Ben bugun doktora gittim,dedigim turk doktora..
Ama malesef ultrasyona sokmadi beni.. Karsi olan biriymis devamli girilmesine,derdimi anlatsamda olmadi...
3lu test olsa tamam bu zamanlar ona giriliyor birtek,onun disinda sokmuyorum 22 haftalik olana kadar,ki 3lu testide gereksiz buluyorum onun icin girmemen en iyisi dedi... Kaldim oyle karsisinda...
Nasibe bak,doktor bulursun usg ye karsi olur,doktor dulursun usg ye her dk sokar ama birseyden anlamaz...
Artik girmem bir ay daha... Vazgectim...
Tr gelirsem orda girerim insallah.. Hayir vardir insallah ne diyim...
Nevracim, biz yurtdisindan evet, ben hollanda. Bogusuyoruz soguklarla canim. Ama TR deki sicaklarada son geldi artik haberiniz olsun, bu haftasonundan itibaren kar kis kiyamet sizin oralara gonderiyoruz cnm:)))) kolay gele diyelim:)
Subaru cum, malesef ki oyle cnm,
haberlerdede verdiler,
haftasonu istanbulu kar bekliyormus,
Avrupadaki soguklar TR ye dogru yola cikiyormus
Rabbim herkesin yardimcisi olsun,
insallah kriz ortami yaratmadan gelir gecer.
Dikkat edin ne olur kendinize!
Selam canlarımmmmmm
canım artık değiştircen mecbur yoksa güzel kızın alınır valla :) 2.ye kısmetmiş ardan :) teyzesi onun yerine benim ardamı sev,tekrar hayırlı olsun cnaım
evet canım bizden çoğu kişi orda. anneler ve ileri gebelikleri olanların olması güzel oluo. bişey sorunca hemen cevaplıolar saolsunlar. ben en çok tartışmalardaki konulara bakıorum çok güzel şeyler oluo cidden. arkadaşlar kurdu 3 günde nerdeyse 300 kişi üye oldu : ))))
l
bılmıyorum kı tatlım normaldır heralde....
haftaya penesılınım var kara kara dusunce sardı sımdıden benı...kalcam alev alev yanıyo 10 gun hıc o tarafa yatamıyorum cok gec gecıyo bıde uc gunde bır yaptırdıgım ıgnem var ama o kadar agır deyıl....
amın ıns canım benım rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın ıns....Ah canim benimm, Rabbim insallah bu katlandiklarinin karsiligini vericektir sana minik mucizeni kucagina vererek.
Sabret sekercim, kolay degil ama hersey bebegin icin. hersey biryana surekli yatmak zaten mahveder insani. Umarim ignelerden fazla sikinti cekmezsin
ayyy cnm seninkide ne kadar zor ben 1 ay bebeğimi görmek için gün sayıyorum özlüorum
cınsıyetını ogrenmeyen bıkac arkadasımız kaldı sanırm.....
aynen bende ozluyorum cok gormek istiyorum bu sira cok... Ama nasip iste...
Evet ben bekleye bekleye sabrimi denicem
amın ıns canım benım rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın ıns....
katlanma konusunda astım kendımı yapı olarak cok hereketlı cok sosoyal yerınde duramayan bır tıpım ama sabredıyorum ederımde hersey guzel kızım ıcın....saglıkla gelsınde aramıza....
bugun babamız ev bakıyomuds kızlar lutfen dua edın....guzel kızım nasıbıyle gelsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?