2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Seninkide sanssizlik yanii, ahh ahh
elin memleketinde derdinide anlatamiyrosun iste boylece,
sabredicen artiks ekercim,
nasipse yakinda TR ye gidiyorsun,
aileyle sarmas dolastan sonra ilk isin
guzelce bir doktora gidip bebeginle hasret gidermek olsun
Hemde hemen ogrenirsin kizmi erkekmi
Herseyin hayirlisi olsun canim takma insallah kafana.

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım işyerinde işler çok yoğun o biraz sıkıcı

Yogunluga dikkat et canim,
biliyorsun degilmi isler sen olmadanda yurur bir sekilde
fazla yuklenme kendine
oldugu kadar artik
seninde hamilelik haklarin var
acikca dle getirmesende,
giliden gizliye kullan haklarini canim benim
Bebisinden oneli hicbirsey olamaz.

donacağız yaneee.. :)) neyse bu zamanA kadarda iyi idare ettik sıcak sıcak..

Donacaniz gibime geliyor benimde evet
Dikkaet et cnm sende kendine,
soguk hava, kar vs ninda kendine has guzellikleri var bence:)
Tadini cikarin bosver

Canim, insallah beklenilenden daha iyi olur hava sartlari, ne diim
trafik sorunu malum evet,
ama ona gorede isyerleri anlayisli olur sanirim?

Bu arada kizicenle kartopu oynamaniza daha epeyi bi var annesi:))
azicik sabredicen.
Sen bu sene ve seneye babasiyla oynada
artik 2 sene sonra kizicenle oynarsiniz:)

Insallah ev isiniz rastgider canim, kizinizin sansina olur,
Dualarimiz sizinle!

merak etme canım hareketlerini çok hissetmeye başlayınca o kadar tedirgin olmazsın allah kucağını almaya nasip eder inşallah

Insallah canim,simdiden hissettiklerim bile yetiyor bana gormesemde icim rahat ediyor elham..
Rabbim hepimizin kucagina almasini nasip etsin

Insallah ablacim,orada daha kuvvetli bilgi alirim diye dusunuyorum,buradan umidim kalmadi zaten...
HErmeyin en hayirlisi olsun ins

sagolun kızlar ıns.....muteahıt tanıdıkdı annesıde oraya tasınacakmıs bıldık bırısı komsusu olsundıye bıgun ozanı aramıs ıskontoyuda cok guzel yapmıs ama yol kenarı cok gurultulu bıyerde....bakalım nasıp hayırlı neyse o olsun ıns....

özlem merhaba. ya sen penisilin yaptırıyorsun ben serklajı yaptırdım bir daa ne kontrole çağırdı ne ilaç iğne verdi. telaş yapmaya başladım. senin serviks uzunluğun ölçüldü mü belki daha önce yazmışsındır ama ben pek giremiyorum .bnim 2.83 çıktı. sanırım 2.5 altına düşünce tehlike başlıyormuş.

gezgncıgım hayırlısı olsun canım...bu kadar zaman gectı 4haftada gecer ıns hayırlısıyla...

AMİN İNŞ.herşeyin hayırlısı olsunn
sabrederim tabbi ne demekk
artık ancak 2 seneye oynarız
allah o günleride görmemizi nasip etsin hepimize inş..

canım ben senın dr hıc anlamıyorum nıye bu kadar ılgısız ınsanlar cok acı ama bu yuzden bebeklerını kaybedıyo hıc kolay deyıl....penesılın ayda bır serklaj etrafını enfeksıyondan korumak ıcın mutlaka yapılması gerektıgını soyledı dr um benım....benım evelsı gun olculdu 5.5 cm dedı dr cok ıyı dedı senın baya kısalmıs telaslandırmak ıstemem ama yazdıgın gıbı 2.5 cm altı tehlıke demek senınde sureklı yatman gerek bence rahımıne agırlık vermemen lazım canım sen bence dr degıstır rısklı gebelık dr bul kendıne....ıns hersey yolunda gıder saglıkla alırız bebeklerımızı kucagımıza...

hayırlı akşamlar mayıs anneleri, nasılsınız
biz dr. kontrolunden geldik..bebek iyi dedi dr.
ve cinsiyetini öğrendik... erkek
kan tahliline gerek görmedi...kilosu boyu falan iyi dedi
ayrıntılı usg yi sordum 6. aydan sonra dedi
progestan ilacını bıraktık niyahet...
benim kilom düşti ama bebk benden almış
beslenmeme dikkat et dedi...tetonoz aşısını 1 ay sonra vurulabilirsin dedi
bel ağrısı olablir dedi..bazı hamileliklerde daha ağır seyredebilir
bn de zaten önceden vardı...hamileliklte daha ağırlaştı tabi
neyse ki bulantı falan kusmalar gitti..şimdilik bu kadar
artık 1 ay sonra kontrolu bekleyecem
hayırlısı olsun inş.

5,5 mu? Allahım benim için tehlike çanları çalmaya başlamış bile! hemen doktorumu değiştirmeliyim bence. çünkü ben sordum iyi mi 2.83 diye. iyi demişti...

hoşgeldinnnn
hoşgeldiniiiizzzzz
oğluşun hayırlı uğurlu olsunnn
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
bel ağrın öncedende vardı derken neyin var ?

herkese slm kizlar

gezgin cinsiyetini ögrenememissin ben gibi canim ikimiz sona kaldik

lalehan sende cinsiyetini ögrenmissin ve sonuclarin güzel cikmis hayirli ugurlu olsun :)

kilo alamayan hamisler sakin üzülmeyin bebis sizden aliyor alacagini zaten bu aylarda bebisler 200,300 gram oluyor yani 2,3 kilo almissak cogu bize kalmis oluyor

öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

subaru dr tartısına takma evde kendi tartındığın önemli..ben evde sürekli kontrole diyorum kendimi..dr da ve sağlık ocağında çok farklı çıkıyor..ama hiç sallamıyorum..üzerimde kıyafetler,ayakkabılar,mide bağırsaklar dolu...bide her tartı farklı tartıyor.

ben evde ilk 64 çıkmıştım,dr ada başlangıç kilomu öyle verdim..ama bulantı zamanımda 65 çıktım halbuki evde 63 tüm o dönem..şimdi evde 64 küğsür çıktım dr a gitmeden önce. dr a gittim tam 2 kilo fazla

bu arada ben ilk hamilelğimde bu zamanlar 5 kilo almıştım ve 18 kiloyla bitirdim.sonra hepsini verdim
ama bu sefer çok dikkatliyim..yağsız süt içiyorum
beyaz un şeker yemiyorum(dünkü pastam hariç)
çorbalarımda tam buğday unu kullanıyorum,ekmeklerimde tam buğday yada çavdar ekmeği
beyaz un şekeri hemen yükselttiği için açlık hissi yaratıyor ve daha çok yemeye yöneltiyor..
günde 20 dk lık leslie sansone 1 millik yürüyüşü yapıyorum..çok hafif tempolu bişey zaten..her zaman yürümeye fırsatım olmuyor her gün pilateste yapamıyorum..ama o süreside az ve yormuyor..şu ana kadar 1 kilo aldım..meyve günde en fazla 3 tane ye fazlası onunda kilo yapıyor..

bu arada verdiğin bilgiler için saol..

5,5 mu? Allahım benim için tehlike çanları çalmaya başlamış bile! hemen doktorumu değiştirmeliyim bence. çünkü ben sordum iyi mi 2.83 diye. iyi demişti...
bana 5.5 cm gayet ıyı dedı n zaman tehlıke demek dedım 2.5 cm altına ınıgı zaman dedı...canım sen yazdıgım gıbı rısklı gebelık dr bul kendıne ve calısıyosan rapor al yat kesınlıkle....ben herseye dıkkat etmeye calısıyorum yıne sıkıntı cekıyorum yasadıklarımı kımsenın yasamasını ıstemıyorum.....

lalrecıgım gozun aydın rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yakısıklı erkegını

gezgncıgım hayırlısı olsun canım...bu kadar zaman gectı 4haftada gecer ıns hayırlısıyla...

ins cnm.sabirla bekliyorum
oyle oldu canim;daha heyecali olucak boylede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…