2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar,
birsürü alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı.. hayırlı cumalar herkese..

ohcanımadeğsin canım mutlu yıllar diliyorm sana..

subaru harika sorular sormuşsun.. maşallah bebeğin fıkır fıkırmış ne güzel...canım dr. tartıları fazla tartabiliyo evde sabit tartıldığı var ise o daha güvenli.. ay bu arada bende 78 kiloyum 75 ile başlamıştım Allah sonumu hayretsin çok kilo almayım - sırf bebeğe zarar olmasın zorlanmayayım diye yoksa umrumda değil-

subaru harika sorular sormuşsun.. maşallah bebeğin fıkır fıkırmış ne güzel...canım dr. tartıları fazla tartabiliyo evde sabit tartıldığı var ise o daha güvenli.. ay bu arada bende 78 kiloyum 75 ile başlamıştım Allah sonumu hayretsin çok kilo almayım - sırf bebeğe zarar olmasın zorlanmayayım diye yoksa umrumda değil-[/QUOTE]

teşk.ederim aklıma gelenleri sordum işte
evde 70-71 arasıydımm
çok takılmıyorum bende kiloya..herkes ilk 3 ayda 3 kg verdi..ben 3 kg aldım o yzüden normal seyirdeyim aslında
beni üzen nasıl bu kadar yiyip formumu koruycam anamm ben çalışan ana adayıyımm

Merhabalar anneler geçmiş okuyamadım her zamnki gibi inşallah herkes iyidir,bebeklerinizin cinsiyetlerinide öğrenmişsiniz ne güzel,size birşey sorcam acaba ayrıntılı ultrasondan sonra test falan kalıyor mu kalıyorsa kaç tane daha yapılacak bilen varmı ,birde acıbademe giden arkadaşlar vardı orda sigortasız normal doktor ücreti ne kadar doğum ücretleri falan bilen varsa bilgilendirsin beni lütfen

teşk.ederim aklıma gelenleri sordum işte
evde 70-71 arasıydımm
çok takılmıyorum bende kiloya..herkes ilk 3 ayda 3 kg verdi..ben 3 kg aldım o yzüden normal seyirdeyim aslında
beni üzen nasıl bu kadar yiyip formumu koruycam anamm ben çalışan ana adayıyımm[/QUOTE]

subaru biz çalışan anneler ne olacağız ben masa başındayım çok hareketsiz kalıyorum akşamlarıda yürüyüş yapmaya takatim kalmıo bu aralar farkediyorum çizmelerim kapanmıyor sanırım baldırım şişiyo yavaştan aynı dertten bende muzdaribim önere bilceğiniz bişeyler varmı hanımlar

günaydın kızlar geçmişi okumak için gayret edeceğim bakalım ne kadar başarılı olurum :))))

bu arada artık 26 yaşındayım...dün doğum günümdü..tatlı dan da bir uzak durdum ki sormayın
CAnımm güzel ailenle nice dogumgunlerı kutlarsınız inşallah..Hep saglıklı huzurlu ve mutlu olmanız dilegiyle..öpüyorum yanaklarından :))
canımm o gun yazdıklarım için cok kızdım kendime ama sanıyorum bir anlık bişeydi bu..Şimdi oglum ve ben o kadar mutluyuz ki..Saolsun eşimde ilk etapta kızdı ama baktı ben cok hassasım hemen destek oldu bana..su mübarek cuma gününde rabbim affetsin inşallah beni...Saglıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah hepimizin ki... Ececim korkma canım..Bende aileden gelen bir hemoroid sorunum var..Yıllarca doktor doktor gezdım gecmedi..Ve bu haldeyken hamile kaldım..Hani derler yaa hamilelikte azarmıs bu rahatsızlık diye..Gecenlerde bende de oldu gözlerim pörtledi..Sonra gectim yatak odasına boy aynasının karsısına anlamaya calısıyorum kan nerden geldi..İyice inceledim sonra bi gördümki anuste minicik bi catlak olmus kanama ordan kaynaklanmıs..İçim rahat etti sonra..ama bulamasaydım doktoru mutlaka arardım..Sende iyice incele bak canım..Cok sukur bi daha da olmadı..[
QUOTE=BALCI;16458237]kızlaaaaaar
az önce oğlumun hareketlerini hissettim ilk defa dun gece suphelemıstım ama emın degıldım bıraz once resmen pıt pıt vurdu ıcerden:) darısı basınıza ınsallah tez vakıtte[/QUOTE]
ayyy maasallah size bende cok merak ediyorum nasıl anlıcam nasıl olacak diye..Allahım bizede nasip etsin inşallah
HAYIRLI cumalar kızlar... ben dun tartıldım 3 kıloya yakın almısım ya ben cok mu hızlı alıyorum kızlar sızlerın durumu ne?
canımm ben 75 ile hamile kaldım 72 ye dustum hala da aynı kilodayım gram almadım..Doktorum bile sasırdı..İştahım hiç yok..Bende korkuyorum yaa...almak kadar hiç almamakta sorun bence..Doktorum 1 ay seni inceleyelim dedi..İnşallah bu 1 ay içinde kilo alırım

Canım benimde kilo alamamak gibi bi sorunum var...
Lover a da yazdım 3 kilo verdim hala geri alamadım diye..Vitamin kalsiyum ve omega 3 e basladım inşallah bu ilaçlar iştahımı acar..
Bu arada canım doktorun dediklerini yürüyüş ile birlikte yersen inan cok kilo almazsın..sıkma canını..
Verdigin bilgiler için saol canım

tülincim ben acıbademe gidiyorum benim doktorum uzman doktor bilirsin onlar konumlandırılıyor doçent profösör uzman gibi kıdemine göre artıo ücretleri benim doktorumun ücreti 180 tl normal doğum 3,500 sezeryan 4750 tl ama sen hangi acıbademdesin yada doktorunun uzmanlık alanı ne ona göre öğren

SUBARU,
Guzl bilgiler sundun bize canim tsk ederim.
Ozellikle benim ACI yemekle alakali sorumu sordunya icin rahat etti.
Midemde veya herhangi baska bir yerimde problem yok canim cok sukur:))
Demekki yemeye dewam edebilirim hihoyyttt:))

Kizicen buyumus, 17, 18 cm olmus masallah pitirciga!
Kiloyuda dert etme canim,
kolami oyle onlarin dedigi gibi
ayda sadece 1 kilo almak bundan sonra..
pehhh..bundan sonra asil cok zor...son aylar cifter cifter aliyosun ister istemez.
sagligin yerindeyse problem yapma canim
Bizim simdi en cok ihtiyacimiz olan sey egsesizler!
bol bol hareket etmek, egsersizler yapmak,
kaslarimizi guclendirelimki dogumumuz rahat olsun,
Bende basliyorum artik gunluk yuruyuslerime..
Hamile jimnastiginede bir ihtimal gidebilirim,
eslerle birlikte, ama askim razi olrmu bilmem:)))

kızlaaaaaar
az önce oğlumun hareketlerini hissettim ilk defa dun gece suphelemıstım ama emın degıldım bıraz once resmen pıt pıt vurdu ıcerden:) darısı basınıza ınsallah tez vakıtte
..ne güzel ..mAşallah bende geçenlerde 2 kere 30 sn ara ile oldu ..ama genede emin olamıyorum
HAYIRLI cumalar kızlar... ben dun tartıldım 3 kıloya yakın almısım ya ben cok mu hızlı alıyorum kızlar sızlerın durumu ne?
bende 3 kilo civarı aldım ..doktor beğenmedi ama .. 57 ile başladım .. 60 oldum

Son düzenleme:
hayırlı cumalarr kızlarrrr
subarucanımgelinim iyiymişş sevindim maşallahhhhh maşallahhh
dünürrrrrrrrrrrrrrr bana resmindeki gibi bir gelin dogur kızzz bayılıyorum senin profil resminee
bak bende belülll doguracamm

evet cnm çok önemli taviseyen için çok teşekkür ederim inşallah ikimizde güzel haberler alırız

Ben beylikdüzününe gitcem ünvanı sadece doktor yazıyor beylikdüzünde doğum yapıyolarmı bilmiyorum sorcam yapmıyorsalar doğum için fulya acıbademe gitmeyi düşünüyorum semt semt değişiyormu doğum ücretleri benim kaynanam fulyadakine sormuş uzman doktor normal 6800 sezeryan 9200 demiş sigortasız ama özel sigorta yok, seninki özel sigorta varmı bide sen bilirsin orda normal istedinmi değiştirmiyorlarmış ebe yapıyormuş ama normalleri doktorda oluyormuş tabi yanında bişey olursa müdahale etmek için öylemi?

Son düzenleme:

Anam ne kadar pahalıymıs dogum öyle..valla cok para.Mutlaka uygun fiyatlı iyi hastanelerde vardır kızlar yaa..
Yazık ya o kadar parayı bir anda oraya vermek...Cocuk için neler alınır valla dogumdan arta kalan parayla pehh

Son düzenleme:
canım evet bende özel sigorta var pardon orasını okumamışım semt semt değişmez sabittir yalnız çok uçuk fiyat söylemişler gibi doktorunla aran iyi ise onunlada konuş sezeryan düşünüosan fiyatı konuş derim ben . dediğim gibi doktorun ünvanına göre değişiyor ben doktoruma özellikle sordum nasip olursa normal doğum istiyorum geleceksiniz değilmi dedim kesinlikle dedi geliyorum ama açıkçası çokta detaylı konuşmadım henüz erken diye ama pazartesi randevum var sorarım istersen doktoruma

Evet canım çok bencede ama zaten biz vermicez kaynanamlar vercek ama yinede bende çok diyorum yazık paraya diye ama onlar torunları için gözden çıkarıyorlar o kadar parayı bakalım araştırıyorum yine başka nereler var diye özel hastaneleri istiyoruz genelde devletlere pek güvenemiyoruz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…