2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banada çok pahalı geldi .. 9 milyar falan ...

Ben normal doğum olmasını çok istiyorum sor canım ebe doğurtup siz başında mı durcaksınız diye çünkü öyle diyorlar doktorlar ellerini sürmek istemiyorlarmış, sigortasız ne kadar normal sezeryan onu da sorarsan sevinirim teşekkürler,sen maslaktaki acıbademe gidiyordun demi?tahliller ne kadar pahallımı orda

merhaba canım nasıl gidiyor hamileliğin bebişinin cinsiyetini öğrendinmi

banada çok pahalı geldi .. 9 milyar falan ...

Kızlar..Ben doktorumla daha gecen ay konustum doguma aylar olmasına ragmen..Bilelim yanii cebimizden ne cıkacak..
dogum için bizden 1500 lira alacak doktor..Hastaneleride arastırdık...dogum dahil 1500 TL..Tabii İzmir de de pahalı olan özel hastaneler var ama arastırmak lazım..doktorum cok sukur hastane konusunda bize cok yardımcı oluyor..Her hastanede calıstıgı için ortamı biliyor..En önemlisi anestesi uzmanı oldugu için o konuda da güzel bilgiler veriyor mesela..cunku normal dogumda olsa cogumuz epidüral yaptırca..Bunu da emin ellerde yaptırmak lazım..allah hepimize yardım etsin inşallah..

merhaba canım nasıl gidiyor hamileliğin bebişinin cinsiyetini öğrendinmi
Herşey iyi ama bir tek her akşam gaz sorunum beni ağlatıyor nerdeyse ufak tefek ağrılarım oluyor tabi belim ağrıyor arada midemde bulanıyor hala arda bunun dışında bişey yok çarşamba günü son kez kendi doktoruma gidecem cinsiyetini söylerse öğrencez bakalım sonrada o doktora gitmicem hastane araştımaları yapıyorum şimdi sen nasılsın canım iyisindir inşallah cinsiyetini öğrenmişindir heralde artık sen
Evet canım öylede istanbulda güven olmuyor keşke hastanelere doktorlara keşke bende memleketimde olsaydımda adam gibi bir doktor hemde böyle ucuk fiyatlarla uğraşmasaydık

canım benimde arada nadir de olsa bulantılarım oluyor birde rahimde ara ara kasılma tarzı ağrı oluyor ama bunlar sorun sayılmaz çok şükür iyiyiz bana erkek olbilir ama kesin değil dedi dr um sanırım pzt günü netleşir inşallah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

hayır canım ben bursadayım bursa acıbademe gidiyorum şimdi benim özel sigorta olduğundan %80 lik kısmını ödüyoruz 2 li testime 15 tl aldılar ama gerçek fiyatı nedir inan bilmiyorum benim eşim banka çalışanı onun üzerinden bakınıyorum

:):) baktımda haftamız ve günümüz bile aynı seninle lovercim seninde kızın oluyor sende kıpırdanma hissediyormusun hiç

aaa evet aynıyız.ya ben sanki göbegımde seyirme gibi bişi hissediorum arada ama tam emın deılım...allahım şu bebişler bi doğsa da seve seve öldürsek

Selam canlarımmmmmm

Bende uye olmustum canim birkac gundur..bayada hos:)))takip ediyorum sohbetleri arada:)

canım artık değiştircen mecbur yoksa güzel kızın alınır valla :) 2.ye kısmetmiş ardan :) teyzesi onun yerine benim ardamı sev, tekrar hayırlı olsun cnaım
evet canım bizden çoğu kişi orda. anneler ve ileri gebelikleri olanların olması güzel oluo. bişey sorunca hemen cevaplıolar saolsunlar. ben en çok tartışmalardaki konulara bakıorum çok güzel şeyler oluo cidden. arkadaşlar kurdu 3 günde nerdeyse 300 kişi üye oldu : ))))

canım başka doktora görün derim sana. içini ferah tut. ama hareketlerinide kısıtla ağır kalırma iş yapma uzan dinlen ayaklarını havaya uzat. çok geçmiş olsun.

awshar hayırlı olsun. maşallah diyelim nazar değmesin. gelişimi gayet güzel :))

kızlar ben 1 kilo almıştım ama şuan veriyorum. çok moralsizim sabah 12.30 da kahvaltı yaptım yemek istemiyorum. iştahım 0. ilaçlar işe yaramadı. oğlum 3 hafta önce 175 grm 18 cm di. eğer bu sefer 250 yi geçmemişse çok canım sıkılıcak. inanın 2 öğün yiyorum. sabah kahvaltısında 1 dilim ekmekle kahvaltı. bir de akşam yemeği. öğlen yemeyi unutuyorum. çok moralsizim cidden

tetanoz konusundada kararsızım. pazartesi doktoruma gidicem sorucam bunu detaylı.

SUBARU, çok güzel bilgiler getirmişsin cnaım çok saol. gerçekten hepsi birbirinden güzellll

Son düzenleme:
Evet o ağrılar normalmiş zaten ne güzel öğrenmişsin canım bakalım bizde bakıcaz benimkide erkek gibi rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum ben kız istiyorum ama bakalım hayırlısı sağlıklısı olsun
Anladım o zaman sen iyisin çok ucuz vallahi ben senin yerinde olsam hiç değiştirmem acıbademi çok iyi hastane özel sigortanda var çok iyi sağlıkla gelir inşallah...:)
Görüşürüz kızlar bye

ben çıkıyorum akşamüstü ne kadar . yemek yapmam lazım(ne yapıcam bugün asla aklıma gelmiyor).. birazda ütü ...
ne eğlenceli

zonox canım niye moralsizsin? kötü birşey yok inşallah

zonox yemek yemezsen yakında spoa yersın valla ne 2 ogunu arada hiç mi acıkmıo karnın halsız kalırsın bak dikkat et ben 3 ana 3 ara kesın yıyorum oyuzden 3 kılo aldım dıe düştüm ya ortalara amannn bebekler sağlıklı olsun kılo verırız ZOnox bebegın gelısımınde sorun yoksa üzme kendını bosuna

nerdesiniz arkadaşlar rabiay la ikiniz...yurtdışı sanırım .. -14 falan mış hava .. Bizim burda istanbulda ben dün şişme yelekle kotla dolaştım ...

Nevracim, biz yurtdisindan evet, ben hollanda. Bogusuyoruz soguklarla canim. Ama TR deki sicaklarada son geldi artik haberiniz olsun, bu haftasonundan itibaren kar kis kiyamet sizin oralara gonderiyoruz cnm:)))) kolay gele diyelim:)

selam sekerlıkler....
nasılsınız?????
bız cokı ıyıyız sukurler olsun sabah sankı karnımın ıcıne yuzlerce ıgne batırıyorlarmıs gıbı agrıdı acıdı ama sukur gectı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…