2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dorti canim,

Yarin kizini herkese mujdelemek nasip olsun insallah sana.
cogu gitti azi kaldi, dualarimiz dewam etsin senin icin.

Lalehan,

Benim ablaminda kronik bel agrilari var,
sinir sikismasi demislerdi zamaninda,
her iki hamileligindede hep yatmak zorunda kaldi,
agridan resmen kitlenirdi garibim
ama cok sukur her iki oglunuda normal dogum yoluyla dunyaya getirdi

Insallah senin sezeryan olmani gerektiren bur durum olmaz canim

zonox canım niye moralsizsin? kötü birşey yok inşallah

kızlar, kötü bişey yokta yemek yemeyi unutuyorum ben. bugün evden kahvaltıyla çıktım inan 5 saat dışardaydım yemek yeme aklıma gelmedi. eve geldim bişiler atıştırdım yemin ederim bebeğim nasıl attı pıt pıt die. offffff ben bu yeme düzenimi napıcam bilemiyorum.. doktor vitamin yazıcak bu hafta onu bekliorum inşallah iştahım açılcak. çok üzülüyorum bebeğime bakamıyorum diye

tatlım kafana takma ben de olcam bişey yok onda. bebeğine hiç bir zararı yok sana da yok içini rahat tut

dorti yarın benimde doktor randevum var umarım hepimiz iyi haberler duyarız

sağol tşk. canım
içimi rahatlatın
inş. herşey normal olur...
bend e genelde yatarak geçiriyorum vaktimi
ama hareketsizlikte doğumu zorlaştırır diye biliyorum...
bn dr. sorayım en iyisi kasları kuvvetlendiren hafif hareketler yapabilir miyım diye
bel ağrısının en buyuk düşmenı hareketsizik aslında...

zonox canım nasılsın?bugün denk gelemedik bir türlü..tatlım canını sıkma iştahın yok diye ama yemek yemeyi de unutma...

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınız?
biz bugündoktorA gittik 3lü testimizi yaptık sonuçları ayın 8inde alcaz. hayırlısı artık.
bebişim canım oğluşum 210 gr olmuş teyzeleri. vee kendi doktorumda erkek oldğunu tescilledi bugün ben hep kıza dair şeyler hissettiğim için belki kızdır diye ümitleniyodum ama oğluşum fikrinede çok alışmıştım minik paşam o benim canım bebeğim seni çk seviyorum. oyy yesin annesi onu.

zonox canım nasılsın?bugün denk gelemedik bir türlü..tatlım canını sıkma iştahın yok diye ama yemek yemeyi de unutma...

eh işte canım nasıl olsun. yemek yemeyi unutmasam çok iyi olucam. bugün aç aç dolandım. yemek yiyince canım oğlum nasıl kıpırdadı. içim acıdı. yemeyince kıpırdamıo. şimdi babamlardayım. burda yedim güzelce. suçluluk hissi ile 2 kat yedim valla. sen nasılsın çok tenha bugün sayfa:26:

Allah size bağışlasın canım...kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı olsunlar hepimizinki...hayırlı sonuçlar alırsın umarım testten de canım...

yemek konusunda biraz hassasiyet göstermen gerekecek demek ki zonoxcum..yoksa hep suçluluk duyacaksın...ben de iyiyim sağol canım..henüz kızımı hissedemediğim için tedirginim biraz...forum birkaç gündür hareketsiz...sanırım şikayetler azalıp normale dönünce hayatlar herkes kendine döndü...

Selam kızlar...

Lalehan oğluşun geliyomuş hayırlı olsun.

Zonox
canım sende moralini bozma yemek yeme konusunda ne kadar kendini sıkarsan o kadar unutursun iştahın kesilir. Bence saatli bi liste yap dolabın üğstüne koy ve de 2 saatte bir mideni tıka basa doldurmucak ama bebişie ve sana faydalı olcak şeyleri tüket. ne bilim işte bi avuç ceviz fındık gibi. Belki bi faydası olur iştahın açılır canım...

İyi akşamlar kızlar hepinize...2 gün giremedim çok sayfa okudum cinsiyetini öğrenenler olmuş hayırlı olsun hepsinin...

Ben dün kızımı ilk defa çok net hissettim 3 kere attı baya aşağıda usg ile bakılan yerde ,hemen eşimi aradım onun resmine baktım babasına benzesin aslında banada benzesinn:)) çok güzel bi duyguydu gözlerim doldu hafif tekme attı sanki tam bi mucize bu hamilelik..

Gozun aydin Dilekcimm, kizini hissetmek cok gzuel bir duygu olmali dedigin gibi. Bende merakla bekliyorum ama benim kiz naz yapiyor teyzesi, hic kipirtisini hissetmedim henuz, sabirla bekliyorum cadiyi:))

Gozun aydin Dilekcimm, kizini hissetmek cok gzuel bir duygu olmali dedigin gibi. Bende merakla bekliyorum ama benim kiz naz yapiyor teyzesi, hic kipirtisini hissetmedim henuz, sabirla bekliyorum cadiyi:))

Sağol canım Bu haftalarda hissedersin yakındır 5. aya girdiğim gün hissettim..Bende arada bişey olsada gaz hareketidir diyodum ama bu baya farkettirdi kendini..Bugünde hep baktım hissetmedim ...Bak görürsün canım 1-2 ay sonra ay çok hareketliydi gece uyuyamadım diye dertlenicez :))

Son düzenleme:

oğlun hayırlı uğurlu olsun ..sağlıkla büyüsün içinde ... progestonu çok uzun zaman kullanmışsın ... hapmıydı kullandığın progestron ?
sende kan sulandırıcı kullanıyordun değilmi beni m gibi trombofili yüzünden ..hergün iğne- fragmin vuruluyorum ben .. seninki ne?

Evet sekecim, muhakkak gelicek o gunlerde Allahin izniyle, ama insan biran evvel herkes gibi hissetmek istiyor iste. tez canliyiz bu konuda sanirim:))
Beklemekten baska caremiz yok napalim, minigim nezaman hissettirmek isterse kendisini ozaman hissederiz

Dogurana dek bizim serzenislerimiz hic bitmez zaten:)) Rabbim eslerimizin yardimcisi olsun haha

Nazımızı derdimizi onlar çekiyo dahada çekecekleri geridee :)).Ben şimdiden eşime diyorum sancı çektiğim anlarda gözüme görünme :)))

Buarada dün ilk defa dolmuşta lise öğrencisi yer verdi bana. benim göbek bi anda çıktı herkes öyle diyo .hamile olduğum belli oluyo artııkk eskiden kilo gibi duruyodu

Son düzenleme:

Eeee cekiekler tabikide nazimizi, anne olmak kolay degil, baba olmakta biraz zahmetli olsun ama dimi:))
esitlikten yana diilmiyiz herzaman:)))) al sana esitlik

Buyusun ay gobusler iice, bak neguzel sana yer vermisler dolmusta. Artik doguma kadar yerin hazir dolmus vs lerde:)))
Benimde baya baya buyumeye basladi,
karnim felaket derecede kasiniyor tatli tatli, buyudugunu hissediyorum resmen. Catir catir catlamayiz insallah herbitarafimizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…