hoşbulduk tşk.
bel ağrım evvelden vardı evet..film hiç çekilmedim ama dr. sinr sıkışması olabilir demişti o zamanlar..kas gevşetici ağrı kesiciler vs. idare ediyordum...umarım bu hamilelikte fazla sorun oluşturmaz..yani normal doğumu etkiler mi bilmiyorum ama sezaryanda olmak istemyorum açıkçası...
zonox canım niye moralsizsin? kötü birşey yok inşallah
zonox yemek yemezsen yakında spoa yersın valla ne 2 ogunu arada hiç mi acıkmıo karnın halsız kalırsın bak dikkat et ben 3 ana 3 ara kesın yıyorum oyuzden 3 kılo aldım dıe düştüm ya ortalara amannn bebekler sağlıklı olsun kılo verırız ZOnox bebegın gelısımınde sorun yoksa üzme kendını bosuna
herkese mrb arkadaşlar umarım herkesi iyidir dün benim başım döndü gece ve ayılıo gibi bişey oldum ama kendime geldim bugün tekrar başım dönmeye devam edince sağlık ocağına tansiyonumu ölçtürmeye gittim normal çıktı doktor sanırım kansızlıktan dedi orda hemşirre bana tetenoz aşısı vurdu. en kafamı toparlayamadığım için niye vuruosun demek aklma gelmedi. perşembe günü kendi doktorumda randevum var. biraz erken vurulmuş ama bişey olmaz dediamayine de benim kafama çok takıldı tetenoz aşısı hakkında bilgisi olan var mı?????? lütfen yardım edin kafama çok taktım yaaa işey olmaz demi
ınsallah tatlım bende yarını beklıyorum.bakalım neler olacak yarın.hem korkuyorum hem ne yapacagımı bılmıyorum.bugun bıraz garıp garıp agrılar gelıyo karnıma.yarın hersey bellı olacak ınsallah.artık yarında sonuc cıkmadı derlerse galıba cıldırırım hastanede olay falan cıkar heralde.
Lalehan,
Benim ablaminda kronik bel agrilari var,
sinir sikismasi demislerdi zamaninda,
her iki hamileligindede hep yatmak zorunda kaldi,
agridan resmen kitlenirdi garibim
ama cok sukur her iki oglunuda normal dogum yoluyla dunyaya getirdi
Insallah senin sezeryan olmani gerektiren bur durum olmaz canim
blue-sky
nasılsın ?
mesaj attım sana
CAnımm güzel ailenle nice dogumgunlerı kutlarsınız inşallah..Hep saglıklı huzurlu ve mutlu olmanız dilegiyle..öpüyorum yanaklarından :))
canımm o gun yazdıklarım için cok kızdım kendime ama sanıyorum bir anlık bişeydi bu..Şimdi oglum ve ben o kadar mutluyuz ki..Saolsun eşimde ilk etapta kızdı ama baktı ben cok hassasım hemen destek oldu bana..su mübarek cuma gününde rabbim affetsin inşallah beni...Saglıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah hepimizin ki...
Ececim korkma canım..Bende aileden gelen bir hemoroid sorunum var..Yıllarca doktor doktor gezdım gecmedi..Ve bu haldeyken hamile kaldım..Hani derler yaa hamilelikte azarmıs bu rahatsızlık diye..Gecenlerde bende de oldu gözlerim pörtledi..Sonra gectim yatak odasına boy aynasının karsısına anlamaya calısıyorum kan nerden geldi..İyice inceledim sonra bi gördümki anuste minicik bi catlak olmus kanama ordan kaynaklanmıs..İçim rahat etti sonra..ama
bulamasaydım doktoru mutlaka arardım..Sende iyice incele bak canım..Cok sukur bi daha da olmadı..[
canım çok saol biraz içim rahatladı inşallah makattan gelmiştir.devamı gelmedi zaten
Selam canlarımmmmmm
canım artık değiştircen mecbur yoksa güzel kızın alınır valla :) 2.ye kısmetmiş ardan :) teyzesi onun yerine benim ardamı sev,tekrar hayırlı olsun cnaım
evet canım bizden çoğu kişi orda. anneler ve ileri gebelikleri olanların olması güzel oluo. bişey sorunca hemen cevaplıolar saolsunlar. ben en çok tartışmalardaki konulara bakıorum çok güzel şeyler oluo cidden. arkadaşlar kurdu 3 günde nerdeyse 300 kişi üye oldu : ))))
canım başka doktora görün derim sana. içini ferah tut. ama hareketlerinide kısıtla ağır kalırma iş yapma uzan dinlen ayaklarını havaya uzat. çok geçmiş olsun.
awshar hayırlı olsun. maşallah diyelim nazar değmesin. gelişimi gayet güzel :))
kızlar ben 1 kilo almıştım ama şuan veriyorum. çok moralsizim sabah 12.30 da kahvaltı yaptım yemek istemiyorum. iştahım 0. ilaçlar işe yaramadı. oğlum 3 hafta önce 175 grm 18 cm di. eğer bu sefer 250 yi geçmemişse çok canım sıkılıcak. inanın 2 öğün yiyorum. sabah kahvaltısında 1 dilim ekmekle kahvaltı. bir de akşam yemeği. öğlen yemeyi unutuyorum. çok moralsizim cidden
tetanoz konusundada kararsızım. pazartesi doktoruma gidicem sorucam bunu detaylı.
canım doktorum riskli gebelikte uzman ama il dışında bulundugum ilde iyi doktor yok
canım benim inşallah herşey gönlünce oluramın ıns canım benım rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın ıns....
katlanma konusunda astım kendımı yapı olarak cok hereketlı cok sosoyal yerınde duramayan bır tıpım ama sabredıyorum ederımde hersey guzel kızım ıcın....saglıkla gelsınde aramıza....
bugun babamız ev bakıyomuds kızlar lutfen dua edın....guzel kızım nasıbıyle gelsın....
ogluşun hayırlı olsun canımhayırlı akşamlar mayıs anneleri, nasılsınız
biz dr. kontrolunden geldik..bebek iyi dedi dr.
ve cinsiyetini öğrendik... erkek
kan tahliline gerek görmedi...kilosu boyu falan iyi dedi
ayrıntılı usg yi sordum 6. aydan sonra dedi
progestan ilacını bıraktık niyahet...
benim kilom düşti ama bebk benden almış
beslenmeme dikkat et dedi...tetonoz aşısını 1 ay sonra vurulabilirsin dedi
bel ağrısı olablir dedi..bazı hamileliklerde daha ağır seyredebilir
bn de zaten önceden vardı...hamileliklte daha ağırlaştı tabi
neyse ki bulantı falan kusmalar gitti..şimdilik bu kadar
artık 1 ay sonra kontrolu bekleyecem
hayırlısı olsun inş.
ınsallah tatlım bende yarını beklıyorum.bakalım neler olacak yarın.hem korkuyorum hem ne yapacagımı bılmıyorum.bugun bıraz garıp garıp agrılar gelıyo karnıma.yarın hersey bellı olacak ınsallah.artık yarında sonuc cıkmadı derlerse galıba cıldırırım hastanede olay falan cıkar heralde.
canım inşallah yarın hayırlı haberler alırsın
zonox canım nasılsın?bugün denk gelemedik bir türlü..tatlım canını sıkma iştahın yok diye ama yemek yemeyi de unutma...
Allah size bağışlasın canım...kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı olsunlar hepimizinki...hayırlı sonuçlar alırsın umarım testten de canım...meraba kızlar nasılsınız?
biz bugündoktorA gittik 3lü testimizi yaptık sonuçları ayın 8inde alcaz. hayırlısı artık.
bebişim canım oğluşum 210 gr olmuş teyzeleri. vee kendi doktorumda erkek oldğunu tescilledi bugün ben hep kıza dair şeyler hissettiğim için belki kızdır diye ümitleniyodum ama oğluşum fikrinede çok alışmıştım minik paşam o benim canım bebeğim seni çk seviyorum. oyy yesin annesi onu.
yemek konusunda biraz hassasiyet göstermen gerekecek demek ki zonoxcum..yoksa hep suçluluk duyacaksın...ben de iyiyim sağol canım..henüz kızımı hissedemediğim için tedirginim biraz...forum birkaç gündür hareketsiz...sanırım şikayetler azalıp normale dönünce hayatlar herkes kendine döndü...eh işte canım nasıl olsun. yemek yemeyi unutmasam çok iyi olucam. bugün aç aç dolandım. yemek yiyince canım oğlum nasıl kıpırdadı. içim acıdı. yemeyince kıpırdamıo. şimdi babamlardayım. burda yedim güzelce. suçluluk hissi ile 2 kat yedim valla. sen nasılsınçok tenha bugün sayfa:26:
İyi akşamlar kızlar hepinize...2 gün giremedim çok sayfa okudum cinsiyetini öğrenenler olmuş hayırlı olsun hepsinin...
Ben dün kızımı ilk defa çok net hissettim 3 kere attı baya aşağıda usg ile bakılan yerde ,hemen eşimi aradım onun resmine baktım babasına benzesin aslında banada benzesinn:)) çok güzel bi duyguydu gözlerim doldu hafif tekme attı sanki tam bi mucize bu hamilelik..
Gozun aydin Dilekcimm, kizini hissetmek cok gzuel bir duygu olmali dedigin gibi. Bende merakla bekliyorum ama benim kiz naz yapiyor teyzesi, hic kipirtisini hissetmedim henuz, sabirla bekliyorum cadiyi:))
hayırlı akşamlar mayıs anneleri, nasılsınız
biz dr. kontrolunden geldik..bebek iyi dedi dr.
ve cinsiyetini öğrendik... erkek
kan tahliline gerek görmedi...kilosu boyu falan iyi dedi
ayrıntılı usg yi sordum 6. aydan sonra dedi
progestan ilacını bıraktık niyahet...
benim kilom düşti ama bebk benden almış
beslenmeme dikkat et dedi...tetonoz aşısını 1 ay sonra vurulabilirsin dedi
bel ağrısı olablir dedi..bazı hamileliklerde daha ağır seyredebilir
bn de zaten önceden vardı...hamileliklte daha ağırlaştı tabi
neyse ki bulantı falan kusmalar gitti..şimdilik bu kadar
artık 1 ay sonra kontrolu bekleyecem
hayırlısı olsun inş.
Sağol canım Bu haftalarda hissedersin yakındır 5. aya girdiğim gün hissettim..Bende arada bişey olsada gaz hareketidir diyodum ama bu baya farkettirdi kendini..Bugünde hep baktım hissetmedim ...Bak görürsün canım 1-2 ay sonra ay çok hareketliydi gece uyuyamadım diye dertlenicez :))
Nazımızı derdimizi onlar çekiyo dahada çekecekleri geridee :)).Ben şimdiden eşime diyorum sancı çektiğim anlarda gözüme görünme :)))Evet sekecim, muhakkak gelicek o gunlerde Allahin izniyle, ama insan biran evvel herkes gibi hissetmek istiyor iste. tez canliyiz bu konuda sanirim:))
Beklemekten baska caremiz yok napalim, minigim nezaman hissettirmek isterse kendisini ozaman hissederiz
Dogurana dek bizim serzenislerimiz hic bitmez zaten:)) Rabbim eslerimizin yardimcisi olsun haha
Nazımızı derdimizi onlar çekiyo dahada çekecekleri geridee :)).Ben şimdiden eşime diyorum sancı çektiğim anlarda gözüme görünme :)))
Buarada dün ilk defa dolmuşta lise öğrencisi yer verdi bana. benim göbek bi anda çıktı herkes öyle diyo .hamile olduğum belli oluyo artııkk eskiden kilo gibi duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?