merhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
Merhaba arkadaslar,
Herkes iyi haberler almis okudugum kadariyla, hepimiz icin saglikla devam etsin diliyorum hamileligimiz..
ben bebeklerinin cinsiyetini ögrenmis anneleri kiskaniyorum, biz 1 ay daha bekleyecegiz..
Meraklardayim fena halde..
Cinsiyetini ögrenen anne adaylarina bir sorum olacak, sacma belki ama gulmeyin, sey diyecektim, cin takvimine göre cinsiyetler dogru ciktimi, inanmalimiyiz:)
\herkese merhaba ben genelde okuyorum yzmıyorum ama listeye kendimi ekleyemedim bilen arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim sat 4 ağustos doğum 12 mayıs hamile başlangıç 60 kilo şu anda 65 kilo oldum erkek bebiş
herkese günaydınnnn :) dün doktordan geç geldiğim için giremedim kızlar 1 ay önce erkek olan bebeğim şimdi çok tatlı bii KIZZZ olmuş kızımmmm oluyoo benimde.başta çok şaşırdık eşimde bende tabii ama ben kolayca alıştım kızım demeye çok sağlıklı görünüyor dedi doktor iyi bakmışsın dedi hatta biraz iri bi bebek olcak dedi 15.haftamdayım bebeğim 100 grmış :) :92:
gününüz aydın olsun arkadaşlar güzel haftasonu diliyorum herkeze şimdiden :)
günaydın herkese ..
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım beni merak edenler olduysa teşekkür ederim.. çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.. sonucum çıktı evet ama sonuç ne ii nede kötü çünkü üreme sağlanamamış,21 gün sonunda labaratuar ortamında bekletilen parçanın çoğalmaması sonucu .. sonuç yoktuyrd.doç dr.dediği sorun yok doktorunuzla görüşün..doktorumuz dediği ise tekrar amniyosentez yaptıralım bu gibi durumlar olabiliyor,, tabi ben bayağı bi üzüldüm sonra karar verdim bulunduğum şehirdeki en iyi prf. irfan kutlar ona gidicem dedim hatta en az 10 doktorla görüştüm.. gittim yaşadıklarımı anlattım sonuçlarımı gösterdim ultrasyonda baktı görünürde bişey yok kalbi böbrekleri ciğerleri iyi diye kendi kendine konuşuyordu ben bu defa çok soru sormadım artık irdelemek içimden gelmiyordu..eğer kötü bişey görse yılların doktoru benden saklıyacak değildi diyorum.. tekrar amniyo yapalım istersen kesin sonuç alırız bebeğin eşi arkada az alınmıştır sıvı o yüzden üreme gerçekleşmemiştir dedi ben sadece neden ben dedim neden bu kadar olumsuzluk şanssızlık bana dediki defalarca tüp bebek deneyen insanlar var senin kadar isyankar değiller ayrıca bu sadece tarama testi kesin bebeğin hasta dır diyemeyiz yanlızca kaderci bakmayalım ve net öğrenelimm.. bak içerde şuan 6 aylık gebe kadının çocuğunun beyninin her iki tarafındada kist var ne old. konusunda araştırma yapıyoruz.. daha tahmin edemediğin bir sürü şeyy..... ve hemen muanesinde amniyo yapıldı sıvıyı tekrar incelenmek üzre labaratuaraverdik şimdi yine 21 gün bekliceğiz ( 23 aralıkta sanıyorum elimizde olacak 2 gün rapor aldım yattım dinlendim tüm arkadaşlarım yanımdaydı benim yaşadıklarımı yaşayanlar geldi hepsini sonuçları temiz çıkmış bana moral oldu.. hala bebeğin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum çünkü şu saçma test haricinde herşey çokk ii dedi prf.. umarım 21 gün sonunda üreme olur ve bizde rahat bi nefes alırız..
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.. herşey yolundadır... kendinize ii bakın güzeller öpüyorum sizi...
merhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
günaydın herkese ..
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım beni merak edenler olduysa teşekkür ederim.. çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.. sonucum çıktı evet ama sonuç ne ii nede kötü çünkü üreme sağlanamamış,21 gün sonunda labaratuar ortamında bekletilen parçanın çoğalmaması sonucu .. sonuç yoktuyrd.doç dr.dediği sorun yok doktorunuzla görüşün..doktorumuz dediği ise tekrar amniyosentez yaptıralım bu gibi durumlar olabiliyor,, tabi ben bayağı bi üzüldüm sonra karar verdim bulunduğum şehirdeki en iyi prf. irfan kutlar ona gidicem dedim hatta en az 10 doktorla görüştüm.. gittim yaşadıklarımı anlattım sonuçlarımı gösterdim ultrasyonda baktı görünürde bişey yok kalbi böbrekleri ciğerleri iyi diye kendi kendine konuşuyordu ben bu defa çok soru sormadım artık irdelemek içimden gelmiyordu..eğer kötü bişey görse yılların doktoru benden saklıyacak değildi diyorum.. tekrar amniyo yapalım istersen kesin sonuç alırız bebeğin eşi arkada az alınmıştır sıvı o yüzden üreme gerçekleşmemiştir dedi ben sadece neden ben dedim neden bu kadar olumsuzluk şanssızlık bana dediki defalarca tüp bebek deneyen insanlar var senin kadar isyankar değiller ayrıca bu sadece tarama testi kesin bebeğin hasta dır diyemeyiz yanlızca kaderci bakmayalım ve net öğrenelimm.. bak içerde şuan 6 aylık gebe kadının çocuğunun beyninin her iki tarafındada kist var ne old. konusunda araştırma yapıyoruz.. daha tahmin edemediğin bir sürü şeyy..... ve hemen muanesinde amniyo yapıldı sıvıyı tekrar incelenmek üzre labaratuaraverdik şimdi yine 21 gün bekliceğiz ( 23 aralıkta sanıyorum elimizde olacak 2 gün rapor aldım yattım dinlendim tüm arkadaşlarım yanımdaydı benim yaşadıklarımı yaşayanlar geldi hepsini sonuçları temiz çıkmış bana moral oldu.. hala bebeğin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum çünkü şu saçma test haricinde herşey çokk ii dedi prf.. umarım 21 gün sonunda üreme olur ve bizde rahat bi nefes alırız..
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.. herşey yolundadır... kendinize ii bakın güzeller öpüyorum sizi...
GÜNAYDIINNN...
gözünnayydınnnn kızım arkadaşı geliyoomuşş hayırlı uğurlu olsunnnn
bebişinede maaşşşşallahhh annesi iyi bak onada kendinede
ceren cok uzuldum bende cok zor durumdayım.benım amnıyo sonucum dovn sendromu yok dedıler.ama baska sorun cıkmış.ıkı kromozomda sorun varmıs.kan verdık gecen cumartesı esımle benden kan aldılar.buna gore karar verılecekmıs.yanı tehlıke gecmedı anlayacagın.benımde derdım bıtmedı yani.bugun buyuk gun.çok korkuyorum ınankı.bır aksılık olmassa yıne bugun sonuc verecekler.ınsallah ıyı sonuclar alırım bende yoksa bebegımı alacaklar cok korkuyorum ceren
canım benim inşallah temiz sonuçlar alırsın çok zor bi süreç herşeyin hayırlısı evet biz çok fazla olumsuzluk yaşadık belki ama sonu güzel olacak diye düşünüyorumm.. sıkma canını rabbim nasip etmişse olur unutma ...öpüyorum senii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?