2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar umarım herkes çok güzel bir gün geçirir dorticim bu gün kalbimiz seninle çarpıyor umarım güzel haberlerini alacaksın

canım benım.çok sagol bende cok heyecanlıyım vede cok korkuyorum.bıran once evden cıkmak ıstıyorum.ev ustume gelıyor sankı.duvarlar basıma yıkılacak gıbı gelıyor.allah yardımcımız olsun

cok sagol canım.allah hepınızden razı olsun

canım benım.çok sagol bende cok heyecanlıyım vede cok korkuyorum.bıran once evden cıkmak ıstıyorum.ev ustume gelıyor sankı.duvarlar basıma yıkılacak gıbı gelıyor.allah yardımcımız olsun

allah yüzünü gülödürsün canım dualarımız seninle güzel haberlerle geleceksin inşallah

diana gözün aydın canım rabbim prensesini korusun maşallah kuzuya .......

Dorti günaydın senin için duacınım , bugün güzel sonuçların haberini alırsın umarım canım

Kızlar günaydın hepinize
bugün doktor randevum var
16. haftada bebeğim erkekti ama bu sabah rüyamda resmen kız bebeğim olduğunu gördüm. bebeim basbayağı kızdı. cinsiyetimiz değişecek bence

hergün seni merak edip girip baktım canım.bak bu zor günler geçicek ve en sonunda mutlu olucaksın sonucun iyi çıkması için hepimiz burda dua edicez sana güçlü ol ve sonucun iyi olacağına inan lütfen.kendine çok iyi bak.

DORTİ inşşş güzel haberlerle gelirsin biraz rahatla ve içini ferah tut canım dualarımız bugün seninle.

sagol canım allah razı olsun.inşallah ıyı olacak hersey.ınan aramaya korkuyorum.bız zaten gıdıcegız hastaneye ama bıran once ogrenmek ıstıyorum sonucumu.ama arayamıyorum ıste.kotu bısey duymaktan cok korkuyorum

Kızlar günaydın hepinize
bugün doktor randevum var
16. haftada bebeğim erkekti ama bu sabah rüyamda resmen kız bebeğim olduğunu gördüm. bebeim basbayağı kızdı. cinsiyetimiz değişecek bence

hayırlısı olsun allah saglıklı evlat nasıp etsın.hep boyle dıleyın canım

seni anlıyorum bende ikili testimin sonucunu almaya giderken çok korkuyordum hep dua ederek gittim ve sonra dedim ki sonucum güzel çıkıcak kendi kendime güçlü olmaya çalıştım.güçlü olmayı öğrenmek zorundaydım 3 yılım hep ağlamakla ümitsizlikte geçmişti ne zaman bebeğim olucağına inandım oldu mucizeydi bizim için.sende güzel sonuçlar alıcağına inan ve güçlü ol allah yardımcın olsun bizide merakda bırakma.

inşallah canım hepımızı rabbım bebeklerımıze kavustursun

kızlar hepınızden bol bol dua beklıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.çok korkuyorum vede çok heyecanlıyım.ınanın rabbım bu sıkıntıları kımseye yasatmasın.allah hepımıze bebeklerımızı nasıp etsın.bır aydır cok agladım cok sıkıntı cektım.inşallah bıter artık bu sıkıntılarım.artık feraha cıkmak ıstıyorum.cok yıprandım ve cok uzuldum.ıyıkı sızler varsınız.ıyıkı bu sıteye kayıt oldum.ıyıkı sızlerı tanıdım.ınsallah bugun sıze ıyı haberlerle gelecegım.hepınızı cok sevıyorum.bana aılemden daha fazla destek oldunuz.bırtek eşim ve sızler bana destek oldunuz.hepınıze cok tesekkur ederım.eger bugun ıyı sonuclar alabılırsem ılk ısım hemen gıdıp kızızma cıcıler alacagım kendımede hamıle kıyafetı alacagım.ve ben bugun hamılelıgıme baslayacagım insallah.sızden dua beklıyorum.hakkınızı helal edın arkadaslar.

ALLAH sağlık güç kuvvet versin sana ve bebişine..
hiç korkma hepimiz yanındayız....
sabrın sonu selamettir...
iyi haberlerle ve cicilerinle geliceksinn bizede cicilerini anlatıcaksın allahın izniyle
geldikten sonra bize yazmayı unutma

tabıkı yazacagım.keske hepımız aynı sehırlerde olsaydık.ne guzel olurdu.bıryandada sonuc cıkmadı dıyecekler dıye cok korkuyorum.ama artık olmaması lazım.çunku salı gunu cıkacaktı cıkmadı dedıler.artık ıyı yada kotu bısey demelerı lazım.yoksa ben artık cıldıracagım.tam bır ay oldu.bebegımde buyudu bayagı.ınsallah ıyı sonuclar verırler artık.buna ıhtıyacım var.herkese kızım olacak demek ıstıyorum bagıra bagıra

Canım hayırlı olsun oglusun..Oglanlar yine ataga gecti galiba yine..Yakısıklı paşalarım benim maasallah canım size...Benimde oglanın maasallahı var kilo konusunda..Babasına benzicek galiba
merhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
hayırlı olsun güzel prensesin inşallah canımm...Liste güncellense hepimiz görücez ama hiç topige girmeyenler var..Bakalım son durum ne olacak:26: canım insallah sende en kısa zamanda ögrenirsin canım cunku oglum ya da kızım diye sevmek cok daha guzel oluyormus onu anladım bende
Bu arada benim herseyim kıza işaret etse de oglum oluyor..Bol bol ekşi yedim..Çin takviminde kızdı ama tosun paşam geliyor hayırlısıyla..Saglıklı olsun baska bişey istemem valla...
Cerencim seni hepimiz cok merak ettik..İnan hep aklımızdasın..allah yardım edecek bitanem..kötü bişey görse inan doktor saklamaz dank diye söylerdi..Bebegin tosun gibi maasallah hersey güzel olucak...Nolur gönlünü ferah tut...dualarımız seninle
bugun hersey cok guzel olucak inan bana canım..İçim cok rahats enden yana..Bak hamiş kadınlar hissedermiş bende inanıyorum ki bugun cok güzel bi gun olacak.
Rabbim hep yanında olsun ve sizi korusun inşallah

herkese merhaba ben genelde okuyorum yzmıyorum ama listeye kendimi ekleyemedim bilen arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim sat 4 ağustos doğum 12 mayıs hamile başlangıç 60 kilo şu anda 65 kilo oldum erkek bebiş

hayırlısı olsun bebişin canım...

merhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.

Seninde kızın hayırlı olsun tatlım...

Valla bende çin takvimi tutmadı...

Anam bi kız daha benim hesaplarıma göre kızlar erkekleri geçti...

CAnım benim Rabbim büyüktür inşallah onun izniyle güzel çıkıcak sonuçların biraz daha sabır....

Dorti canını sıkma canım ben bugün yüzünün güleceğine inanıyorum sende inan....

bu arada Cerenli Yğmur,Dorti.Monoroza 90 ve sanırım yasemin diye bir arkadaşımız daha vardı... Dün sizin için kuranda dua ettim burdaki arkadaşların dualarıylada ferahlıycak gönülleriniz. Sıkılmayın sakın...

Canıımmm
inş.alalh kalbinden geçeni diline söylettsiinnn
:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…