günaydın kızlar umarım herkes çok güzel bir gün geçirir dorticim bu gün kalbimiz seninle çarpıyor umarım güzel haberlerini alacaksın
bence sen çok güçlü bi annesin bebeğinde gücünü senden alıyordur emın ol , sen hep pozitif baktın bu zamana öyle geldın yıne inşallah öyle olacak hayırlı sonuçlar gelecek , allah yardımcınız olsun canım dortınınde senınde dualarımız sizinle
canım benım.çok sagol bende cok heyecanlıyım vede cok korkuyorum.bıran once evden cıkmak ıstıyorum.ev ustume gelıyor sankı.duvarlar basıma yıkılacak gıbı gelıyor.allah yardımcımız olsun
Dorti günaydın senin için duacınım , bugün güzel sonuçların haberini alırsın umarım canımceren cok uzuldum bende cok zor durumdayım.benım amnıyo sonucum dovn sendromu yok dedıler.ama baska sorun cıkmış.ıkı kromozomda sorun varmıs.kan verdık gecen cumartesı esımle benden kan aldılar.buna gore karar verılecekmıs.yanı tehlıke gecmedı anlayacagın.benımde derdım bıtmedı yani.bugun buyuk gun.çok korkuyorum ınankı.bır aksılık olmassa yıne bugun sonuc verecekler.ınsallah ıyı sonuclar alırım bende yoksa bebegımı alacaklar cok korkuyorum ceren
günaydın herkese ..
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım beni merak edenler olduysa teşekkür ederim.. çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.. sonucum çıktı evet ama sonuç ne ii nede kötü çünkü üreme sağlanamamış,21 gün sonunda labaratuar ortamında bekletilen parçanın çoğalmaması sonucu .. sonuç yoktuyrd.doç dr.dediği sorun yok doktorunuzla görüşün..doktorumuz dediği ise tekrar amniyosentez yaptıralım bu gibi durumlar olabiliyor,, tabi ben bayağı bi üzüldüm sonra karar verdim bulunduğum şehirdeki en iyi prf. irfan kutlar ona gidicem dedim hatta en az 10 doktorla görüştüm.. gittim yaşadıklarımı anlattım sonuçlarımı gösterdim ultrasyonda baktı görünürde bişey yok kalbi böbrekleri ciğerleri iyi diye kendi kendine konuşuyordu ben bu defa çok soru sormadım artık irdelemek içimden gelmiyordu..eğer kötü bişey görse yılların doktoru benden saklıyacak değildi diyorum.. tekrar amniyo yapalım istersen kesin sonuç alırız bebeğin eşi arkada az alınmıştır sıvı o yüzden üreme gerçekleşmemiştir dedi ben sadece neden ben dedim neden bu kadar olumsuzluk şanssızlık bana dediki defalarca tüp bebek deneyen insanlar var senin kadar isyankar değiller ayrıca bu sadece tarama testi kesin bebeğin hasta dır diyemeyiz yanlızca kaderci bakmayalım ve net öğrenelimm.. bak içerde şuan 6 aylık gebe kadının çocuğunun beyninin her iki tarafındada kist var ne old. konusunda araştırma yapıyoruz.. daha tahmin edemediğin bir sürü şeyy..... ve hemen muanesinde amniyo yapıldı sıvıyı tekrar incelenmek üzre labaratuaraverdik şimdi yine 21 gün bekliceğiz ( 23 aralıkta sanıyorum elimizde olacak 2 gün rapor aldım yattım dinlendim tüm arkadaşlarım yanımdaydı benim yaşadıklarımı yaşayanlar geldi hepsini sonuçları temiz çıkmış bana moral oldu.. hala bebeğin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum çünkü şu saçma test haricinde herşey çokk ii dedi prf.. umarım 21 gün sonunda üreme olur ve bizde rahat bi nefes alırız..
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.. herşey yolundadır... kendinize ii bakın güzeller öpüyorum sizi...
DORTİ inşşş güzel haberlerle gelirsin biraz rahatla ve içini ferah tut canım dualarımız bugün seninle.
Kızlar günaydın hepinize
bugün doktor randevum var
16. haftada bebeğim erkekti ama bu sabah rüyamda resmen kız bebeğim olduğunu gördüm. bebeim basbayağı kızdı. cinsiyetimiz değişecek bence
DORTİ inşşş güzel haberlerle gelirsin biraz rahatla ve içini ferah tut canım dualarımız bugün seninle.
sagol canım allah razı olsun.inşallah ıyı olacak hersey.ınan aramaya korkuyorum.bız zaten gıdıcegız hastaneye ama bıran once ogrenmek ıstıyorum sonucumu.ama arayamıyorum ıste.kotu bısey duymaktan cok korkuyorum
seni anlıyorum bende ikili testimin sonucunu almaya giderken çok korkuyordum hep dua ederek gittim ve sonra dedim ki sonucum güzel çıkıcak kendi kendime güçlü olmaya çalıştım.güçlü olmayı öğrenmek zorundaydım 3 yılım hep ağlamakla ümitsizlikte geçmişti ne zaman bebeğim olucağına inandım oldu mucizeydi bizim için.sende güzel sonuçlar alıcağına inan ve güçlü ol allah yardımcın olsun bizide merakda bırakma.
kızlar hepınızden bol bol dua beklıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.çok korkuyorum vede çok heyecanlıyım.ınanın rabbım bu sıkıntıları kımseye yasatmasın.allah hepımıze bebeklerımızı nasıp etsın.bır aydır cok agladım cok sıkıntı cektım.inşallah bıter artık bu sıkıntılarım.artık feraha cıkmak ıstıyorum.cok yıprandım ve cok uzuldum.ıyıkı sızler varsınız.ıyıkı bu sıteye kayıt oldum.ıyıkı sızlerı tanıdım.ınsallah bugun sıze ıyı haberlerle gelecegım.hepınızı cok sevıyorum.bana aılemden daha fazla destek oldunuz.bırtek eşim ve sızler bana destek oldunuz.hepınıze cok tesekkur ederım.eger bugun ıyı sonuclar alabılırsem ılk ısım hemen gıdıp kızızma cıcıler alacagım kendımede hamıle kıyafetı alacagım.ve ben bugun hamılelıgıme baslayacagım insallah.sızden dua beklıyorum.hakkınızı helal edın arkadaslar.
Selam canlarımmmmmm
canım artık değiştircen mecbur yoksa güzel kızın alınır valla :) 2.ye kısmetmiş ardan :) teyzesi onun yerine benim ardamı sev,tekrar hayırlı olsun cnaım
evet canım bizden çoğu kişi orda. anneler ve ileri gebelikleri olanların olması güzel oluo. bişey sorunca hemen cevaplıolar saolsunlar. ben en çok tartışmalardaki konulara bakıorum çok güzel şeyler oluo cidden. arkadaşlar kurdu 3 günde nerdeyse 300 kişi üye oldu : ))))
canım başka doktora görün derim sana. içini ferah tut. ama hareketlerinide kısıtla ağır kalırma iş yapma uzan dinlen ayaklarını havaya uzat. çok geçmiş olsun.
awshar hayırlı olsun. maşallah diyelim nazar değmesin. gelişimi gayet güzel :))
kızlar ben 1 kilo almıştım ama şuan veriyorum. çok moralsizim sabah 12.30 da kahvaltı yaptım yemek istemiyorum. iştahım 0. ilaçlar işe yaramadı. oğlum 3 hafta önce 175 grm 18 cm di. eğer bu sefer 250 yi geçmemişse çok canım sıkılıcak. inanın 2 öğün yiyorum. sabah kahvaltısında 1 dilim ekmekle kahvaltı. bir de akşam yemeği. öğlen yemeyi unutuyorum. çok moralsizim cidden
tetanoz konusundada kararsızım. pazartesi doktoruma gidicem sorucam bunu detaylı.
Canım bende senin gibiyim nolur üzme kendini..Ben doktoruma gecen hafta acık acık söyledim sütiçemiyorum hiç iştahım yok iyi beslenemiyorum diye..
O da bana kalsiyum,omega 3 verdi..eleviti kullanmaya devam ediyorum hala..Bir ay daha kilonu gözlemleyelim eger hala almamıssan o zaman baska yollar deneriz dedi..Tek tesellül bebegin kilosu iyiydi..Canım sen ve ben o kadar zor bir 3 ay yasadık ki bence ondan kaynaklanıyor..Yemeye yemeye mide küçüldü,kusmaktan iştah kapandı ama düzelecek..Ben hep olumlu dusunuyorum ki iştahım artsın..Evet eskisi gibi zevkle ve bol ol bişey yiyemiyorum ama az az yemege gayret ediyorum..Şu an en cok yemek yapabildigim için dua ediyorum rabbime..Artık koku hassaiyetim kalmadı..75 kg basladım hamilelige şimdi 72 yim..doktor bununda altına dusmedikten sonra sıkma canını hersey yoluna girer dedi..
güzel dusulenil güzel lsun hersey canımm..Üzme kendini nolur..Bak oglum ve ben seni kocaman öpüyoruz teyzesi...Tabii Arda' yı da
Canım hayırlı olsun oglusun..Oglanlar yine ataga gecti galiba yine..Yakısıklı paşalarım benimhayırlı akşamlar mayıs anneleri, nasılsınız
biz dr. kontrolunden geldik..bebek iyi dedi dr.
ve cinsiyetini öğrendik... erkek
kan tahliline gerek görmedi...kilosu boyu falan iyi dedi
ayrıntılı usg yi sordum 6. aydan sonra dedi
progestan ilacını bıraktık niyahet...
benim kilom düşti ama bebk benden almış
beslenmeme dikkat et dedi...tetonoz aşısını 1 ay sonra vurulabilirsin dedi
bel ağrısı olablir dedi..bazı hamileliklerde daha ağır seyredebilir
bn de zaten önceden vardı...hamileliklte daha ağırlaştı tabi
neyse ki bulantı falan kusmalar gitti..şimdilik bu kadar
artık 1 ay sonra kontrolu bekleyecem
hayırlısı olsun inş.
maasallah canım size...Benimde oglanın maasallahı var kilo konusunda..Babasına benzicek galibameraba kızlar nasılsınız?
biz bugündoktorA gittik 3lü testimizi yaptık sonuçları ayın 8inde alcaz. hayırlısı artık.
bebişim canım oğluşum 210 gr olmuş teyzeleri. vee kendi doktorumda erkek oldğunu tescilledi bugün ben hep kıza dair şeyler hissettiğim için belki kızdır diye ümitleniyodum ama oğluşum fikrinede çok alışmıştım minik paşam o benim canım bebeğim seni çk seviyorum. oyy yesin annesi onu.
hayırlı olsun güzel prensesin inşallah canımm...Liste güncellense hepimiz görücez ama hiç topige girmeyenler var..Bakalım son durum ne olacak:26:merhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
canım insallah sende en kısa zamanda ögrenirsin canım cunku oglum ya da kızım diye sevmek cok daha guzel oluyormus onu anladım bendeMerhaba arkadaslar,
Herkes iyi haberler almis okudugum kadariyla, hepimiz icin saglikla devam etsin diliyorum hamileligimiz..
ben bebeklerinin cinsiyetini ögrenmis anneleri kiskaniyorum, biz 1 ay daha bekleyecegiz..
Meraklardayim fena halde..
Cinsiyetini ögrenen anne adaylarina bir sorum olacak, sacma belki ama gulmeyin, sey diyecektim, cin takvimine göre cinsiyetler dogru ciktimi, inanmalimiyiz:)
Cerencim seni hepimiz cok merak ettik..İnan hep aklımızdasın..allah yardım edecek bitanem..kötü bişey görse inan doktor saklamaz dank diye söylerdi..Bebegin tosun gibi maasallah hersey güzel olucak...Nolur gönlünü ferah tut...dualarımız seninlegünaydın herkese ..
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım beni merak edenler olduysa teşekkür ederim.. çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.. sonucum çıktı evet ama sonuç ne ii nede kötü çünkü üreme sağlanamamış,21 gün sonunda labaratuar ortamında bekletilen parçanın çoğalmaması sonucu .. sonuç yoktuyrd.doç dr.dediği sorun yok doktorunuzla görüşün..doktorumuz dediği ise tekrar amniyosentez yaptıralım bu gibi durumlar olabiliyor,, tabi ben bayağı bi üzüldüm sonra karar verdim bulunduğum şehirdeki en iyi prf. irfan kutlar ona gidicem dedim hatta en az 10 doktorla görüştüm.. gittim yaşadıklarımı anlattım sonuçlarımı gösterdim ultrasyonda baktı görünürde bişey yok kalbi böbrekleri ciğerleri iyi diye kendi kendine konuşuyordu ben bu defa çok soru sormadım artık irdelemek içimden gelmiyordu..eğer kötü bişey görse yılların doktoru benden saklıyacak değildi diyorum.. tekrar amniyo yapalım istersen kesin sonuç alırız bebeğin eşi arkada az alınmıştır sıvı o yüzden üreme gerçekleşmemiştir dedi ben sadece neden ben dedim neden bu kadar olumsuzluk şanssızlık bana dediki defalarca tüp bebek deneyen insanlar var senin kadar isyankar değiller ayrıca bu sadece tarama testi kesin bebeğin hasta dır diyemeyiz yanlızca kaderci bakmayalım ve net öğrenelimm.. bak içerde şuan 6 aylık gebe kadının çocuğunun beyninin her iki tarafındada kist var ne old. konusunda araştırma yapıyoruz.. daha tahmin edemediğin bir sürü şeyy..... ve hemen muanesinde amniyo yapıldı sıvıyı tekrar incelenmek üzre labaratuaraverdik şimdi yine 21 gün bekliceğiz ( 23 aralıkta sanıyorum elimizde olacak 2 gün rapor aldım yattım dinlendim tüm arkadaşlarım yanımdaydı benim yaşadıklarımı yaşayanlar geldi hepsini sonuçları temiz çıkmış bana moral oldu.. hala bebeğin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum çünkü şu saçma test haricinde herşey çokk ii dedi prf.. umarım 21 gün sonunda üreme olur ve bizde rahat bi nefes alırız..
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.. herşey yolundadır... kendinize ii bakın güzeller öpüyorum sizi...
kızlar hepınızden bol bol dua beklıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.çok korkuyorum vede çok heyecanlıyım.ınanın rabbım bu sıkıntıları kımseye yasatmasın.allah hepımıze bebeklerımızı nasıp etsın.bır aydır cok agladım cok sıkıntı cektım.inşallah bıter artık bu sıkıntılarım.artık feraha cıkmak ıstıyorum.cok yıprandım ve cok uzuldum.ıyıkı sızler varsınız.ıyıkı bu sıteye kayıt oldum.ıyıkı sızlerı tanıdım.ınsallah bugun sıze ıyı haberlerle gelecegım.hepınızı cok sevıyorum.bana aılemden daha fazla destek oldunuz.bırtek eşim ve sızler bana destek oldunuz.hepınıze cok tesekkur ederım.eger bugun ıyı sonuclar alabılırsem ılk ısım hemen gıdıp kızızma cıcıler alacagım kendımede hamıle kıyafetı alacagım.ve ben bugun hamılelıgıme baslayacagım insallah.sızden dua beklıyorum.hakkınızı helal edın arkadaslar.
herkese merhaba ben genelde okuyorum yzmıyorum ama listeye kendimi ekleyemedim bilen arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim sat 4 ağustos doğum 12 mayıs hamile başlangıç 60 kilo şu anda 65 kilo oldum erkek bebiş
merhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
Merhaba arkadaslar,
Herkes iyi haberler almis okudugum kadariyla, hepimiz icin saglikla devam etsin diliyorum hamileligimiz..
ben bebeklerinin cinsiyetini ögrenmis anneleri kiskaniyorum, biz 1 ay daha bekleyecegiz..
Meraklardayim fena halde..
Cinsiyetini ögrenen anne adaylarina bir sorum olacak, sacma belki ama gulmeyin, sey diyecektim, cin takvimine göre cinsiyetler dogru ciktimi, inanmalimiyiz:)
herkese günaydınnnn :) dün doktordan geç geldiğim için giremedim kızlar 1 ay önce erkek olan bebeğim şimdi çok tatlı bii KIZZZ olmuş kızımmmm oluyoo benimde.başta çok şaşırdık eşimde bende tabii ama ben kolayca alıştım kızım demeye çok sağlıklı görünüyor dedi doktor iyi bakmışsın dedi hatta biraz iri bi bebek olcak dedi 15.haftamdayım bebeğim 100 grmış :) :92:
günaydın herkese ..
tabıkı yazacagım.keske hepımız aynı sehırlerde olsaydık.ne guzel olurdu.bıryandada sonuc cıkmadı dıyecekler dıye cok korkuyorum.ama artık olmaması lazım.çunku salı gunu cıkacaktı cıkmadı dedıler.artık ıyı yada kotu bısey demelerı lazım.yoksa ben artık cıldıracagım.tam bır ay oldu.bebegımde buyudu bayagı.ınsallah ıyı sonuclar verırler artık.buna ıhtıyacım var.herkese kızım olacak demek ıstıyorum bagıra bagıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?