Canım ben dün gece uyuyakalmışım çıkıyorum iyi geceler demeden muhabbet yarım kalmışş:78: bende kaşıntı başlamadı ama yakındır galiba hergün kremleniyorummmEeee cekiekler tabikide nazimizi, anne olmak kolay degil, baba olmakta biraz zahmetli olsun ama dimi:))
esitlikten yana diilmiyiz herzaman:)))) al sana esitlik
Buyusun ay gobusler iice, bak neguzel sana yer vermisler dolmusta. Artik doguma kadar yerin hazir dolmus vs lerde:)))
Benimde baya baya buyumeye basladi,
karnim felaket derecede kasiniyor tatli tatli, buyudugunu hissediyorum resmen. Catir catir catlamayiz insallah herbitarafimizdan
hayırlı olsun bebeğinnnherkese merhaba ben genelde okuyorum yzmıyorum ama listeye kendimi ekleyemedim bilen arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim sat 4 ağustos doğum 12 mayıs hamile başlangıç 60 kilo şu anda 65 kilo oldum erkek bebiş
hayırlı olsun canım benimmmerhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
erken öğrenenlerde bu durum olabiliyomuş neyseki hemen alışmışsın hayırlı olsun prensesiinnnherkese günaydınnnn :) dün doktordan geç geldiğim için giremedim kızlar 1 ay önce erkek olan bebeğim şimdi çok tatlı bii KIZZZ olmuş kızımmmm oluyoo benimde.başta çok şaşırdık eşimde bende tabii ama ben kolayca alıştım kızım demeye çok sağlıklı görünüyor dedi doktor iyi bakmışsın dedi hatta biraz iri bi bebek olcak dedi 15.haftamdayım bebeğim 100 grmış :) :92:
Hoşbuldum canımm benimm...Ya her an olsa keşke diyorum ama okadar net hissetmedim daha..Düşününce bi acayip oluyorum karnımın içinde minicik bacaklar tekmeler atıyo Allahım senne büyüksüünn..Aramızda nerdeyse 3 hafta var hiisedersin önümüzdeki yakın zamanlarda inş..fdilek 48 hosgeldin canımm bende gecmişikokurken seni dusunuyordum..
Acaba nasıllar diye ama bi baktım yazmıssın iyiymişsiniz cok sukur sevindim valla...
Demek prenses tekmelere basladı..Ben onun tepikleyen minik ayaklarını yirim
İnşallah bende hissederim yakında o kadar merak ediyorum ki nasıl bişey olacagını:26:
canım çok teşekkür ederim inanın bende sizi merak ettim..allahım sanada bian önce güzel sonuçlar almanı nasip etsin..meraktan hergun senı sordum bende.gercekten canım cokmerak ettım senı
teşekkür ederim canım dualarınıza ihtiyacım var..GÜNAYDINN
nasılsın
canım ne diyeceğimi bilemedim tek yapabileceğim dua etmek...
inş.allah biran önce seni yaşadığın sıkıntıdan kurtarsın
allah yardımcın olsun güç kuvvet versinn...
canım çok teşekkür ederim evet bende güçlü olduğuma inanınyorum yüreğimi ferah tutuyorum rabbim bağışlamışsa olur..bence sen çok güçlü bi annesin bebeğinde gücünü senden alıyordur emın ol , sen hep pozitif baktın bu zamana öyle geldın yıne inşallah öyle olacak hayırlı sonuçlar gelecek , allah yardımcınız olsun canım dortınınde senınde dualarımız sizinle
çoook teşekkür ederim canım allah sizden razı olsun bu güzel dilekleriniz için ...cerenli yağmur canım çok geçmiş olsun bence bebeğin çok sağlıklı ve onu sağlıkla kucağına alacaksın sıkıntılı günler yaşamışsın ama bence allaha sığın rabbim nmükafatını verecektir ve bundan sonraki sürecin çok rahat ve mutlu geçecek inşallah
hergün seni merak edip girip baktım canım.bak bu zor günler geçicek ve en sonunda mutlu olucaksın sonucun iyi çıkması için hepimiz burda dua edicez sana güçlü ol ve sonucun iyi olacağına inan lütfen.kendine çok iyi bak.
hayırlı olsun kızın .. kız annelerin arasına hoşgeldin ...bende erkek biliyordum..geçen hafta kız olduğunu öğrendik:))) ... gerçekten kız çoğunlukta gibimerhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
sen dedikten sonra hemen baktım netten ..evet doğru çıktı benimki .....Merhaba arkadaslar,
Herkes iyi haberler almis okudugum kadariyla, hepimiz icin saglikla devam etsin diliyorum hamileligimiz..
ben bebeklerinin cinsiyetini ögrenmis anneleri kiskaniyorum, biz 1 ay daha bekleyecegiz..
Meraklardayim fena halde..
Cinsiyetini ögrenen anne adaylarina bir sorum olacak, sacma belki ama gulmeyin, sey diyecektim, cin takvimine göre cinsiyetler dogru ciktimi, inanmalimiyiz:)
maşallahhh .kızın hayırlı uğurlu olsun .benimki gibi olmuş ..hemde tam 15. haftada belli olmuştu bide 100 gr çıkmıştı ...herkese günaydınnnn :) dün doktordan geç geldiğim için giremedim kızlar 1 ay önce erkek olan bebeğim şimdi çok tatlı bii KIZZZ olmuş kızımmmm oluyoo benimde.başta çok şaşırdık eşimde bende tabii ama ben kolayca alıştım kızım demeye çok sağlıklı görünüyor dedi doktor iyi bakmışsın dedi hatta biraz iri bi bebek olcak dedi 15.haftamdayım bebeğim 100 grmış :) :92:
Hoşbuldum canımm benimm...Ya her an olsa keşke diyorum ama okadar net hissetmedim daha..Düşününce bi acayip oluyorum karnımın içinde minicik bacaklar tekmeler atıyo Allahım senne büyüksüünn..Aramızda nerdeyse 3 hafta var hiisedersin önümüzdeki yakın zamanlarda inş..
Canım bende geçmişte okudum sende kilo olayından sıkıntılısın ama benim amcamın kızıda ilk 4 ayında 4 kilo verdi ve bebeği şükür çok sağlıklı..Benim dr. tam kilo düşmanı 9 ay almasam alma der düşün 5. ayıma girdim gören 3 aylıkmı diyo 2,5 kilo almışım gözüne batıyoo ki onuda ekmek tok tutusun diye yiyorum ondan aldım yoksa almazdımm
hayırlısı olsun bebişin canım...
Seninde kızın hayırlı olsun tatlım...
Valla bende çin takvimi tutmadı...
Anam bi kız daha benim hesaplarıma göre kızlar erkekleri geçti...
CAnım benim Rabbim büyüktür inşallah onun izniyle güzel çıkıcak sonuçların biraz daha sabır....
Dorti canını sıkma canım ben bugün yüzünün güleceğine inanıyorum sende inan....
bu arada Cerenli Yğmur,Dorti.Monoroza 90 ve sanırım yasemin diye bir arkadaşımız daha vardı... Dün sizin için kuranda dua ettim burdaki arkadaşların dualarıylada ferahlıycak gönülleriniz. Sıkılmayın sakın...
Canım hayırlı olsun oglusun..Oglanlar yine ataga gecti galiba yine..Yakısıklı paşalarım benim
maasallah canım size...Benimde oglanın maasallahı var kilo konusunda..Babasına benzicek galiba
hayırlı olsun güzel prensesin inşallah canımm...Liste güncellense hepimiz görücez ama hiç topige girmeyenler var..Bakalım son durum ne olacak:26:
canım insallah sende en kısa zamanda ögrenirsin canım cunku oglum ya da kızım diye sevmek cok daha guzel oluyormus onu anladım bende
Bu arada benim herseyim kıza işaret etse de oglum oluyor..Bol bol ekşi yedim..Çin takviminde kızdı ama tosun paşam geliyor hayırlısıyla..Saglıklı olsun baska bişey istemem valla...
Cerencim seni hepimiz cok merak ettik..İnan hep aklımızdasın..allah yardım edecek bitanem..kötü bişey görse inan doktor saklamaz dank diye söylerdi..Bebegin tosun gibi maasallah hersey güzel olucak...Nolur gönlünü ferah tut...dualarımız seninle
bugun hersey cok guzel olucak inan bana canım..İçim cok rahats enden yana..Bak hamiş kadınlar hissedermiş bende inanıyorum ki bugun cok güzel bi gun olacak.
Rabbim hep yanında olsun ve sizi korusun inşallah
kızlar hepınızden bol bol dua beklıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.çok korkuyorum vede çok heyecanlıyım.ınanın rabbım bu sıkıntıları kımseye yasatmasın.allah hepımıze bebeklerımızı nasıp etsın.bır aydır cok agladım cok sıkıntı cektım.inşallah bıter artık bu sıkıntılarım.artık feraha cıkmak ıstıyorum.cok yıprandım ve cok uzuldum.ıyıkı sızler varsınız.ıyıkı bu sıteye kayıt oldum.ıyıkı sızlerı tanıdım.ınsallah bugun sıze ıyı haberlerle gelecegım.hepınızı cok sevıyorum.bana aılemden daha fazla destek oldunuz.bırtek eşim ve sızler bana destek oldunuz.hepınıze cok tesekkur ederım.eger bugun ıyı sonuclar alabılırsem ılk ısım hemen gıdıp kızızma cıcıler alacagım kendımede hamıle kıyafetı alacagım.ve ben bugun hamılelıgıme baslayacagım insallah.sızden dua beklıyorum.hakkınızı helal edın arkadaslar.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gününüz güzel olsunnnnnnn...........Bebişleriniz sizi tepiklesin inşallah çünküm ben artık tepiklerimi hissediyorum bugün kahvaltıdan sonra güzel bi tepik yedimmmmmmmm
... senin adına çok mutlu oldum ....
ay evet evet bizimkilerde tepiklesinnnn. daha biz küçüğüz teyzesi.2 yada 3haftamız var heralde hissetmeye tam olarak sanırım. geçenlerde 2 pıt pıt onun dışında bişi yok ..... inşallah devam tepikleri bekliyorum
arkadaslar hepınıze tek tek tesekkur ederım.hepınızden allah razı olsun.ben hazırlanmak zorundayım.ınsallah sıze ıyı haberlerle gelecegım.hepınızı cok sevıyorum ve bunu yurekten soyluyorum.ınsallah kızımla beraber gerı donecegız evımıze ıyı haberlerle ınsallah.kızımı orda bırakmayacagım.buna ınanıyorum.sızlerdende hep dua beklıyoryum.benı unutmayın.allah hepımızın yardımcısı olsun.hepımızı rabbım sevındırsın yuzumuzu guldursun ınsallah.sımdılık hoscakalın arkadaslar.
Canlarım benim kocişim evde oldugu için onu daha fazla yalnız bırakmak istemiyorum fırsat bulursam yine gelirim.
Soguklar gelmeden önceki son güzel güneşli gün bugun, dısarı cıkıp tadını cıkartmak lazım..
Belki oglusuma ciciler bakarız
Öptüm hepinizi
kız anaları kasım kasım kasılıyordu ayy kızlarımızı size versek mi vermesek mi diye..Rabbim büyük..Kızların sayısı arttıkca bu sefer biz kasılcaz:90:
acaba hangi kızı alsak acaba 4 tane birden mi alsak diye ehuheheheue
Kızlarrrrrr..... İstanbulda oturanlar özellikle taşınma firması bildiğiniz varmı acaba. Güvenilir uygun fiyata... Taşıncazda kocamın atamalarından sonra yine istanbul içinde aynı yakaya başka semte anadolu yakasındayım yardım istiom bilenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?