2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gününüz güzel olsunnnnnnn...........Bebişleriniz sizi tepiklesin inşallah çünküm ben artık tepiklerimi hissediyorum bugün kahvaltıdan sonra güzel bi tepik yedimmmmmmmm

Günaydın arkadaşlarrr
Canım ben dün gece uyuyakalmışım çıkıyorum iyi geceler demeden muhabbet yarım kalmışş:78: bende kaşıntı başlamadı ama yakındır galiba hergün kremleniyorummm
herkese merhaba ben genelde okuyorum yzmıyorum ama listeye kendimi ekleyemedim bilen arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim sat 4 ağustos doğum 12 mayıs hamile başlangıç 60 kilo şu anda 65 kilo oldum erkek bebiş
hayırlı olsun bebeğinnn

merhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
hayırlı olsun canım benimm

erken öğrenenlerde bu durum olabiliyomuş neyseki hemen alışmışsın hayırlı olsun prensesiinnn

CerenliYagmur Allah sabır versin canım1 ay çok bekledin ama inşallah iyi haberler alıcaksınn

fdilek 48 hosgeldin canımm bende gecmişikokurken seni dusunuyordum..
Acaba nasıllar diye ama bi baktım yazmıssın iyiymişsiniz cok sukur sevindim valla...
Demek prenses tekmelere basladı..Ben onun tepikleyen minik ayaklarını yirim
İnşallah bende hissederim yakında o kadar merak ediyorum ki nasıl bişey olacagını:26:

Hoşbuldum canımm benimm...Ya her an olsa keşke diyorum ama okadar net hissetmedim daha..Düşününce bi acayip oluyorum karnımın içinde minicik bacaklar tekmeler atıyo Allahım senne büyüksüünn..Aramızda nerdeyse 3 hafta var hiisedersin önümüzdeki yakın zamanlarda inş..
Canım bende geçmişte okudum sende kilo olayından sıkıntılısın ama benim amcamın kızıda ilk 4 ayında 4 kilo verdi ve bebeği şükür çok sağlıklı..Benim dr. tam kilo düşmanı 9 ay almasam alma der düşün 5. ayıma girdim gören 3 aylıkmı diyo 2,5 kilo almışım gözüne batıyoo ki onuda ekmek tok tutusun diye yiyorum ondan aldım yoksa almazdımm

Son düzenleme:
meraktan hergun senı sordum bende.gercekten canım cokmerak ettım senı
canım çok teşekkür ederim inanın bende sizi merak ettim..allahım sanada bian önce güzel sonuçlar almanı nasip etsin..
GÜNAYDINN
nasılsın
canım ne diyeceğimi bilemedim tek yapabileceğim dua etmek...
inş.allah biran önce seni yaşadığın sıkıntıdan kurtarsın
allah yardımcın olsun güç kuvvet versinn...
teşekkür ederim canım dualarınıza ihtiyacım var..
canım çok teşekkür ederim evet bende güçlü olduğuma inanınyorum yüreğimi ferah tutuyorum rabbim bağışlamışsa olur..

çoook teşekkür ederim canım allah sizden razı olsun bu güzel dilekleriniz için ...

çook teşekkür ederim canım benim ... iyiki varsınız ne kadar güzel birbirimizi görmeden bu kadar içten olmak beni inanılmaz mutlu ediyor hepiniz sanki kardeşimsiniz..

Cerencim seni hepimiz cok merak ettik..İnan hep aklımızdasın..allah yardım edecek bitanem..kötü bişey görse inan doktor saklamaz dank diye söylerdi..Bebegin tosun gibi maasallah hersey güzel olucak...Nolur gönlünü ferah tut...dualarımız seninle
çokk teşekkür ederim canım benim rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın inşallah bu kadar dua almak beni nasıl mutlu ediyor bilemezsiniz...

CerenliYagmur Allah sabır versin canım1 ay çok bekledin ama inşallah iyi haberler alıcaksınn[/QUOTE]

sağolasın canım benim çok teşekkür ederim...
[

:
merhaba kızlar.bir kız bebek haberide benden,hayırlısıyla kızımız olacakmış doktor amcası öyle dedi bgn :)mayıs ayı erkek ayı gibi başladı ama kızlar öne geçti sanırım artık.
hayırlı olsun kızın .. kız annelerin arasına hoşgeldin ...bende erkek biliyordum..geçen hafta kız olduğunu öğrendik:))) ... gerçekten kız çoğunlukta gibi

sen dedikten sonra hemen baktım netten ..evet doğru çıktı benimki .....

maşallahhh .kızın hayırlı uğurlu olsun .benimki gibi olmuş ..hemde tam 15. haftada belli olmuştu bide 100 gr çıkmıştı ...

ayy saolsun benim doktorum cok ılımlı aynen bi psikolog gibi yaklasıyo bana..Hiç sıkmıyo..Bişey yapmamı istedigi zaman kibar kibar söylüyo..
Sende gayet iyi gidiyorsun bence bu kadar ayda az kilo almıssın maasallah..Bebişler iyi olsun yeter ki...Sen kendini bildikten sonra cokta takma doktorun dedigini bu ne bee..Utanmasa rejim yaptırcak sana

kız anaları kasım kasım kasılıyordu ayy kızlarımızı size versek mi vermesek mi diye..Rabbim büyük..Kızların sayısı arttıkca bu sefer biz kasılcaz:90:
acaba hangi kızı alsak acaba 4 tane birden mi alsak diye ehuheheheue

Son düzenleme:
allah razı olsun canım.senıde rabbım bebegıne sag salım kavustursun.dul
sagol canım.allah sızden razı olsun.ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.allah evladını saglıkla kavustursun sanada canım cok tesekkur ederım

allah razı olsun canım.allah senıde bebegıne sag salım kavustursun.hepınızı cok sevıyorum

inşallah .... iyi sonuçlar alırsın .. inşallah bunca zaman boşuna korkmuş olursun . bundan sonra arkana yaslanıp hamileleiğin keyfini çıkartırsınnn.... korktuğum zamanlarda hep Allahım yanımda ol benimle ol diye geçiririm aklaımdan .... Allah hep yanında olsun

... senin adına çok mutlu oldum ....
ay evet evet bizimkilerde tepiklesinnnn. daha biz küçüğüz teyzesi.2 yada 3haftamız var heralde hissetmeye tam olarak sanırım. geçenlerde 2 pıt pıt onun dışında bişi yok ..... inşallah devam tepikleri bekliyorum

Ceren ; bizler burada hepimiz duacıyız . inşallah güzel haberler alırsın ...

arkadaslar hepınıze tek tek tesekkur ederım.hepınızden allah razı olsun.ben hazırlanmak zorundayım.ınsallah sıze ıyı haberlerle gelecegım.hepınızı cok sevıyorum ve bunu yurekten soyluyorum.ınsallah kızımla beraber gerı donecegız evımıze ıyı haberlerle ınsallah.kızımı orda bırakmayacagım.buna ınanıyorum.sızlerdende hep dua beklıyoryum.benı unutmayın.allah hepımızın yardımcısı olsun.hepımızı rabbım sevındırsın yuzumuzu guldursun ınsallah.sımdılık hoscakalın arkadaslar.

Canlarım benim kocişim evde oldugu için onu daha fazla yalnız bırakmak istemiyorum fırsat bulursam yine gelirim.
Soguklar gelmeden önceki son güzel güneşli gün bugun, dısarı cıkıp tadını cıkartmak lazım..
Belki oglusuma ciciler bakarız
Öptüm hepinizi

Canım benim seninde bişeyin kalmamış yakında tepiklencez hepimiz.....

RAbbim yardımcın olsun canım içini ferah tut kalbine kötü şeyler getirme...... Hadi bakalım al kızımızıda gel annesi....

TAmam canım kocişinin yanına git bakalım iyi gezmeler sizeeeeee....

Kızlarrrrrr..... İstanbulda oturanlar özellikle taşınma firması bildiğiniz varmı acaba. Güvenilir uygun fiyata... Taşıncazda kocamın atamalarından sonra yine istanbul içinde aynı yakaya başka semte anadolu yakasındayım yardım istiom bilenlerden

Babası benim kızımı kimselere vermiyo :))) etrafımdada talip çok kızımaa bak bu lafını hatırlatciğiimm esracım nıhahahaha

Canım ben çeyizimi taşıtırken netten araştırmıştım büyük siteler var nakliye ile ilgili oraya bilgilerini mesafeni telefonunu yazıyosun sonra oraya üye bütün nakliye firmaları seni arıyo fiyat söylüyo bir sürü tlf almıştık biz ..belki fikir olur sana..

merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim gece sol tarafa dönerken göbek kısmında tam göbek bir acı hissettim sonra hemen geçti nedn kaynaklaklanmış olabilir en sırt üstü yatıyorum farkettikçe sola dönüyorum yine sola dönerken oldusizlerdede oldumu hangi tarafa yatıyorsunuz cvp için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…