2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaaa .. iyiyim sen nasılsın .. ufaklık nasıl ..... annesi yoruluyor o içerde yatıyormu:30:

CAnım ya keyif bebişin dicem ama umarım içerde keyiflidir. Çocuğu bi bırakmadım ki içerde rahat rahat salısın anası günde 3 saat en az sokak sokak ev bakıo inan bittim artık belimin ağrısından falan emlakçıdan bilem istediğimz gibin bişi yok Rabbim büyük valla dua edin bana nolur hayırlısıyla bi taşınsak iyi olcak. 3 haftadır bilfiil hergün geziyorum bittim yorgunluktan haftaya çarşambada doktora gitcem doktor canıma okucak gibime gelio valla çünküm kiloda almadım sanırım bu ay ben:(
Böle yani canım işte .... Sen neler yapıyosun maltepeye iniyomusun gezmeye falan hiç...

CAnım ya keyif bebişin dicem ama umarım içerde keyiflidir. Çocuğu bi bırakmadım ki içerde rahat rahat salısın anası günde 3 saat en az sokak sokak ev bakıo inan bittim artık belimin ağrısından falan emlakçıdan bilem istediğimz gibin bişi yok Rabbim büyük valla dua edin bana nolur hayırlısıyla bi taşınsak iyi olcak. 3 haftadır bilfiil hergün geziyorum bittim yorgunluktan haftaya çarşambada doktora gitcem doktor canıma okucak gibime gelio valla çünküm kiloda almadım sanırım bu ay ben:(
Böle yani canım işte .... Sen neler yapıyosun maltepeye iniyomusun gezmeye falan hiç...

canım yaaa bukadar yüklenme kendine ... dinlenmemiz gerek ...sürekli ayakta durmak ta iyi değil ...
sen birde eve gelip evde iş yapıyorsun ...
merak etme prensesin keyfi yerindedir .. sen yürürdükçe ona beşik gibi geliyordur ...
bugün maltepe carrefour alışveriş merkezine gittik .. yeni gidik eve zaten ...
mothercare "e baktım ateş pahası .. bir hırka beğendim avuç kadar birşey ..inan 60 tl ... çok pahalı ...çocuk 1-2 kere giyecek hemen küçük gelecek tarzda birşeydi ..
kanz nispeten daha indirimli...
en uygunu LCW

canım inşallah en kısa zamanda g üzel bir eve taşınırsında rahat edersin canım yaa çokta yorulma allah yardımcın olsun

Eklentiler

• $06.webp
    $06.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 22
kızlar arabalara filan bakmaya başladınız mı??
ya da mobilya..
mobilyaları 30-45 gün arası diyorlar..biraz zaman koyuyorlar galiba ama sanki ocak sonu filan karar vermek iyi olacak
Ben çok araştırdım chicco lite way almayı düşünüyorum park yatak herangi bir marka almayı düşünüyorum bebek yanımda olsun diye ne zaman kullanılamaz hale gelince park yatakta ,o zaman mobilya takımı alıcam biraz genç odası gibi alıyım diyorum, ilerde nasıl olur sonradan vazgeçermiyim bilmiyorum .
Bu arada rabia geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmış çok sevindim

canım yaaa bukadar yüklenme kendine ... dinlenmemiz gerek ...sürekli ayakta durmak ta iyi değil ...
sen birde eve gelip evde iş yapıyorsun ...
merak etme prensesin keyfi yerindedir .. sen yürürdükçe ona beşik gibi geliyordur ...
bugün maltepe carrefour alışveriş merkezine gittik .. yeni gidik eve zaten ...
mothercare "e baktım ateş pahası .. bir hırka beğendim avuç kadar birşey ..inan 60 tl ... çok pahalı ...çocuk 1-2 kere giyecek hemen küçük gelecek tarzda birşeydi ..
kanz nispeten daha indirimli...
en uygunu LCW

Canım sanırım doğru diyosun fazla yormamak lazım ama napim işte.... Mothercare ın kozyatagında bi yerde sanırım outlet magazası var kayınvaldem ordan büşraya bişiler aldı çok ucuzmuş bi öğrenim nerde yazarım ben size....

canım inşallah en kısa zamanda g üzel bir eve taşınırsında rahat edersin canım yaa çokta yorulma allah yardımcın olsun

Sağol Tatlım aminnnn diyim.... Öptüm seni...

Bu arada kızlar bende 2 3 gündür bebek tepişlerini hissediyormuyum ne gıdıklıyor gibi sanki bağırsak hareketlerimi de diyorum tabi hamile değilken bu bağırsak hareketleri varmıydı ya vardıda bizmi bilmiyorduk niye varki ben birde otururken hissediyorum uzanınca olmuyor hareket bebiş hareketi mi bilmem

Canım sanırım doğru diyosun fazla yormamak lazım ama napim işte.... Mothercare ın kozyatagında bi yerde sanırım outlet magazası var kayınvaldem ordan büşraya bişiler aldı çok ucuzmuş bi öğrenim nerde yazarım ben size....

...
bende tam bilmiyorum sanırım E-5 üzerinde bir çilek mobilya var yaaa.. onun arkalarında mı bir yerdeymiş ...

Turko kontrolün güzel geçmiş hayırlı olsun canımmm
Duncan dinlenerek ev ara güzelim beline dikkat et inş. gönlüne göre bi ev bulursunn..
Tülincim bebek gaz hareketinden çok farklı gaz hareketi daha belli ve hareketli oluyo hissettiğin bebeğindirr..Bende uzatıyorum bacaklarımı ozaman göbek sert oluyo ve daha rahat hissediyorumm..

Turko kontrolün güzel geçmiş hayırlı olsun canımmm
Duncan dinlenerek ev ara güzelim beline dikkat et inş. gönlüne göre bi ev bulursunn..
Tülincim bebek gaz hareketinden çok farklı gaz hareketi daha belli ve hareketli oluyo hissettiğin bebeğindirr..Bende uzatıyorum bacaklarımı ozaman göbek sert oluyo ve daha rahat hissediyorumm..
Öyledir değilmi bebektir bebek heralde sanırsam bebek hareketidir diye seviniyorum vallaha çok komik ya gazsa da gaza sevineceğimi bilmezdim diyorum kendi kendime:52::52:

Back
X