Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım hepimiz için çok mutlu çok sağlıklı çok güzel bir hafta olur bugün dr a gidecek tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum güzel haberlerle gelirsiniz inşallah beni heycan sardı siz dr a gidiyorsunuz ama burda tek yürek olduk gerçekten..........
DEREN ve duncan aşı ertesi günü hafif kol ağrısı yapıyor vurulurken bir acı yok ertesi günkü ağrıda tesadüf kolunu bir yere koyduğunda anlıyorsun benimki öyle olmuştu
Deencim benim ilk gün çok olmadı 2. gün kolumu çok kaldırınca arkaya atınca oldu .Yanı kolunu zorlamazsan hiçbişey hissetmiyosun 3. güne yok gibi oluyoo..Ben duş aldım gittim 2 gün duş almadım bebeklere aldırmıyolarya o mantıkla hehehe :)))Herkeze Kocaman Merhabalar Arkadaşlar
Bende Öğleden Sonra Oğlumu Görmeye Hemde Aşı Olmaya Gidicem Bugün Kontrole Gidecek Tüm Arkadaşlara Bol Şans Diliyorum Hayırlı Haberlerle Gelin İnşallah
Duncan & Fdilek Aşımın İlk Dozunu Alcam Bugün Bazı Arkadaşlardan Çok Acıdığını Bir Hafta Kolunu Kaldıramadıklarını Duydum Doğrumu Kızlar :94:![]()
Ben keşke bebeğim olsa sebebim olur uykusuz kalmaya diyorum.Ama ozamanda uyurgezer olucazzzAnladım canım bende dün gece sabahı sabah ettim bu aralar uykularım benimde berbat geceler olmasın diyorum yani sanırsın saatlerce dinlenmişim üstüne birde saatlerce uyumuşum gibin uykusuz oluyorum geceleri ya....
Sağol güzelim sen hepsini toptan alırsın ozamanda ev küçük bi bebek mağazası gibi olur ne güzell :))FDilek hayırlı olsun cicilerin
benimde gece uykularım yok 3-4 kez kalkıyorum wc ye sonrasında hep uyuma zorluğu çekiyorum
ben henüz hala hiçbirşey almadım
inşallah canım güzel haberlerle geleceksin doya doya prensesini izle cd iste bazı dr lar istemeyince vermiyormuş canım şansın açık olsun....aral teşk.ederim
inş.yarın haberleri yazarımm
Deencim benim ilk gün çok olmadı 2. gün kolumu çok kaldırınca arkaya atınca oldu .Yanı kolunu zorlamazsan hiçbişey hissetmiyosun 3. güne yok gibi oluyoo..Ben duş aldım gittim 2 gün duş almadım bebeklere aldırmıyolarya o mantıkla hehehe :)))
geçmiş olsun canım bence rapor al bir haftalık filan al iyice dinlen ki ağrıların geçsingünaydın kızlar. Benim belimde siyatik ağrlar belirdi doktora sordum normal yapacak bir şey yok bol bol dinlen dedi ama nasıl dinlenıcem* okulda sürekli ayaktayım. Belim o kadar ağrıyor kı kalçama ve bacağıma vuruyor fıtık gıbı aynı. Gece yattığımda wc ye bile kalkamıyorum. Otururken kalkmakta zorlanıyorum. Daha çok erken değil mi? Siz de de benım gibi dayanılmaz ağrılar oluyor mu arkadaşlar?
günaydın kızlar. benim belimde siyatik ağrlar belirdi doktora sordum normal yapacak bir şey yok bol bol dinlen dedi ama nasıl dinlenıcem* okulda sürekli ayaktayım. belim o kadar ağrıyor kı kalçama ve bacağıma vuruyor fıtık gıbı aynı. gece yattığımda wc ye bile kalkamıyorum. otururken kalkmakta zorlanıyorum. daha çok erken değil mi? siz de de benım gibi dayanılmaz ağrılar oluyor mu arkadaşlar?
DEREN ve duncan aşı ertesi günü hafif kol ağrısı yapıyor vurulurken bir acı yok ertesi günkü ağrıda tesadüf kolunu bir yere koyduğunda anlıyorsun benimki öyle olmuştu
Tito bakırköyde hangi sokak giyim için dediğin yer ? yazarsan sevinirim
Tito canım sana öncede hastane ile ilgili soru sormuştum hangi hastaneye gidiyorsun diye sanırım onu atladın canım :)
Cerenliyağmur sonucun inşallah güzeldir, özlem483 inde ultarsonun iyi geçer semaysem sende gidiceksin inşallah güzel haberlerle dönün kızlar
nevra73 güle güle giysin bebişin canım
FDilek hayırlı olsun cicilerin
benimde gece uykularım yok 3-4 kez kalkıyorum wc ye sonrasında hep uyuma zorluğu çekiyorum
ben henüz hala hiçbirşey almadım
merhaba arkadaşlar..semacan hayırlı haberler getir canım inş...ben de haftasonu doktordaydım..kızımız büyümüş maaşallah..411 gr olmuş teyzeleri...Allah'ım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin...ayrıntılı ultrason baktırabilirsiniz arzu ederseniz dei...ben tamamen normal görüyorum burda ama isterseniz baktırın dedi...sağa sola ,hekim tanıdıklara sorduk ettik...ille de gerekli değil dediler...biz de vazgeçtik...
günaydın kızlar. benim belimde siyatik ağrlar belirdi doktora sordum normal yapacak bir şey yok bol bol dinlen dedi ama nasıl dinlenıcem* okulda sürekli ayaktayım. belim o kadar ağrıyor kı kalçama ve bacağıma vuruyor fıtık gıbı aynı. gece yattığımda wc ye bile kalkamıyorum. otururken kalkmakta zorlanıyorum. daha çok erken değil mi? siz de de benım gibi dayanılmaz ağrılar oluyor mu arkadaşlar?
hoşgeldin canım gözünaydın ayrıntılın güzel geçmiş darısı bizlerin başına maşallah tosununa allah esirgesin inşallah bu melekleri sağlıkla kucaklarımıza alırız...cerencim sonucun çıkmış. Hayırlı haberlerle dönersin inş. Bu kadar sabrettin, allah sabrının sonunu mukafatlandırır inş. Dualar seninle cnm.
Fdilek cnm ben istemiştim resimleri. çok beğendim gerçekten güzelmiş. önden düğmeli olan çok rahat görünüyor. Güle güle giy cnm.
Kızlar benimde gece uykularım pek yok. Saat başı tuvalete gidiyorum. Bu haftalarda idrara bu kadar çıkmak normal mi acaba.
Bugün ayrıntılı usg miz vardı yeni geldim. çok şükür bebeğim iyiymiş. 390 gr olmuş. Dr fotoğrafınıda bi güzel çekip cd yi bize verdi. Artık evde tartışırsınız kime benziyo diye dediAma çok tatlı yavrum. Bide kırptı bişiler yaptı fotoğrafa. Tam vesikalık gibi oldu
Darısı ayrıntılı usg si olanların başına inş. Bugün çok kişi dr gidecek sanırım. Hepiniz hayırlı haberlerle dönersiniz inş.