ayy babasının simdiki sacları gibi olsun o zaman
Kıvırcık:76:
ay bende kızımın saçlarının gür ve dalgalı olmasını istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy babasının simdiki sacları gibi olsun o zaman
Kıvırcık:76:
büyükçekmece kolan hospital dr altan cebeci. ben çok memnunum cnm, bi araştır ona göre kararını verirsin.
zonoxcum çok sağol canım sende çoooooook güzelsin maşallah....... gülesram geçmiş olsun canım bende en kısa sürede çekip atıcam oğluşumun cicilerini inşallah ....
aa kız doğumdan öncebaşlandığını bilmiyodumm bende alıyım bari
geçmiş olsun ... bulantılıyken yemek yapmak zorr... biraz dinlen canım ..Kızzlar yaaa...
Yemek yapıcam diye cıktım mutfakta ugrasırken bi midem bulandı herseyi cıkardım
Arada bir de olsa ugruyor yine ac tok farketmiyor her türlü bulanabiliyorum ama allahtan sık olmuyor
Ayy elim ayagım hala titriyor![]()
belkii internet siteleri vardır.. ...Nevraa...Canım valla cok gezdim cok arastırdım en uygun bu magaza cıktı..Keske imkanın olsa da gelsen..Kemeraltı' ndan sasmam artık..Hem cok dukkan var hem de cesit cok fazla..Örnegin lansinoh marka gögüs ucu kreminin 56 gr ı mothercare dahil biçok yerde 40 TL..Bu magazada 23 TL..Hemen aldım tabii...Malum dogumdan 1 ay önce baslamak gerekiyormus
Eki Görüntüle 119868 Eki Görüntüle 119869 Eki Görüntüle 119871 kızlar bende bugün şöle bir dışarı çıktım ve kendimi yie bir bebek mağazasının içinde buldum ama minicik şeyler resimde çok büyük çıkıyo![]()
canım çok şeker aldıkların .... gülel güle giysin....
Var canım ama satıs yapmıyorlargeçmiş olsun ... bulantılıyken yemek yapmak zorr... biraz dinlen canım ..
belkii internet siteleri vardır.. ...
Eki Görüntüle 119868 Eki Görüntüle 119869 Eki Görüntüle 119871 kızlar bende bugün şöle bir dışarı çıktım ve kendimi yie bir bebek mağazasının içinde buldum ama minicik şeyler resimde çok büyük çıkıyo![]()
Var canım ama satıs yapmıyorlar
Amanın cicilere bak sen...iyi günlerde giysin kuzucun
Coook güzelmiş hepsi![]()
canım, eşim medical parkı istemiyor. rkadaşının eşi doğum yaptı nerdeyse mahkemelik oldular. eşimde bu olayı duyunca korktu ve orayı istemedi. yoksa evime çoook yakın. m.parka gidicektim ben ilk başta. ama yinede mesajıma değer verip fikir verdiğin için sonsuz teşekkür ederim. çok incesinZonoxcum doktor arayışınla ilgili...senin normal-sezaryen ayrımını iyi yapan bir doktor istediğini bildiğimden bu haftasonu benim doktorumun doğumumla ilgili söylediği şeyleri aktarmıştım.yineleyeyim istersen...benim tüp bebek biliyorsun..tüp bebek bebeklerini hemen her yerde sezaryen doğurturlar...benim doktorum böyle bir kural yok,istersen ve şartlar da elverirse normal olabilir....karar tamamen sana ait...tabii bir endikasyon olur sezaryen mecbur olur onu şimdiden söylemek mümkün değil dedi...belki bir görüşmek istersin doktorumla demiştim..sana yakın ...m.parkta....
zonoxcum çok sağol canım sende çoooooook güzelsin maşallah....... gülesram geçmiş olsun canım bende en kısa sürede çekip atıcam oğluşumun cicilerini inşallah ....
çoook şekerler maşallah güzel günlerde giydirmek nasip olur umarım..Eki Görüntüle 119868 Eki Görüntüle 119869 Eki Görüntüle 119871 kızlar bende bugün şöle bir dışarı çıktım ve kendimi yie bir bebek mağazasının içinde buldum ama minicik şeyler resimde çok büyük çıkıyo![]()
Hosgeldin Eylem59,
Ne güzel kavusmussun annene..
Tadını cıkar keyfine bak..Cicileri de gelince ekle ki bizde görelim.
Haber bekledigimiz arkadaslar var onun dısında herkes iyi cok sukur
çoook şekerler maşallah güzel günlerde giydirmek nasip olur umarım..
sağol gülesram annecim yedirip duruyo beni koyun koyuna uyuduk ilk torunları olacak çok mutlular 3 kezde kayıp yaşadım okuyup duruyo beni karşıdan karşıdan..haber gelecek olanlar kimler monoroza vardı sanırım..aman maşallah maşallah herkesler iyi olsun sonuçları bekleyende tertemiz çıksın inşallahh
sağol gülesram annecim yedirip duruyo beni koyun koyuna uyuduk ilk torunları olacak çok mutlular 3 kezde kayıp yaşadım okuyup duruyo beni karşıdan karşıdan..haber gelecek olanlar kimler monoroza vardı sanırım..aman maşallah maşallah herkesler iyi olsun sonuçları bekleyende tertemiz çıksın inşallahh
Selam Kızlarrrrr Biz Geldikk Aşımızın İlk Dozunu Yedik Çok Değil Ama İlacı Takviye Ederken Birazcık Yanıyo :94:
Ama Şuan Herhangi Bir Ağrımız Yok İnşallah Gecede Olmaz :87:
Hastenenin Usg Cihazı Yenileniyormuş Onun Ayarlarını Yapıyorlarmış Bebeğimi Göremedim
30 Aralık Sabahına Randevu Verdilerr
Gülesram Aldıklarını Güle Güle Kullansın Oğluşunn Maşallah Tamamladın Neredeyse![]()
NEVRAA, canım, arda'm hareket etti çok şükür. artık kendimi bugün ki kadar çok yormıcam. bana ders oldu
kızlar hepinizi öpüyorummm![]()
Hosgeldin Gecmiş olsun atlattın ilk dozu...
Tesekkur ederim daha var aslında alıncaklar ama yavas yavas artık...
İnşallah bu gece güzel uyursun canımm..İyi bak kendine![]()