2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonoxcum çok sağol canım sende çoooooook güzelsin maşallah....... gülesram geçmiş olsun canım bende en kısa sürede çekip atıcam oğluşumun cicilerini inşallah ....

büyükçekmece kolan hospital dr altan cebeci. ben çok memnunum cnm, bi araştır ona göre kararını verirsin.

sağol canım gerçekten işime yaradı eşimin orda dahiliyeci bi arkadaşı varmış onada sorduk kararımızı verdik zaten çok yakın bize..
biz edirneye ailemin yanına geldik kızlar,eşim dün döndü ben kaldım perşembeye kadar burdayım pc yi getirmişiz vınn ı almayı unutmuşuz bugün yolladı da nete kavuştum şükür..anneannesi kızıma birsürü yelekler örmüş gelince fotoları yüklerim kısmetse..umarım tüm anneler bebişler iyidir..

zonoxcum çok sağol canım sende çoooooook güzelsin maşallah....... gülesram geçmiş olsun canım bende en kısa sürede çekip atıcam oğluşumun cicilerini inşallah ....

Saol canım..Geldi gecti cok sukur..Sende gezmeler gittin geldin..Ohh cok ta iyi yaptın..
Cicileri bekliyorum haberin olsun...
Hem bana da fikir olurr
aa kız doğumdan öncebaşlandığını bilmiyodumm bende alıyım bari

Canım en yakın arkadasım yeni dogum yaptı 15 gün oldu daha..
O söyledi..ahh esra sakın dogurayım öyle baslayayım deme dedi..1 ay önce basla yoksa benim gibi her emzirme bir işkence olur..Ona da tecrübeli baska anneler söylemiş..Ha bir de Bepanthen kremde iyi geliyormus..Cok fazla özelligi var bu kremin..Yanıklar pişikler minik yaralar için harika bir krem

Kızzlar yaaa...
Yemek yapıcam diye cıktım mutfakta ugrasırken bi midem bulandı herseyi cıkardım:14:
Arada bir de olsa ugruyor yine ac tok farketmiyor her türlü bulanabiliyorum ama allahtan sık olmuyor
Ayy elim ayagım hala titriyor:59:
geçmiş olsun ... bulantılıyken yemek yapmak zorr... biraz dinlen canım ..
Nevraa...Canım valla cok gezdim cok arastırdım en uygun bu magaza cıktı..Keske imkanın olsa da gelsen..Kemeraltı' ndan sasmam artık..Hem cok dukkan var hem de cesit cok fazla..Örnegin lansinoh marka gögüs ucu kreminin 56 gr ı mothercare dahil biçok yerde 40 TL..Bu magazada 23 TL..Hemen aldım tabii...Malum dogumdan 1 ay önce baslamak gerekiyormus
belkii internet siteleri vardır.. ...

$271220101628.webp $271220101629.webp $271220101630.webp kızlar bende bugün şöle bir dışarı çıktım ve kendimi yie bir bebek mağazasının içinde buldum ama minicik şeyler resimde çok büyük çıkıyo:64:

Hosgeldin Eylem59,

Ne güzel kavusmussun annene..
Tadını cıkar keyfine bak..Cicileri de gelince ekle ki bizde görelim.
Haber bekledigimiz arkadaslar var onun dısında herkes iyi cok sukur

geçmiş olsun ... bulantılıyken yemek yapmak zorr... biraz dinlen canım ..
belkii internet siteleri vardır.. ...
Var canım ama satıs yapmıyorlar:59:

Eki Görüntüle 119868 Eki Görüntüle 119869 Eki Görüntüle 119871 kızlar bende bugün şöle bir dışarı çıktım ve kendimi yie bir bebek mağazasının içinde buldum ama minicik şeyler resimde çok büyük çıkıyo:64:

Amanın cicilere bak sen...iyi günlerde giysin kuzucun:69:
Coook güzelmiş hepsi:nazar:

Zonoxcum doktor arayışınla ilgili...senin normal-sezaryen ayrımını iyi yapan bir doktor istediğini bildiğimden bu haftasonu benim doktorumun doğumumla ilgili söylediği şeyleri aktarmıştım.yineleyeyim istersen...benim tüp bebek biliyorsun..tüp bebek bebeklerini hemen her yerde sezaryen doğurturlar...benim doktorum böyle bir kural yok,istersen ve şartlar da elverirse normal olabilir....karar tamamen sana ait...tabii bir endikasyon olur sezaryen mecbur olur onu şimdiden söylemek mümkün değil dedi...belki bir görüşmek istersin doktorumla demiştim..sana yakın ...m.parkta....
canım, eşim medical parkı istemiyor. rkadaşının eşi doğum yaptı nerdeyse mahkemelik oldular. eşimde bu olayı duyunca korktu ve orayı istemedi. yoksa evime çoook yakın. m.parka gidicektim ben ilk başta. ama yinede mesajıma değer verip fikir verdiğin için sonsuz teşekkür ederim. çok incesin

ne demek tatlım:16: teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

gülesram, cicilerin hayırlı olsun en kısa zamanda fotolarını istiyoruz

NEVRAA, canım, arda'm hareket etti çok şükür. artık kendimi bugün ki kadar çok yormıcam. bana ders oldu

kızlar hepinizi öpüyorummm:38:

Eki Görüntüle 119868 Eki Görüntüle 119869 Eki Görüntüle 119871 kızlar bende bugün şöle bir dışarı çıktım ve kendimi yie bir bebek mağazasının içinde buldum ama minicik şeyler resimde çok büyük çıkıyo:64:
çoook şekerler maşallah güzel günlerde giydirmek nasip olur umarım..
Hosgeldin Eylem59,

Ne güzel kavusmussun annene..
Tadını cıkar keyfine bak..Cicileri de gelince ekle ki bizde görelim.
Haber bekledigimiz arkadaslar var onun dısında herkes iyi cok sukur

sağol gülesram annecim yedirip duruyo beni koyun koyuna uyuduk ilk torunları olacak çok mutlular 3 kezde kayıp yaşadım okuyup duruyo beni karşıdan karşıdan..haber gelecek olanlar kimler monoroza vardı sanırım..aman maşallah maşallah herkesler iyi olsun sonuçları bekleyende tertemiz çıksın inşallahh

çoook şekerler maşallah güzel günlerde giydirmek nasip olur umarım..

sağol gülesram annecim yedirip duruyo beni koyun koyuna uyuduk ilk torunları olacak çok mutlular 3 kezde kayıp yaşadım okuyup duruyo beni karşıdan karşıdan..haber gelecek olanlar kimler monoroza vardı sanırım..aman maşallah maşallah herkesler iyi olsun sonuçları bekleyende tertemiz çıksın inşallahh

çok sağol canım

Zonox. Canım cok tesekkur ederim..
En kısa zamanda eklicem..
Bu arada bende hep dusunuyorum İstanbul da dogum yapan bir arkadasım var mı diye..Hani sana fikir vermek için ama yook..Keske bi faydam olsaydı..Yaa ne dicem burada topikler arasında bi arastırma yapsana..Belki bi faydası olur

Canım cerenliyagmur as sonucunu alacaktı bugun ögleden sonra..
Semaysem ve Balcı doktora gittiler ayrıntılı usg için..
Özlem hala hastanede o da inşallah bebegine kavusacak.Dualarımızı eksik etmeyelim.
Bu arada inşallah rabbim bu kez gönlüne göre verir canım..allah nazarlardan korusun ikinizi..:nazar:İyi bak kendine:69:

Selam Kızlarrrrr Biz Geldikk Aşımızın İlk Dozunu Yedik Çok Değil Ama İlacı Takviye Ederken Birazcık Yanıyo :94:
Ama Şuan Herhangi Bir Ağrımız Yok İnşallah Gecede Olmaz :87:

Hastenenin Usg Cihazı Yenileniyormuş Onun Ayarlarını Yapıyorlarmış Bebeğimi Göremedim
30 Aralık Sabahına Randevu Verdilerr :36:

Gülesram Aldıklarını Güle Güle Kullansın Oğluşunn Maşallah Tamamladın Neredeyse :nazar:

Son düzenleme:
Selam Kızlarrrrr Biz Geldikk Aşımızın İlk Dozunu Yedik Çok Değil Ama İlacı Takviye Ederken Birazcık Yanıyo :94:
Ama Şuan Herhangi Bir Ağrımız Yok İnşallah Gecede Olmaz :87:

Hastenenin Usg Cihazı Yenileniyormuş Onun Ayarlarını Yapıyorlarmış Bebeğimi Göremedim
30 Aralık Sabahına Randevu Verdilerr :36:

Gülesram Aldıklarını Güle Güle Kullansın Oğluşunn Maşallah Tamamladın Neredeyse :nazar:

Hosgeldin Gecmiş olsun atlattın ilk dozu...
Tesekkur ederim daha var aslında alıncaklar ama yavas yavas artık...
İnşallah bu gece güzel uyursun canımm..İyi bak kendine:16:

NEVRAA, canım, arda'm hareket etti çok şükür. artık kendimi bugün ki kadar çok yormıcam. bana ders oldu

kızlar hepinizi öpüyorummm:38:

gerçekten çok merak ettim... bu gece lütfen yat erkenden .. hatta yemek ye hemen uzan .. sabaha kadar dinlen .sabah iyi kalkarsın
.. başıma geldi bir kere .. kalkıp aşure yaptım .. ölüyordum ağrıdan korkudan ...
bize iş falan lazım değil ...

Hosgeldin Gecmiş olsun atlattın ilk dozu...
Tesekkur ederim daha var aslında alıncaklar ama yavas yavas artık...
İnşallah bu gece güzel uyursun canımm..İyi bak kendine:16:

Sağolasın Canım Darısı Tüm Aşı Olacak Annelerin Başına
Eksikler Bitmez Be Esracım Daha Aklımıza Gelmeyen Neler Neler Çıkcak Zamanla Tamamlayacağız İnşallah Onlarıda
Öpüyorum Seni Ve Yiğitimizi :emir_bebek:

Back
X