günlük sütle yapıyorum canım. bu arada acaba pirinç unlu muhallebiyi de kendi sütümüzle yapsak olur mu??pastörize sütlemi yapıyosun?? günlük sütlerle yapın diyolar..ben 1 kere denedim çok sulu oldu bende süzme yoğurda çevirdim:))))
anne sütü çok iyi bir fikir..teşekkürler arkadaşım...peynir olarak lor peynirinde kalsiyum çok fazlaymış..Tuzsuz lorlarıda öneriyolar...
canım anne sütü kaynatılınca yapısı bozuluyo diye biliyorum..benmari usulu ısıtılmamsı gerekiyo..nette anne sütüyle muhallebi tarifi vardı bulursam paylaşayımm...günlük sütle yapıyorum canım. bu arada acaba pirinç unlu muhallebiyi de kendi sütümüzle yapsak olur mu??
burada çok şey paylaşıcaz inşallah bebeklerimiz iştahlı olur...yeni ve faydalı olacak topiğimiz hayırlı olsun ben ek gıdalara başladım önce şeftli suyu verdim 5 gün falan sonra şeftali armut kayısı meyve püresi verdim sonra hazır muhallebilerden aldım verdim milupanın sonra yoğurt ve son olarak pirinç unu verdim ama günde bir ek gıda öğün olarak veriyorum mesela bugün yoğurt verdim başka birşey vermiyorum yarın sebze çorbası öbür gün meyve püresi zahten şu anda bildiklerimde bunlar umarım burası sayesinde menülerimi zeginleştirecem bu arada fdilek topik için teşekkürler ellerine sağlık
Herkeze selamlar,
Dilekcim, guzel bi konuyu ele almissin canim, benimde burdan ogrenecegim cok sey olucak kizim adina. Ek gidaya gecmek icin bende cok sabirsizlaniyorum, az daha sikicaz artik disimizi az kaldi:)
ben eylül sonuna doğru vermeyi düşünüyorum..Ama kızıma versem şimdi geçecek okadar hazır :))Kaşığa bardağa titriyoo..Ben dilinin ucuna çorba veriyorum şapur şupur yapıyo tadını alsın diye..bide meyve yerken dilini değdiriyorumm
kızlar benim miniğim de 3.5 aylık ... önümüzdeki ay başlayacağız biz de ek besinlere.. doktorumuz öyle söyledi. sanırım tek öğün yoğurt verilcek.. yoğurt makinaları var acaba onlardan mı alsam ben de bilemiyorum... bir de babymix in başlangıç için ilk yoğurdum yoğurtları var onları soruıcam doktorumuza... meyve püreleeri verilecek cam rendeyle sanırım bazı meyvelr de sonraki aylarda başlanacak.. bir de birşey sorucam size............ 4.aydan itibaren geceleri iyice doysun diye ballı tahıllı kaşık mamalrı var onlardan vermeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
sütüm bitmek üzere kızlar.. sağıyorum ancak 50cc çıkıyor sanırım bitiyor...
çalışıyorum ben tatlım başka çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?