yaptığımız gıdaları buzdolabında nasıl saklıyoruz acaba mesela sebze çorbası buzdolabında ne kadar bekleyebilir eğer bir gün beklerse onu sıcak suya oturtarak ısıtabilir miyiz.bilgisi olan var mı acaba.bi de bu ek gıdaları verirken hangi sıralamayla vermeliyiz.sabah ne öğlen ne akşam ne.
geceleri hep anne sütü veriyorum ama gündüz sıkıntı tabi.
ellerine sağlık dilek çok ama çok güzel şeyler öğrendim şuana kadar sizlerden..
bende 2 gündür sebze çorbası veriyorum öğlenleri havuç+patates+ pirinç buğün içine kabak koydum çok az tabi kızım maşallah yiyor şuana kadar yememzlik yapmadı ...
kızlar size sormak istediğim bişey var aptamil sütlü pirinçliyi aldım muhallebi yani kaşık maması bu oluyor demi???? arada kafayı yicem sanıyorm çok paniğim iyi bakamıcam diye ..... peki bu sütlü pirinçli pirinç unumu yani aptamilin pirinç unu bumu yoksa ayrıca arı mamanınkinimi alayım gerçi 1 kez verdim bayıla bayıla yedi akşam 7 gibiydi ..bu sütlü pirinçliyi sadece akşamlarımı vereyim yoksa gündüz öğlen mi günde 1 kez vermek istiyorum.. 3 gündür sütüm müthiç azaldı kızım doymayınca çok sinirleniyor ağlıyor mecburen başlıcam.. akşam öğünlerinde saat 8-9 gibi başka ne önerirsiniz?
offffneredeyse 5 buçuk aylık olacak oğlum ama hala ne versem reddediyor. denemediğim yol kalmadı. sadece emmek istiyor. kaşığı görünce çıldırıyor sıpa. kızlar bana bir akıl verin. canım öyle sıkılıyor ki...
sütünüz yetiyorsa acele etmeyin bence belki hazır değildir henüz bebeğiniz. doktora sordunuz mu hiç?
benim sütümde yetmiyo çok az en başından beri ben 3 aylıkken mamaya başladım sütüm az olduğundan doktor 4.5 ayda ek gıdaya başlattı. sebze çorbası veriyorum ama ilk zamanlar almıyodu kaşığın ucuyla küçücük deneye deneye alıştı. sende pes etmezsen alışabilir mama yerine artık bişeyler yemesi daha iyi olur tabi. bir de biberonla meyve suyu verebilirsin. havuç suyu ya da siyah üzüm suyunu sevebilir. yoğurda alışmalarıda kolay oluyo dneedin mi hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?