2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

rapunzel canım bayıldım oğlusunun odasına güle güle kullansın canım.
peki park yatağı ilk aylarda yatak odasınamı alıcaksın?
ben öyle yapayım diyorum.karyola aldım ya.4 aydan sonra odasına taşırım...

ayy süper canım yaaa ... çok güzel olmuş odan .. genel anlamda çıkmış ortaya şekli şemali ... son düzenlemelerle suıcacık bir çocuk odası olacak ...
yıkacaksan 0-3 aylıkları yıka sadece .. ötekiler askıda tekrar kirleniyor beklemekten ...

yok canım ben bide sepet beşik alıcam ilk 5-6 ay kendi odamda kullanacağım onu..çok hevesliyim beşie
teşekkür ederiz teyzesi daha iyisi size olsun. demin okudum yazamadım.gözün aydın kızımız iyimiş çok şükür..

nevra teyzeeee
çok teşekkür ederim canım benim. daha güzeli kızına olsun inşallah..ayrıca onada maşallah sağlıklı sıhatliymiş..
yıkama konusunda haklısın.sanırım sırayla gitmek gerek..oyy

sağol canım benim
oğlumuzun odası çok sade çok güzel bide halısı lambası ıvır zıvır dahada güzel olcak inşallah.
dolabı ve şifonyeri nerden almıştın rengi tam beyazda değil çok hoş.oyuncak resimlerinide siz yapıştırdınız sanırım....çok hoş olmuş valla bayıldım

Son düzenleme:

teşekkür ederiz kızımla...
senin ciciler rayting rekoru kıracak :)))) cici sayfası 10 kullanıcı oldu birden :

Çok güzel olmuş cnm,bayıldım..Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

Park yatak için alınan uyku setlerinde yanlardan koruma şartmı? kızlar

mavilerde çok güzellmiş güle güle kullanın
odalar yavaş yavaş şekil almış hayırlı olsun kızlar.

Fdilek ,Gülesram,aybur 34 cicileriniz çokkk güzel güzel günlerde kulllanmak nasip olsun...

Rapunzel canım cicilerin çokkkkk güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin aynı dolap bendede var:))

rapunzel oda çok şirin olmuşş maşallahh....
Baharnazcım benim uyku seti yan korumasız ..Pazartesi salı elime geçicek ben ozaman olurmu olmazmı net bilgi veririm kendi açımdan :))

kızlar herşey çok güzel Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah. bayıldım hepsine. güle güle sağlıklı günlerde kullanın.

evet tambeyaz değil akağaç diolar canım..koçtaştan aldık..çıkartmalarıda biz yağıştırdık evet ayyy beğendiğine çok sevindim

Çok güzel olmuş cnm,bayıldım..Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

Park yatak için alınan uyku setlerinde yanlardan koruma şartmı? kızlar

mavilerde çok güzellmiş güle güle kullanın
odalar yavaş yavaş şekil almış hayırlı olsun kızlar.

Rapunzel canım cicilerin çokkkkk güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin aynı dolap bendede var:))

rapunzel oda çok şirin olmuşş maşallahh....
Baharnazcım benim uyku seti yan korumasız ..Pazartesi salı elime geçicek ben ozaman olurmu olmazmı net bilgi veririm kendi açımdan :))

kızlar herşey çok güzel Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah. bayıldım hepsine. güle güle sağlıklı günlerde kullanın.

oğlumun güzel teyzeleri çoook teşekkür ederiz.daha iyisi sizlere olsun inşallahhhhh

canım herşey çok güzel olmuş...
ben de heves ettim şimdi.. ben de yarın gardoraba yerleştireyim :)))

canım bebeğinde sende sağlıkla güle güle kullansın.....içine sindirisn herşeyi :)

rapunzeln canım bebeğin cicilerini iyi günlerde kullansın hepsi birbirinden güzel odanızda çok şık olmuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…