2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Gulesram, sekerim lambaniz harika, tulumunuzda pek bi seker, eminim cok yakisicak Yigit Efemize, yerim ben onu:))

Rapucum, harikalar canimm...bebek arabaniz super gorunuyor, cicileriniz ve oyun halinizda sahane, iyi gunlerde kullansin insallah cinar bebek. Rabbim sanslarini daima acik eylesin kuzularimizin

amiiiin canım amiin...

hım araba iyimiş canım..katlanıyormu araba???? oyun halısı işte benim yaptıgımdan :) makarna var değilmi üstünde :) çok güzel ....sağlıkla kullan canım :)

hım araba iyimiş canım..katlanıyormu araba???? oyun halısı işte benim yaptıgımdan :) makarna var değilmi üstünde :) çok güzel ....sağlıkla kullan canım :)

tabiii katlanıyor..gayet de az yer kaplıyor oyun halısında üstündeki şeyin adı makarna ise evet ondan var

rapunzel araba çok güzel oyun halısıda öyle..Ben annem gelince kendim yapıcam oyun halısını...Kıyafetler zaten ayrı tatlıı güle güle kullanın

rapunzeln ve gülesramcım çok güzel oğullarınızın cicileri güle güle kullanın.Siz eksikleri bayağı bitirdiniz.Ben hala oda arıyorum bir türlü beğenemedim bu gidişle ağırlaşınca mecbur kalıp birini beğeneceğim gibi geliyor.

rapunzel araba çok güzel oyun halısıda öyle..Ben annem gelince kendim yapıcam oyun halısını...Kıyafetler zaten ayrı tatlıı güle güle kullanın

çok teşekkürler teyzeleri....
zehracım sonuçta hepsi birbirini benziyor canım benim neden beğenmiyorsun bakim :44: sana önerim çok desenli göz yoracak renk alma..beyaz yada krem al..
dilek ya o arabayı 100 liraya aldığıma inanamıyorum bazen hakkaten denk geliyor

ayy bizimki tutturdu denizci takımı alalım bende senin dediğin gibi sade bişey istiyorum çocuk yatabilse şu çilekte ferrari arabalı var ya ondan alacak o kadar abarttı yani benim beğendiğimi o beğenmiyor onun beğendiğini de ben bu gidişle alamayacağız galiba:84::84:bu bebek arabasını hangi siteden aldın cnm

O bebeğinin nasibi canım Allah arttırsınn..Bende bebeğimin çoğu ihtiyacını uygun ve zorlanmadan aldım..Allahım yardım ediyo rızkını veriyo şimdiden

ne kadar güzel ciciler böyle yazlık salopetlerine bayıldım annesi
hepsi birbirinden güzel sağlıcakla giysin oğluşun inş
bebek arabasına diycek laf bulamıyom millet oyun halısını 100liraya alıyo sen ikisini
çok iyi denk gelmiş araban çok güzel görünüyo uzunca bir süre işini göreceğe benziyo

gülesram ve rapunzel cicileriniz çok tatlı Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnnn aminnn.. çok seviyorum bu cici sayfasını bende üşüenmezsem bişier eklicem...

O bebeğinin nasibi canım Allah arttırsınn..Bende bebeğimin çoğu ihtiyacını uygun ve zorlanmadan aldım..Allahım yardım ediyo rızkını veriyo şimdiden

evet dilekcim ya..pek çok şey o kadar uyguna geldiki..allah nasiplerini artırsın inş..

aybur çok teşekkür ederim..arabayı almayanlara tavsiye ederim..gereçekten çok iyi..slopetlere bende bayılıyodum ondan aldım daha güzelleri size olsun inş..

gülesram ve rapunzel cicileriniz çok tatlı Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnnn aminnn.. çok seviyorum bu cici sayfasını bende üşüenmezsem bişier eklicem...
duncanım saolasın..sizde ekleyin analı kızlı artık yaw..bizde görelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…