Eki Görüntüle 135645 Eki Görüntüle 135647 Eki Görüntüle 135648 Eki Görüntüle 135649
Oglumun odasına lambasını aldık..
Ctesi gunu de kırmızı tulumu aldık..
Pembe kıyafet ise bi arkadasımın kızı için..
Cok sevdim cok begendim..Ekledim ki sizinde içiniz acılsın bayanlar
kızlar netten sipariş ettğimiz bebek arabamız ve arkadaşımın bize yolladığı hediye oyun halımız geldi..arabayı çok beğendim.bu fiyata böle bi araba..cidden şaka gibimerak edenler vardı ekliorum resimleriEki Görüntüle 135865 Eki Görüntüle 135866 Eki Görüntüle 135867
Gulesram, sekerim lambaniz harika, tulumunuzda pek bi seker, eminim cok yakisicak Yigit Efemize, yerim ben onu:))
Rapucum, harikalar canimm...bebek arabaniz super gorunuyor, cicileriniz ve oyun halinizda sahane, iyi gunlerde kullansin insallah cinar bebek. Rabbim sanslarini daima acik eylesin kuzularimizin
Eki Görüntüle 135645 Eki Görüntüle 135647 Eki Görüntüle 135648 Eki Görüntüle 135649
Oglumun odasına lambasını aldık..
Ctesi gunu de kırmızı tulumu aldık..
Pembe kıyafet ise bi arkadasımın kızı için..
Cok sevdim cok begendim..Ekledim ki sizinde içiniz acılsın bayanlar
kızlar netten sipariş ettğimiz bebek arabamız ve arkadaşımın bize yolladığı hediye oyun halımız geldi..arabayı çok beğendim.bu fiyata böle bi araba..cidden şaka gibimerak edenler vardı ekliorum resimleriEki Görüntüle 135865 Eki Görüntüle 135866 Eki Görüntüle 135867
hım araba iyimiş canım..katlanıyormu araba???? oyun halısı işte benim yaptıgımdan :) makarna var değilmi üstünde :) çok güzel ....sağlıkla kullan canım :)
allahım yerim oğluşunu...çok güzel olcaklar içinde....bak kız anasayım ona göre :) tulum süper ..poposunda bezi ile süper olcak :)
tabi serapcım zaten kız analarıyla ilişkileri daha sıcak tutma gayretindeyim
vallha kızım izmirli :) artık bir ayrıcalığımız olur :)
hele bi kızı görelim anacım..
rapunzel araba çok güzel oyun halısıda öyle..Ben annem gelince kendim yapıcam oyun halısını...Kıyafetler zaten ayrı tatlıı güle güle kullanın
rapunzeln ve gülesramcım çok güzel oğullarınızın cicileri güle güle kullanın.Siz eksikleri bayağı bitirdiniz.Ben hala oda arıyorum bir türlü beğenemedim bu gidişle ağırlaşınca mecbur kalıp birini beğeneceğim gibi geliyor.
çok teşekkürler teyzeleri....
zehracım sonuçta hepsi birbirini benziyor canım benim neden beğenmiyorsun bakim :44: sana önerim çok desenli göz yoracak renk alma..beyaz yada krem al..
dilek ya o arabayı 100 liraya aldığıma inanamıyorumbazen hakkaten denk geliyor
çok teşekkürler teyzeleri....
zehracım sonuçta hepsi birbirini benziyor canım benim neden beğenmiyorsun bakim :44: sana önerim çok desenli göz yoracak renk alma..beyaz yada krem al..
dilek ya o arabayı 100 liraya aldığıma inanamıyorumbazen hakkaten denk geliyor
O bebeğinin nasibi canım Allah arttırsınn..Bende bebeğimin çoğu ihtiyacını uygun ve zorlanmadan aldım..Allahım yardım ediyo rızkını veriyo şimdiden
ne kadar güzel ciciler böyle yazlık salopetlerine bayıldım annesi
hepsi birbirinden güzel sağlıcakla giysin oğluşun inş
bebek arabasına diycek laf bulamıyom millet oyun halısını 100liraya alıyo sen ikisini
çok iyi denk gelmiş araban çok güzel görünüyo uzunca bir süre işini göreceğe benziyo
duncanım saolasın..sizde ekleyin analı kızlı artık yaw..bizde görelimmmgülesram ve rapunzel cicileriniz çok tatlı Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnnn aminnn.. çok seviyorum bu cici sayfasını bende üşüenmezsem bişier eklicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?