2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

toplamda 4 er farklı havlu takım.
havluların yanındakiler aynısından havlu mendilleri isteyen varsa bana mesaj atsın kızlar.

fiyatları nedir canım havlularınn ya bende havlu alıcam şöle gönlüme göre bulamadım bunlar çok şirin

fiyatları nedir canım havlularınn ya bende havlu alıcam şöle gönlüme göre bulamadım bunlar çok şirin
sarı civcivli havlu+5 mendili ile 40 tl
sarı beyaz ayıcıklı havlu 4 menndiliyle 35 tl
lacivert ayıcıklı havlu 6 mendiliyle 40 tl
mavili beyazlı 2li havlu seti 10 mendiliyle 45 tl

istanblue odanız çok guzel canım gule gule kullanın. nevresım takımı bende mavısını alıcam çok tatlı. winnie ye bayılıyorum zaten bır de wınnıe lı duvar kağıdı yapıcam sanırım:)

fdilek park yatak ve nevresim takımın çok güzel iyi günlerde kullansın inş
rapunzell oğluşunun odası çok güzel olmuş çok ferah duruyo koçtaşta bu dolabı görmüştüm çok kullanışlı hayırlı olsun cicileride ayrı güzel
kdilara prensesisin odası çok güzel bende hep sadelikten yanayım mobilyada duvar ve aksesuarlarla zaten çok canlı oluyo mobilyada renkli olunca boğuyo bana göre inş aksilik olmadan yaparlar mobilyayı
istanblue duvar kağıdın çok güzel odanıda çok beğendim kurulu halinide görürüz inş
sedasem havluların birbirinden cicide bana çok fazla geldi 4 takım helebide mendilleriyle fazla mendilin varsa talip olurum
benim cicileride beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm mavisi de çok güzel uyku setinin winnieli kağıtla da çok güzel olur

istanblue duvar kağıdın çok güzel odanıda çok beğendim kurulu halinide görürüz inş

çok teşekkür ederim cnm saol

aybur 34 canım çok güzel şeyler almışsın yakışıklıya hele tulumlara bayıldım.güle güle giysin

herkes herbişeysini güle güle kulansın...hepsi çok güzel............sağlıkla büyüsünler içinde :)
herşey çok güzel...bende bir koyabilsem ...sona saklıyım artık bende ....

İstanblue duvar kağıdın çok cici gelicek odanda harika görünüyor nevresim takımına bayıldım...
k dilara odan çok güzel canım maşallah Rabbim bebişinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....
Aybur senin ciciler pek bi güzel tatlım maşallahhhh

kızlar tek tek isim yazmıyorum odalarınız ve ve cicileriniz çok güzel herkes kuzusu için en güzelini istiyor allahım nasıl güzel bir duygudur bu ....

güle güle güzel günlerde kullanın..

kızlarr hepinizin cicilerine bayıldım istanbulue canım tam benim istediğim mobilyadan nerden aldın tatlım site ismi falan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…