2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

gülesram canım aldıkların çok güzel güle güle kullansın oğluşun

güle güle kulancanım..hepsi pek bi güzel..kırmızı rengi bende seviyorum ama henüz kızıma kırmızı birşey almak nasip olmadı ::)

gülesram ve rapunzel cicileriniz çok tatlı Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnnn aminnn.. çok seviyorum bu cici sayfasını bende üşüenmezsem bişier eklicem...

lambaya bayıldımmmmmmmmm

oyy oglum teyzelerine anasına saglam iki üç tepik atarak tesekkur ediyor
Lambayı koctas tan aldım kızlar 25 TL..Baska renkleri de var içi pembe turuncu yeşil olan...
Yandıgı zaman cok ısık vermiyo..Ayrıca gece lambası alıcam ama daha ona bakmaya sıra gelmedi..
Rapunzelnn nasıl da guzel ve zevkli hersey...Minik erkekin cok yakısıklı olacak bunların içinde...
Saglıkla gelsin inşallah kuzularımız

minik erkekimmmm

kızlarrrrr şuanda alışverişten yni geldim ve bitik durumdayım hepinize teker tekr cvp vermek isterdim.
hepinizin güzel yorumlarına çok teşekkür ederimmmmm daha üzelleri sizlerin olsun inş ve yni ciciler eklenmiş hepsine bayıldımmm güle güle sağlıkla kullanın aldıklarınızı ama istanbulda olanlarrr eminönüüüü kesinlikle bebek alışverişi için süper bi yer kesinlikle gidi,nnn

rapunzelcim güle güle kullansın oğluşun hepsini çokkk beğendim.
bebek arabasıda süper..ve çok iyi fiyatı harikasın ..
insan uygun bişey bulunca çok seviniyor.

benim yaptığımdan derken?

oyun halısı almadım canım ben...pahalı geliyor bana...ben daha uygun fiyata yaptım...elimden böle işler geliyor...seviyorum yapmasını...çok basit..daha önce link vermiştim ama senin için yine vereyim....istersenda anlatırım nasıl yapıldıgını...izmirde isen de birlikte yaparız begendiysen....

The Paisley Cupcake: Baby Activity Mat

ben bu siteden okudum yaptım...süsleme senin hayal gücüne bağlı

çok güzelmiş araba
cicilerde öyle..tulumlar süper. en çok denizci olanı beğendim..
güzel günlerde kullansın bebişin

çok teşekkür ederim canım benimm siizn cicilerinizide bekliyoruz ama

rapunzelcim güle güle kullansın oğluşun hepsini çokkk beğendim.
bebek arabasıda süper..ve çok iyi fiyatı harikasın ..
insan uygun bişey bulunca çok seviniyor.

canım benim saolasın..kız cicileri kadar janjanlı olmasada çabalıyoruz işte büyük eşyalardan bi eksiğim salıncak kaldı ama onuda bi süre sonra alıcam..beğendiğim model 250 lira çünkü

süpermiş canım... çok iyi fikir.. ben de kendim yaparım (senin yardımımla) ben el becerisinden yoksun bir insanım... istabuldayım ben maalesef, İzmir'de olmayı çooooooooooook isterdim... hemen başlayalım sorulara :) bu üstüne 2 adet çapraz koyduğumuz ve üzerine oyuncal bağladığımız şeylerin malzemesi nedir :))

işte cicilerimiz

Eklentiler

• $IMG_0459.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0456.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0461.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0458.webp
    12 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_0455.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_0453.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0457.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_0460.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_0452.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0467.webp
    8 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_0465.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_0462.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_0466.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_0468.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_0464.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_0454.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 39
Kübraaa.....Hepsi cok guzel hepsi cok zevkli bir secim...
İyi gunlerde kullanın inşallah hepsini...
Ben Turkuaz olana bittim...Bende pembe alamıyorum diye gecen kırmızı bi tulum aldım ogluma

Kübraaa.....Hepsi cok guzel hepsi cok zevkli bir secim...
İyi gunlerde kullanın inşallah hepsini...
Ben Turkuaz olana bittim...Bende pembe alamıyorum diye gecen kırmızı bi tulum aldım ogluma

saol canımmmm teşekkür ederimmmm daha güzelleri efeciğin olsun inşallah turkuaz süper dimi yeleği ayrı içinde uzun kollu badisi var peki ne kadara aldım içinde şapkası patiği eldivenide var onları eklemedim 15 tl eminönü harikaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…