Eki Görüntüle 135645 Eki Görüntüle 135647 Eki Görüntüle 135648 Eki Görüntüle 135649
Oglumun odasına lambasını aldık..
Ctesi gunu de kırmızı tulumu aldık..
Pembe kıyafet ise bi arkadasımın kızı için..
Cok sevdim cok begendim..Ekledim ki sizinde içiniz acılsın bayanlar
gülesram avizeye bayıldım çok güzel
kırmızı tulumda harikaa
iyi günlerde kullansın yiğit efemiz
arkadaşının kızına aldığın pembişleride çok beğendim
nevraa ben genelde 3-6 ve 6-9 ay alıyorum yenidoğan almıyom artık
cicilerimizi beğenen arkadaşlara teşekkür ederim
bu arada funna baby gerçekten çok kaliteli
çok güzelmiş canım yaaa lambası .. hem gözünüde almaz bebişin
.. kırmızı tulumda öyle...
erkek çocuklara mavizaten yakışıyordaaa bence kırmızı ve sade bembeyaz kıyafetler okadar güzel oluyorki ..
güle güle giysin yavru ceylanın ...
gülesram canım aldıkların çok güzel güle güle kullansın oğluşun
Gulesram, sekerim lambaniz harika, tulumunuzda pek bi seker, eminim cok yakisicak Yigit Efemize, yerim ben onu:))
Rapucum, harikalar canimm...bebek arabaniz super gorunuyor, cicileriniz ve oyun halinizda sahane, iyi gunlerde kullansin insallah cinar bebek. Rabbim sanslarini daima acik eylesin kuzularimizin
güle güle kulancanım..hepsi pek bi güzel..kırmızı rengi bende seviyorum ama henüz kızıma kırmızı birşey almak nasip olmadı ::)
rapunzeln ve gülesramcım çok güzel oğullarınızın cicileri güle güle kullanın.Siz eksikleri bayağı bitirdiniz.Ben hala oda arıyorum bir türlü beğenemedim bu gidişle ağırlaşınca mecbur kalıp birini beğeneceğim gibi geliyor.
gülesram ve rapunzel cicileriniz çok tatlı Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnnn aminnn.. çok seviyorum bu cici sayfasını bende üşüenmezsem bişier eklicem...
lambaya bayıldımmmmmmmmm
oyy oglum teyzelerine anasına saglam iki üç tepik atarak tesekkur ediyor
Lambayı koctas tan aldım kızlar 25 TL..Baska renkleri de var içi pembe turuncu yeşil olan...
Yandıgı zaman cok ısık vermiyo..Ayrıca gece lambası alıcam ama daha ona bakmaya sıra gelmedi..
Rapunzelnn nasıl da guzel ve zevkli hersey...Minik erkekin cok yakısıklı olacak bunların içinde...
Saglıkla gelsin inşallah kuzularımız
kızlar netten sipariş ettğimiz bebek arabamız ve arkadaşımın bize yolladığı hediye oyun halımız geldi..arabayı çok beğendim.bu fiyata böle bi araba..cidden şaka gibimerak edenler vardı ekliorum resimleriEki Görüntüle 135865 Eki Görüntüle 135866 Eki Görüntüle 135867
hım araba iyimiş canım..katlanıyormu araba???? oyun halısı işte benim yaptıgımdan :) makarna var değilmi üstünde :) çok güzel ....sağlıkla kullan canım :)
kızlar netten sipariş ettğimiz bebek arabamız ve arkadaşımın bize yolladığı hediye oyun halımız geldi..arabayı çok beğendim.bu fiyata böle bi araba..cidden şaka gibimerak edenler vardı ekliorum resimleriEki Görüntüle 135865 Eki Görüntüle 135866 Eki Görüntüle 135867
benim yaptığımdan derken?
oyun halısı nerden alınmış acaba??
arabanın sürüşü falan rahat mı?
güle güle kullanın canım hepsini...
çok güzelmiş araba
cicilerde öyle..tulumlar süper. en çok denizci olanı beğendim..
güzel günlerde kullansın bebişin
rapunzelcim güle güle kullansın oğluşun hepsini çokkk beğendim.
bebek arabasıda süper..ve çok iyi fiyatı harikasın ..
insan uygun bişey bulunca çok seviniyor.
oyun halısı almadım canım ben...pahalı geliyor bana...ben daha uygun fiyata yaptım...elimden böle işler geliyor...seviyorum yapmasını...çok basit..daha önce link vermiştim ama senin için yine vereyim....istersenda anlatırım nasıl yapıldıgını...izmirde isen de birlikte yaparız begendiysen....
The Paisley Cupcake: Baby Activity Mat
ben bu siteden okudum yaptım...süsleme senin hayal gücüne bağlı
o sepetleri nerden aldınız arkadaşlar benim gezdiğim bebek mağazalarında görmedim bayıldım
Kübraaa.....Hepsi cok guzel hepsi cok zevkli bir secim...
İyi gunlerde kullanın inşallah hepsini...
Ben Turkuaz olana bittim...Bende pembe alamıyorum diye gecen kırmızı bi tulum aldım ogluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?