2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

:85:dilara aldıklarna bayıldım çok güzeller Rabbim sağlıkla kullanabilmeyi nasip etsin..............

Cicilere bayıldıım, iyi günlerde kullansın bebişleriniz inşallah. Ben de aldığım park yatagın resmini koymaya çalışıcam şimdi.

Rapunzeel, kapı süsü almak istiyorum. Ankara'da bulabilecegim nereler var biliyor musun?

dilara canımm çok güzeller.bende eflatun çiçek desenli olan varya ona bittim ayy bana göresi varmıydı aliimde giyiym yaaa

şekerleri falan aldınmı ebul? ben haftasonu çıkrıkçılara gidicem.istanbuldakilerin eminönüsü varsa bizimde çıkrıkçılarımız var eğer orda güzel beğenmessem interneten alıcam. metto şeker den.

işte cicilerimiz

canım hepsi harika .. güle güle kullansın bebişin .. süslerde harika ...

güle güle kullanın canım ..çok kullanışlı

canım hepsi harika .. güle güle kullansın bebişin .. süslerde harika ...

çokkk teşekkür ederizzzzzz
güle güle kullanın canım ..çok kullanışlı

çok şirin canım güle güle gazsız bi şekilde yatsın yatağının içinde bebişin

dilara çok zevklisin aldıklarının hepsi harika güzel günlerde sağlıkla giysin kızın ciclerini şekrlerinde kapı süsleri filan hepsi çok hoş

dilara çok zevklisin aldıklarının hepsi harika güzel günlerde sağlıkla giysin kızın ciclerini şekrlerinde kapı süsleri filan hepsi çok hoş

canım benim çok teşekkür ederimmm daha iyileri sizlerin olsunnn kızlarrr feci süslü oluyolarrrr

Nevraa çok teşekkür ederiiz

Rapunzelcim, henüz şeker falan almadım daha var zaman acaba bozulur mu diyorum, yoksa kurabiye ya da cukulata mı alsak diyorum, karar veremedim henüz, sen şeker mi düşünüyosun?

Çıkrıkçılara nasıl gidilir? kapı süsü de bulur muyum dersin?

hımmm..yazdığını yeni gördüm.canım ben bu haftasonu annemlerle gidicem. biz bi gidelim sona sana mesaj atarım pazar günü olurmu?

hımmm..yazdığını yeni gördüm.canım ben bu haftasonu annemlerle gidicem. biz bi gidelim sona sana mesaj atarım pazar günü olurmu?

OK rapunzel, bekliyorum :)

Kdilara ve rapunzeel, inşallah hepimizin bebişleri gazsız, sakin, huzurlu, mutlu ve sağlıklı olurlar, amin :)

dilara aldıkların çok güzel çok süsülüü inşallah bebeğin içinde olduğu resimleride görücezz....

:na zar:

[B ]canım KIZIMIN CİC İLERİ.....SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İÇİNDE... hayırlısı ile sağsağlim doğsun evlatlarımız...[/B]

o sepetleri nerden aldınız arkadaşlar benim gezdiğim bebek mağazalarında görmedim bayıldım
cicileriniz çok güzel bayıldım güzel günlerde kullanın işallah
canım ben sepeti mudodan
banyo setinide mothercareden aldım
dilara *srp cicileriniz çok güzel güle güle kullanısınlar

canım ben sepeti mudodan
banyo setinide mothercareden aldım
dilara *srp cicileriniz çok güzel güle güle kullanısınlar

canım teşekür ederim...hepimzi sağlıkla kullanalım..daha var çektim ama yüklemiyorum kitlendi pc....
fotograf makinem bozuk bozuk olmasa daha ii çıkardı.....

Eki Görüntüle 136 792[/attach][attac h=confıg]136[attac h=confıg]136791[/a ttach]794[/attach][attac h=confıg]136[attac h=confıg]136793[/a ttach]786[/attach]

Eklentiler

• $02022011110.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $02022011097.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $02022011108.webp
    29 KB · Görüntüleme: 34
  • $02022011101.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $02022011112.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $02022011111.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…