kdilaracım çok güzel bebişinin cicileri güle güle kullanın cnm
:85:dilara aldıklarna bayıldım çok güzeller Rabbim sağlıkla kullanabilmeyi nasip etsin..............
Cicilere bayıldıım, iyi günlerde kullansın bebişleriniz inşallah. Ben de aldığım park yatagın resmini koymaya çalışıcam şimdi.Eki Görüntüle 136683
Rapunzeel, kapı süsü almak istiyorum. Ankara'da bulabilecegim nereler var biliyor musun?
işte cicilerimiz
canım hepsi harika .. güle güle kullansın bebişin .. süslerde harika ...Eki Görüntüle 136649 bunlarda bebek şekerlerimiz,kapı süsümüz falan filan
Eki Görüntüle 136643 Eki Görüntüle 136644 Eki Görüntüle 136645 Eki Görüntüle 136646 Eki Görüntüle 136647
Cicilere bayıldıım, iyi günlerde kullansın bebişleriniz inşallah. Ben de aldığım park yatagın resmini koymaya çalışıcam şimdi.Eki Görüntüle 136683
Rapunzeel, kapı süsü almak istiyorum. Ankara'da bulabilecegim nereler var biliyor musun?
malesef bize göre olan yok baktım pijamalara dedim kızımla bir örnek olıyım ama malesefffdilara canımm çok güzeller.bende eflatun çiçek desenli olan varya ona bittimayy bana göresi varmıydı aliimde giyiym yaaa
canım hepsi harika .. güle güle kullansın bebişin .. süslerde harika ...
çokkk teşekkür ederizzzzzz
güle güle kullanın canım ..çok kullanışlı
dilara çok zevklisin aldıklarının hepsi harika güzel günlerde sağlıkla giysin kızın ciclerini şekrlerinde kapı süsleri filan hepsi çok hoş
Nevraa çok teşekkür ederiiz
Rapunzelcim, henüz şeker falan almadım daha var zaman acaba bozulur mu diyorum, yoksa kurabiye ya da cukulata mı alsak diyorum, karar veremedim henüz, sen şeker mi düşünüyosun?
Çıkrıkçılara nasıl gidilir? kapı süsü de bulur muyum dersin?
hımmm..yazdığını yeni gördüm.canım ben bu haftasonu annemlerle gidicem. biz bi gidelim sona sana mesaj atarım pazar günü olurmu?
canım ben sepeti mudodano sepetleri nerden aldınız arkadaşlar benim gezdiğim bebek mağazalarında görmedim bayıldım
cicileriniz çok güzel bayıldım güzel günlerde kullanın işallah
canım ben sepeti mudodan
banyo setinide mothercareden aldım
dilara *srp cicileriniz çok güzel güle güle kullanısınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?