2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

canlarım, her aldıklarınız birbirinden güzel. güle güle kullanın inşallah civcivli havluya bayıldım

ayy hepsi çok güzeller... çok şanslı bu kızlar yahu :)))

nevracım ördüklerine bayıldım nekadar maheretliymişsin hepsi ne güzel olmuş özellikle patikler çok hoş güle güle sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
saol cnm ..opatikler çok küçük ama ... bebek şekeri
Eki Görüntüle 135217 Eki Görüntüle 135218 Eki Görüntüle 135216 Eki Görüntüle 135215
henüz yapılıyo bugün para vermeye gittik de resimlerini çekip koymak istedim ahh bi gelsede yerleştirsemmm
canım çok şirin .... süslü kızın güle güle kullansın
çok güzellermiş.. havlulara da bayıldım .. özellikle ördekli olan çok şirin

istanblue duvar kağıdın çok güzel odanda

Aybur güle güle kullansın bebişin aldıklarını ... hem yeni doğan hem 1 yaş galiba aldıkların .. çok güzeller

Son düzenleme:

Çok güzel bir oda bende böyle birşey almayı düşünüyorum,Maskodan mı aldın ve ayrıca fiyatınıda söylersen sevinirim.Kuzun sağlıklı günlerde kullansın inşallah :)

kızlarr hepinizin cicilerine bayıldım istanbulue canım tam benim istediğim mobilyadan nerden aldın tatlım site ismi falan varmı

Çok güzel bir oda bende böyle birşey almayı düşünüyorum,Maskodan mı aldın ve ayrıca fiyatınıda söylersen sevinirim.Kuzun sağlıklı günlerde kullansın inşallah :)

hepinize çok teşekkür ederim kızlar mobilya maskoda babypark isimli bi firmadan aldk 3800e aldk kızlar

Kdilara, İstanblue ve Aybur34...
Aldıgınız herseyi iyi gunlerde kullanın inşallah...
Tüm bu odaların son halini merakla bekliyorum..
Veb bu ciciler sayfasına baylıyorum

Oglumun odasına lambasını aldık..
Ctesi gunu de kırmızı tulumu aldık..
Pembe kıyafet ise bi arkadasımın kızı için..
Cok sevdim cok begendim..Ekledim ki sizinde içiniz acılsın bayanlar

gülesram avizeye bayıldım çok güzel
kırmızı tulumda harikaa
iyi günlerde kullansın yiğit efemiz
arkadaşının kızına aldığın pembişleride çok beğendim
nevraa ben genelde 3-6 ve 6-9 ay alıyorum yenidoğan almıyom artık

cicilerimizi beğenen arkadaşlara teşekkür ederim
bu arada funna baby gerçekten çok kaliteli

çok güzelmiş canım yaaa lambası .. hem gözünüde almaz bebişin
.. kırmızı tulumda öyle...
erkek çocuklara mavizaten yakışıyordaaa bence kırmızı ve sade bembeyaz kıyafetler okadar güzel oluyorki ..
güle güle giysin yavru ceylanın ...

Son düzenleme:
gülesram canım aldıkların çok güzel güle güle kullansın oğluşun

Son düzenleme:
kızlar netten sipariş ettğimiz bebek arabamız ve arkadaşımın bize yolladığı hediye oyun halımız geldi..arabayı çok beğendim.bu fiyata böle bi araba..cidden şaka gibi merak edenler vardı ekliorum resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…