2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

amanda ciclerini sevsinler süslü kızın
yaa ben bugün saç bandı aradım bulamadım hiç güzel.. nerden aldın bantları??

pazardan canımmmmmmm.......birde bu lastikler metre işi satılıyor...onalrdan daaldım ben..annem örgü kıyafet yapıyor kızıma aynı renginden çiçek yapıp o bantlara takıcam silokonla.......

serapcım çok güzel kızının cicleri güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah

ne güzel ciciler bunlar annesi yerim ben onları sağlıkla giyer inşallah bebiş bunları

mothercare tulumları kaça aldınız acaba bi de o çiçekli pijamaya bayıldm nerden aldınız

[B]kdilara eminönü çıkartmaların çok güzel herbirine bayıldım
sağlıklı günlerde giyinsin kızın inş
süslerde çok hoş
srp cicilerine bayıldım sepet beşiğin çok güzel
ne kadar çok önlük almışsın saç bantları bile var prensesimizin
iyi günlerde kullansınistanblue mathercare ayaklı tulumlar 3ü 39.90 lira
çıtçıtlılarda uzun kol 37
kısa kol 32 liraydı yanılmıyosam [/B]
ebul park tayağın çok güzel hayırlı olsun

Son düzenleme:
teşekkür ederim aybur cnm
kızlarrrrrrrrr sesime kulak verin 2011 nisan bebeklerinin cicilerine bakarken rastladm bi arkadaş bi site eklemiş çok farklı kapı süsleri sepetler şeker malzemeleri var yeri eminönü havuzlu handa ben şeker malz. aldm ama sepet beğenememiştm burdan beğendm bi kaç tane bakmanızı tavsiye ederm

Letizia - Bebek Odası Süslemeleri ve Bebek Şekerleri

canım benim en iyileri senin olsun....o pijama takımlarını izmirden aldım kemeraltından...begendiysen sana da alıp yollayım....

ne güzel ciciler bunlar annesi yerim ben onları sağlıkla giyer inşallah bebiş bunları

mothercare tulumları kaça aldınız acaba bi de o çiçekli pijamaya bayıldm nerden aldınız

teşekürler canım benim...en iyileri,en güzeli sizlerin olsun....sağlıkla büyüüsn bebişlerimiz...mathercareden bende tulumları 39 liraya aldım..eski sezon tabi bunlar....

Son düzenleme:
serap aldıkların çok güzel maşallah çok süsülüüü..Güle güle kullanın

sağol tatlım ya ..ince ince gezmenin ürünü....para güzel şey diyorum gezdikçe..memur olmasaydık daha iyilerini daha güzellerini bol bol alırıdk gönlümüzce...ama bunuda şükür....hep beraber ailecek birşeyler yapıyoruz....
sağlıklıklı olsunlarda gerisi boş heves işte canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…