2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

TEYZELERİ, oğluşumun dolabı :) KOÇTAŞ tan aldık (almak isteyenlere) fiyatı 600 tl. ve odasındaki herşeyi içine alabiliyor. koca bir dolap (bebek odası müsait olanlara) beyaz özellikle tercih ettim. ceviz ve venge rengide vardı ama ben sevmiyorum o tarz renkleri. evim beyaz yoğunlukta ve bebek odasında açık renkler tercih ediyorum bu dolabın içine oğlumun arabası ve ana kucağı sığıyor tavsiye ederim şiddetle. KOÇTAŞ mağazalarında bulabilirsiniz. ayrıca bunun dışındada bir çok model var

BU arada yeni ciciler eklenmiş. Kızlar mayıs anneleri çok zevkli cidden. Hepsine hayran kaldım. Allah güle güle giydirmeyi ve kullandırmayı nasip etsin

canım dolabına bayıldım harika görünüyor herşeyi toparlar içine ne güzel güzel günlerde kullansın paşamız inşallah

zonox canım dolabın çok güzel ve kullanışlı. güle güle kullanın.
dilek cicilerin hepsi şahane o örgülere ayrıca bayıldım...süper güsel günler giysin hepsini kızçen

Teşekkürler kızlar ..Rapunzelcim örgülere herkes bayıldı bantlarını bile eliyle yapmış takım olmuşş..
Zonoxcum dolap çok güzel güle güle kullan

fdilk canım çok cici anneciğin ellerine sağlık hepsi harika tatlım sağlıkla giydir inş :)
zonox canım dolabın hayırlı olsun allah donatmayı nasip etsin inş.

ayyyyy çok güzellerrr ya zonoxcum dolabın çok şık dilekçim kıyafetler çok ciciiiii bayıldım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşşş

fdilek, annen ne hünerli kadınmış. maşallah eline koluna. bayıldım her birine. elbiselere bak yaaaaaaaaaaa güle güle kullanın güzel kızınla.

kızlar, çok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun inşallah.

teşekkür ederim kızlar annemin bukadar hünerli olduğunu ben dahil kimse bilmiyodu hiç örgü yaptığını bilmem ama torun aşkına yapmış..Canım benimm elime geçince aldıkları okadar çok ağladımkiii...

selam kızlarrrr bebişimin şeker malzemelerini aldı nasıl sizce?

şekerleri koymak için de şu sepeti almayı düşünüyorum daha sonra kremlerini şampuanının fln koyup kozmetk sepeti gibi kullanmayı düşünüyorum odasnda

maşallah hepsi çok güzelll ... gülr güle giysin bebişin...
o alt açma sünger mi ..
yada şişme bot gibimi ikea da vardı aynısı ..nereden aldın ?

canım harikaymış ... çok güzel .. sonra tokalarını koyarsın

bunları atlamışım demin tatlım .. çok şirin ..hele ki saç bantları
ömürlük bu dolap canım yaaa. 4 kapılı .. çok kullanışlı .. İçini bereketle doldur inşallah
Annen neler almış öyle... gelin çeyizi gibi .. harika hepsi .. örüler çok güzel. .. güzel günlerde giysin.. üzerinde eskimek nasip olsun inşallah

Zonox dolabın çok şık tatlım maşallah....Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
F dilek annenin cicilerine bayıldım özellikle örgü elbiseye bittim annen banada yapsın...
istanblue sepet ve şekerle harika canım çok güzeller....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…