TEYZELERİ, oğluşumun dolabı :) KOÇTAŞ tan aldık (almak isteyenlere) fiyatı 600 tl. ve odasındaki herşeyi içine alabiliyor. koca bir dolap (bebek odası müsait olanlara) beyaz özellikle tercih ettim. ceviz ve venge rengide vardı ama ben sevmiyorum o tarz renkleri. evim beyaz yoğunlukta ve bebek odasında açık renkler tercih ediyorumbu dolabın içine oğlumun arabası ve ana kucağı sığıyor tavsiye ederim şiddetle. KOÇTAŞ mağazalarında bulabilirsiniz. ayrıca bunun dışındada bir çok model var
Eki Görüntüle 137529 Eki Görüntüle 137527 Eki Görüntüle 137526 Eki Görüntüle 137528 Eki Görüntüle 137525
BU arada yeni ciciler eklenmiş. Kızlar mayıs anneleri çok zevkli cidden. Hepsine hayran kaldım. Allah güle güle giydirmeyi ve kullandırmayı nasip etsin
kızlar bunlar annemin aldıklarıı
güle güle kullanın cicilerinizi.. anneannelik böyle bişey demek ki :)))
maşallah hepsi çok güzelll ... gülr güle giysin bebişin...
o alt açma sünger mi ..
yada şişme bot gibimi ikea da vardı aynısı ..nereden aldın ?
selam kızlarrrr bebişimin şeker malzemelerini aldı nasıl sizce?
şekerleri koymak için de şu sepeti almayı düşünüyorum daha sonra kremlerini şampuanının fln koyup kozmetk sepeti gibi kullanmayı düşünüyorum odasnda
kızlar bunlar annemin aldıklarıı
Eki Görüntüle 137539 Eki Görüntüle 137540 Eki Görüntüle 137511 Eki Görüntüle 137533 Eki Görüntüle 137515 Eki Görüntüle 137516 Eki Görüntüle 137517 Eki Görüntüle 137518 Eki Görüntüle 137519 Eki Görüntüle 137538 Eki Görüntüle 137539 Eki Görüntüle 137534 Eki Görüntüle 137535 Eki Görüntüle 137510 Eki Görüntüle 137509 Eki Görüntüle 137508 Eki Görüntüle 137507 Eki Görüntüle 137506 Eki Görüntüle 137505 Eki Görüntüle 137536 Eki Görüntüle 137537 Eki Görüntüle 137540
Bunlarda devamıı örgülere bayıldımm ananesi kızımı çook süslü yapıcak çookk:))
Eki Görüntüle 137568 Eki Görüntüle 137569 Eki Görüntüle 137573 Eki Görüntüle 137575
Dilekkk maasllah annen neler almıs öyle...
Yewniden kız ceyizi yapmıs sanki..Eminim daha da yapıyordur..
rabbim iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
Kızz orada fenerli bi takım gördüm benim kocam hastası ama biz daha fenerli bişey almadık oglan olmasına ragmen yaa...Bak özendim simdi....Bi de hastane cıkısı var galiba beyaz takım bende onun aynısının mavisini aldım ogluma...acaba bu bi işaret mi kızzz..İlerde dunur mu olcaz
Ayy hepsi cok guzel..Senin ev panayır gibi olmustur bunları actıgında ayy nasıl bi mutluluk....
Karabiberini inşallah bunların içinde de görürüz..bugunleri anar guleriz artık.....
Uploaded with ImageShack.us halımız kaşmirin disney serisi daha önce yazmıştım .. daha birçok karakter var ... babam aldığı için fiyatını bilemediğimden yazamadım
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us ördüğüm fırfırlı atkı ..aynısından etek örmüştüm daha önce
nevracım halı çok güzel tam prenses odası olcak kzının odası amcama hellal olsun benim diyen anneler yapmaz onuın yaptıklarını ellerinden öperim amcamın canım marifetli olunca güzel güzel örüyon kızına ne güzel güle güle giysin kızçen
Maşallah cicilerine nevracımBebişinle iyi günlerde kullan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?