2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Canlarım çok sağolunn.Beğenmenize çok sevindimm....İnşallah bu elbiselerin içinde bebeklerimizinde olduğu resimleri paylaşırız.

Mayis bebekleri kismetliler cok walla

Kdilara, Fdilek, kizlar cicileriniz birer harikaa, walla susluler cok sanslilar.
Dilek, annecinin el emekleri hakikaten super olmus, ellerine saglik teyzemizin, torunuda guzel saglikli gunlerde giyer insallah.

Zonox, Dünürüm:)) benim damada masallah kocaman bir dolap yaptirmissin, guzel gunlerde kullasin insallah, dolap hakikaten omürlük...hicbisiy olmaz kolay kolay

Istanblue, sekerligine bayildimmm, cok dadlu duruyorr...bir arkadasinda dedigi gibi, kizinin tokalarini koyarsin sonradan neguzel icine

Ohhh cicileri gordum icim acildi yine misler gibi, rabbim bizi utandirmasin, saglicakla gelsinler dunyayada guzel gunlerde uzerlerindede gorelim bu cicileri insallah

fdilek park yatağın çok güzel görünüyo
anneciğinin el emeklerine bayıldım çok şekerler kıyafetlerde harika anneciğinin kesesine bereket
zonox dolabın çok kullanışlı lake olmasıda ayrı güzel çok ferah görünüyo odan
istanblue çok güzel şekerlerin sepetede bayıldım sonradan kullanmaya elverişli
kdilara senin cicilerde çok güzel

dolabnın gerçekten çok güzel ve çok mantıoklı birsürü şeyi ortadan kaldırabiliyor.. fiyatıda çok uygunmuş.. sanırım bende böyle bişey düişünmeliyim.. gerçi bizim taşınma ihtimalinden ötürü şimdilik almıyoruz ama sonrasında böyle bir dolap bence çocuk odasından daha mantıklı..

güle güle kullanın...

Bütün cicilere bayıldım hepsi birbirinden güzel güle güle sağlıklı günlerde giysinler inşallah:))

Zonox dolap çok güzelmiş bayıldım vallahi kocaman:))

Uploaded with ImageShack.ussiz anneler için birkaç örgü model her bebeğin dolabında olması gerekir.sizlere blog adresimi veriyorum tıklarsanız ilk sayfada kız ve erkek bebekler için linkler ve sonsuz örgü modelleri var..örmek yada ördürmek isteyene yardımcı olurum bana özelden ulaşabilirsiniz... buda bloğum

Son düzenleme:
maşallah hepsi çok güzelll ... gülr güle giysin bebişin...
o alt açma sünger mi ..
yada şişme bot gibimi ikea da vardı aynısı ..nereden aldın ?

canım teşekür ederim...pembe olanı diyorsun değilmi...ebebekten aldım onu ben...büyüyen yatak almıştım kızıma alt değiştirme yeri var orada kulanmak için aldım....daha kabarık :)

çok güzel.....sepete hele bayıldım...arı maya :) farklı bence ...değişik şeyleri seviyorum...çok şirin...güle güle kullan...

Bunlarda devamıı örgülere bayıldımm ananesi kızımı çook süslü yapıcak çookk:))

Eki Görüntüle 137568 Eki Görüntüle 137569 Eki Görüntüle 137573 Eki Görüntüle 137575

Dilekkk maasllah annen neler almıs öyle...
Yewniden kız ceyizi yapmıs sanki..Eminim daha da yapıyordur..
rabbim iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
Kızz orada fenerli bi takım gördüm benim kocam hastası ama biz daha fenerli bişey almadık oglan olmasına ragmen yaa...Bak özendim simdi....Bi de hastane cıkısı var galiba beyaz takım bende onun aynısının mavisini aldım ogluma...acaba bu bi işaret mi kızzz..İlerde dunur mu olcaz
Ayy hepsi cok guzel..Senin ev panayır gibi olmustur bunları actıgında ayy nasıl bi mutluluk....
Karabiberini inşallah bunların içinde de görürüz..bugunleri anar guleriz artık.....

Aynımı hastane çıkışlarımız penyesi çok güzel yaa bilmem işaret olabilir bu Eşim facede msjlarımızı görüyo siz nasıl bukadar samimi oldunuz diyo ee dedim sıcak kanlıyızz:))
anem hala yapıyo artık tamam dedim ama dinlemiyo ben maddi olarak zorlanmasın istiyorumm...
Fenerli takımı sorma yaa benim eşimde hasta fenerli onun için almış annem eşim bayıldı..Kzı giyinmez diyorum ama nafile evde pijama olarak giydiricem napimm :))))

nevracım halı çok güzel tam prenses odası olcak kzının odası amcama hellal olsun benim diyen anneler yapmaz onuın yaptıklarını ellerinden öperim amcamın canım marifetli olunca güzel güzel örüyon kızına ne güzel güle güle giysin kızçen

saol canımcım ... hepimizin bebekleri en güzellerine layık ...
sağolsun babam halının aynısından uyku seti almış büyük yatakta aynı ...
elbiseyide o almış ...
annemin yokluğunu bize belli etmemeye çalışıyoradam ..2 ay öncede aynılarını kardeşime yaptı.. doğumdaki geceliklerimize sabahlıklara kadar aldı ..

serap nevra canlarım cicileriniz çok güzel güsel günlerde kullanmak nasip etsin rabbim...
iatanblue canım okurmusun bilmiyorum ama bizim bi sayfamız daha var mayıs 2011 anneleri die aratırsan çıkar. esas sohbetimiz orda.orayada bekleriz seni. böyle cici gösterip kaçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…