hepsi çok güzeller. ama o kırmızı elbise nefis ... içinde kimbilir ne kadar tatlı olacak ..Allahım yaaa.. kırmızı tokada takarsın ... maşallah ..Allah nazarlardan korusun
Uploaded with ImageShack.us halımız kaşmirin disney serisi daha önce yazmıştım .. daha birçok karakter var ... babam aldığı için fiyatını bilemediğimden yazamadım
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us ördüğüm fırfırlı atkı ..aynısından etek örmüştüm daha önce
srp-kmy cicilerin çok tatlı maşalllahh kırmızı elbiseye özellikle bayıldım
serap nevra canlarım cicileriniz çok güzelgüsel günlerde kullanmak nasip etsin rabbim...
iatanblue canım okurmusun bilmiyorum ama bizim bi sayfamız daha var mayıs 2011 anneleri die aratırsan çıkar. esas sohbetimiz orda.orayada bekleriz seni. böyle cici gösterip kaçma
saolasın canım ..hepimizn bebişlerine en iyileri inşserap nevra canlarım cicileriniz çok güzelgüsel günlerde kullanmak nasip etsin rabbim...
iatanblue canım okurmusun bilmiyorum ama bizim bi sayfamız daha var mayıs 2011 anneleri die aratırsan çıkar. esas sohbetimiz orda.orayada bekleriz seni. böyle cici gösterip kaçma
harikaaaaa..... çıtır çıtır
güle güle kullansın prensses kzın...atkıyıda sen ördün değilmi...daha öncede etek örmüştün :)
erkek bebeklerde bayılırım kırmızıyaaa ... umarım çok şirin olacak oğluşun... güle güle kullansınNevraa,Serappp böyle cicli bicili alıyosunuz beni burda kudurtuysunuz..
Deli kırmızıyı sever hesabı bende bayılırım kırmızıya
Ogluma bi hırka bi de tulum aldım kıpkırmızı
Bu arada ciciler coook guzel yaaa..
İyi gunlerde kullanın inşallah hepsini..
Seraapp kız alt acma benimkinin aynısı..
Oyy kuzucuklarımızın poposunu ısırırız artık orda
Fdilekk....Kızzz valla daha bi kanım ısındı sana..
Fenerli olmanız cook guzel..Benim adam bunu duysa mest olur
Yeni dogum yapan bi tanıdık kızına giydirmiş fenerli tulumları..Bi tatlı olmus ki kız hiç sorma...
Sende giydir emi...allah anneni eksik etmesin basınızdan..Ne mutlu sana böyle bi annen oldugu için..
Nevraa,Serappp böyle cicli bicili alıyosunuz beni burda kudurtuysunuz..
Deli kırmızıyı sever hesabı bende bayılırım kırmızıya
Ogluma bi hırka bi de tulum aldım kıpkırmızı
Bu arada ciciler coook guzel yaaa..
İyi gunlerde kullanın inşallah hepsini..
Seraapp kız alt acma benimkinin aynısı..
Oyy kuzucuklarımızın poposunu ısırırız artık orda
Fdilekk....Kızzz valla daha bi kanım ısındı sana..
Yeni dogum yapan bi tanıdık kızına giydirmiş fenerli tulumları..Bi tatlı olmus ki kız hiç sorma...
Sende giydir emi...allah anneni eksik etmesin basınızdan..Ne mutlu sana böyle bi annen oldugu için..
ayy yeni cicler eklenmiş hepsi çok güzelll sağlıkla giydirin güzel annelerrr
Uploaded with ImageShack.ussiz anneler için birkaç örgü model her bebeğin dolabında olması gerekir.sizlere blog adresimi veriyorum tıklarsanız ilk sayfada kız ve erkek bebekler için linkler ve sonsuz örgü modelleri var..örmek yada ördürmek isteyene yardımcı olurum bana özelden ulaşabilirsiniz... buda bloğum
Uploaded with ImageShack.us halımız kaşmirin disney serisi daha önce yazmıştım .. daha birçok karakter var ... babam aldığı için fiyatını bilemediğimden yazamadım
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us ördüğüm fırfırlı atkı ..aynısından etek örmüştüm daha önce
ayyy yeni ciciler çok güseller..
yazlık elbiselerde çıkmış piyasaya...
güle güle kullanın kızlar..
yakında bu cicilerin içinde bebişlerimiz olacak buralarda :)))
Benim kocanın fener aşkına fenerli oldum evlenince..Bana dediği kelime 2 aşkım yanyana seni 2 kat daha çok seviyorum olduu :)))Sende gecikmeden oğluna fenerli bi set al şeker eşin bayılır kesiinnn:))Benimki kız olmasına rağmen fener maçına götürecekmişş senin kocan oğlunu ne yapar bilemiyourm artıkk :))))Fdilekk....Kızzz valla daha bi kanım ısındı sana..
Nevra ve serap aldıklarınız çookk güzeller güle güle kullanın..Nevracım babana helal olsunn erkekler bu işlerden çok anlamaz derler ama senin babanın maşallahı var nazar değmesinn....
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?