2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Rapu cicilerin çok tatlı mavlüt takımıda pek bir şık canım:)) Rabbim hayırlısıyla giymesini nasip etsin annesi

Rapu cicilerin çok tatlı mavlüt takımıda pek bir şık canım:)) Rabbim hayırlısıyla giymesini nasip etsin annesi

inşallah canım benim inşallahh

küçük damat olacak oğlum teyzeleri

cicilerimiz gittikçe çoğalyor. ben artık almayı bıraktım kızlar. eksikleri tamamdır. herkes güle güle giydirsin aldıklarını. şu el kadar şeyler ne de güzeller ya

cicilerimiz gittikçe çoğalyor. ben artık almayı bıraktım kızlar. eksikleri tamamdır. herkes güle güle giydirsin aldıklarını. şu el kadar şeyler ne de güzeller ya

ne çabuk bitti eksikleriniz .. maşallah ...
gerçi bizimde %70-%80 bitti alacaklarımız ...
bebek odası gelince yerleştirince anlayacağım heralde aldıklarım azmı çokmu diye .. şimditorbalarda toplu bir köşede duruyor.. ne aldığımı unuttuğum şeylerde var o poşetlerin içinde

Kızlar bugun aldıklarımı yazayım eksiklerinizi bi kontrol edin..

5-6 tane daha cıtcıtlı body aldım
lansinoh gögüs pedi
Emzirme sütyeni
Emzirme atleti
Bebek için corap
Biberon için temizleme fırcası
Banyo sonrası havlunun içine koymak için pamuklu bez ( yukarıda 3 lü olan bez)
3 tane penye yelek
Banyo küveti için file
Humana emzirme cayı ( Dogumdan 15 gun önce iç sütün artsın dedi satıcı kız..bilmem ne kadar haklı)

Alıncak cok az sey kaldı allahıma sukurler olsun
İşte eksikler :
Lohusa pijama ve gecelik takımı
Bebek odası için gece lambası
Halı
1 tane daha nevresim takımı ( 2 takım var ama cocuk bu işer kusar yedekte olması lazım)
Bebegin odasındaki bazalı yatak için nevresim takımı ve yatak örtüsü
Yedek havlu

Son düzenleme:

ayyyy çok tatlılar eksikler tamamlanır canım hatta tamamladıkça dahada çok eksik çıkarrr

canım güle güle kullan aldıklarını .. gece lambası amamız lazım doğru söylüyorsun..geceleri emziricez .. ışık açık olunca uyumuyor bebişler ... ve hep ışık açık olmalı hafiften ...
emzirme çayı ne de olsa bitkisel esracım doktora danışmadan içme
penye yelek te tam mays bebeklerine göre .. yün çok giydiremeyeceğiz ..
bugün ne güzel geriye kalan gerekli eksik tamamlama işine girişmişsin ...

Son düzenleme:
ayyyy çok tatlılar eksikler tamamlanır canım hatta tamamladıkça dahada çok eksik çıkarrr

uyyy cok tesekkur ederiz teyzeleri
Nevracımm sorucam tabii canım doktoruma...
sormadan içmem...
Kaynanam habire örüyom örüyom diyodu yelekleri bi getirdi hepsi kocaman ve tüylü tüylü...
Dedim bebek nasılda emer ve yutar o tuylerı...
Saol deyip attım kenara...Nasıl olsa ben penyesini alırım diye..
Cok sukur bitiyor eksikler canımm..
allah bundan sonra ödeme kolaylıgı versin...
Seninde mobilyaların gelcekti daha gelmedi dimi??
Bi gelsin yerkeştir o zaman anlarsın ne eksik ne tam...
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

mükerrer mesaj
mükerrer mesaj
mükerrer mesaj

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen bu konuda bana yardımcı olun ya ben en çok kıyafet konusunda zorlanıroyorum doğumlarımız inşallah mayısta tam geçiş dönemi ne çok sıcak ne de soğuk bizim kaloriferler sünüyor o zaman ilave bişey yakmak gerekecek ya birde ne giydircez nasıl giydircez kaçar tane ve neler aldınız herşeyi halledebilirimi ama bu konuda kafam çok karışık

Mrb cnm.Valla mayıs ayının soğuk olacağını sanmıyorum,ama yinede odasında bir termometre bulundur ve 25-26 C olması gerekiyomuş,ona göre ayarlarsın.Bebekler kendilerini ısıtamazmış o yüzden altına ince bişey üzerine tulum falan giydiririz sanırım.Ben 2 tane 10 'lu hastane çıkışı aldım,7-8 tane yarım kollu çıtçıtlı body aldım,4 tane altlı üstlü takımlar varya hastane çıkışının içinde olanlardan onlardan aldım,çorap,2 tane tulum (0-3 aylık dönem için).Umarım yardımcı olmuşumdur.Hoşçakal :)

eskayyyy cicilerin çok tatlı yazdıklarına gelince benim biraz daha eksiğim kaldığını anlamış bulunmaktayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…