2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Kızlar güle güle kullanın.. yeni cicilerimizde çok güzeller. Ben de bugün bir takım pijama aldım ama başka içime sinen bulamadım.. Birde değişik hastane çıkışı istiyorum ama bulamadım ilginç bişey (

maşallah çoğunuz almışsınız cicileri
bebişler ne kadar mayıs annesi gibi görünse de bn yıne de nisan ayına göre alacam cicileri
belli olmaz bu işler...bide arkadaşlar şunu soracam aldığınız kıyafetlerde pek iç çamaşırı göremedim
ilk aylarda bebkler atlet ve külot kullanmıyor mu fazla?..bn mi dkkat etmedim acaba

eskay cnm güle güle giysin bebişin çok güzel aldıkların iyiki yazmışsın bende eksiklerimi hatırladım.Sedasem tül çok güzel cnm seninde bebişin güle güle kullansın cnm.Tülün markası ne acaba maviside varmı oğlumun odasına çok uygun deseni.

Kızlar bende aldığım cicileri eklemek istiyorum ama olmuyo.Eklentilerden eklenti ekleye giriyorum devamını getiremiyorum,yardımcı olursanız sevinirim

senin kayınvalide de işe yarar 1 tane birşey vermedi şimdiye kadar yaaa.... vermese daha iyi ...bari birşey yapmadı dersin ...
canım bugün sabah odayı boşalttık ... kayınvalidelere geçiyoruz yarın 1 hafta orda kalıcaz ..görümcemm,n oğlu akerden gelecek diye .... gelirgelmez boyası yapılacak ... mobilyalar gelecek sonra .. yani 15 günümüzü alır o odanın toparlanmasıyla moblyalrın yerleşmesi ... heyecanla bekliyorum ...
kızlar güle güle kullanın harika şeyler almışsınız
buda benim kızımın odasının tülü

Uploaded with ImageShack.us
canımmm .. çok şirin ... güle güle kullan

atleti giyiyor bebekler 40tan sonra .. ister çıtçıtlı bady ister atlet giydir yaz olduğu için .....atlet beli açık olduğundan bezin üstüne bide külot giydirmek .. annelere zor ..
,çıtçıtlı bady daha pratik diyegenelde ondan alıyoruz....
ama ben genede 1 -2 tane atlet külot aldım .. fazla almadım ...

Son düzenleme:

Canımm bebekler 1 yasına kadar atlet ve külot giymezler..
1 yasından sonra giyerler ama kimi anneler 2 yasından sonrada giydirebiliyor...
Cunku alttan cıtcıtlı body belin acılmasını önledigi için cogu anne tarafından cok seviliyor..
Bebekler yazın en kavurucu zamanında dogsa bile ilk 1 ay cok usurler..
O yuzden ister Nisan da ister Mayıs ta dogsun ayaklı tulum ya da ayaklı pijama her zaman lazım olacak..Bere ve eldiveni ilk 1 ay kullanabilirsin..Sonrasında hava ısınınca bere ve eldiven cocugu terletebilir.Ben 1 ayı dolduktan sonra takmayı dusunmuyorum..Benim oglum içn aldıklarımın sayısı su sekilde :

*20 tane kısa kollu alttan cıtcıtlı body
*5 tane iç zıbın(hastane cıkıs setinin içinde var beyaz renkli olur genelde,bebek ilk dogdugunda ve ilk 1 ay tercih edilir)
*5-6 tane ayaklı alt pijama
*1 tane ayaklı tulum
*1 tane ayaksız tulum
*5 takım ayaksız pijama alt ust takım
*Bol miktarda corap( bebekler yazın bile ayakları soguk oldugu için üşüyebilir..
O yuzden corap giydirmeliyiz...)

Canımm cok tesekkur ederim..
Bende fikir versin size diye yazıyorum..Mesela burda Sedasem yazmıstı sanırım bbek için gunes kremi geldi aklıma..Gerci daha almadım ama listeye ekledim..

Bu arada güzel dileklerini ileten herkese cook tesekkur ederim
Sedasem seninde tülün coook cicili..Valla merak ediyorum senin kızın odasını

Nevraa..Benimkide böyle işte...Ama genede hakkını yiyemem yukarda allah var
Allah bin kere razı olsun yinede kaynanamdan besigini bebek arabasını ve ana kucagını aldı...
Gerci ben biraz katakülleye getirdim ama olsun..Habire para harcıyoruz bi faydası olsun yanii
Ama şimdi ne arıyo ne soruyo habire örüyo
amannn allah kocama saglık versin işinde basarı versin bana yeter..
Ayy sen böyle anlatınca beni bile heyecan basıyo annesi..
Uyy cok guzel olcak kuzunun odası

saol teyzesi ..hepsinin odası çok gülel olacak ... kapıya yazı yazdırmak istiyorum da nerden yaptırıcam bulamadım ... PRENSESİN ODASI diye :))))

benimkide boyuna ördü .. bohça yapmış ...
bide diyork,i hazır şeylerde alıcam .....söylüyor ama faaliyet yok ...
eeee tamam da ne alıcan ... artık söyle de bende ona göre alayım yada almayayım dimi yaaaa...
eksiklerimi sor ona göre al ...ve doğurmadan getir.
şimdi benim aldığım ihtiyacım olmayan şeylerden alır.... eksikler kalır gene ...
bana bi faydası olmaz ...
bide kalkar doğumdan sonra getirir ..ben sezeryanlı halimle onlarımı yıkayıp ütülicem ...
hepsi bi alem bunlarınnn

oğlumun battaniyeleri banyo havluları ve kirli torbası:) alt açma da vardı ama onu paketınden cıkartıp kılıfını fln cıkarmaya usendım

ATTACH=CONFIG]140469[/ATTACH] ]

limangodan aldığım ciciler bugün geldi hepsi çok güzel penyeleri falan kötü değil hepsi pamuk alırken tereddüt etmiştim ama güzellermiş.

Eklentiler

• $1CA6BWDS0.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $1CAVTNXMU.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
balcı battaniyeler çok güsell hep beyaz almışsın kulanımı biraz zor olmaz mı çabuk kirlenmesi açısından.

westlife cicilerin harikaa
şu limangodan bana da davetiye gönderir misinz ya?merak ettim iice.

balcı battaniyeler çok güsell hep beyaz almışsın kulanımı biraz zor olmaz mı çabuk kirlenmesi açısından.

westlife cicilerin harikaa
şu limangodan bana da davetiye gönderir misinz ya?merak ettim iice.

canım çok güzelmiş ... güle güle giysin bebişin

hepinize tesekkür ederim Rabbim hepimizin bebeişlerine aldıklarımızı ve daha fazlasını giymelerini nasip etsin sağlıcakla..monaroza mail adresini özelden atarsan davetiye gönderebilirim bunların tanesi kargo dahil 10 liraya falan geldi

...
canım çok güzel güzelcene sararsın oğlunu inş
battaniyelerin hepsini penyemi aldın
hiç penye almadım cnm ben hepsı polar ıcını ınce gıydırıp ustunu orterım dıye dusundum baharda dogacak da olsalar yenıdogan bebek usur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…