Sedasem çok tatlı tülün güle güle kullanın kzınla:))
senin kayınvalide de işe yarar 1 tane birşey vermedi şimdiye kadar yaaa.... vermese daha iyi ...bari birşey yapmadı dersin ...uyyy cok tesekkur ederiz teyzeleri
Nevracımm sorucam tabii canım doktoruma...
sormadan içmem...
Kaynanam habire örüyom örüyom diyodu yelekleri bi getirdi hepsi kocaman ve tüylü tüylü...
Dedim bebek nasılda emer ve yutar o tuylerı...
Saol deyip attım kenara...Nasıl olsa ben penyesini alırım diye..
Cok sukur bitiyor eksikler canımm..
allah bundan sonra ödeme kolaylıgı versin...
Seninde mobilyaların gelcekti daha gelmedi dimi??
Bi gelsin yerkeştir o zaman anlarsın ne eksik ne tam...
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
canımmm .. çok şirin ... güle güle kullankızlar güle güle kullanın harika şeyler almışsınız
buda benim kızımın odasının tülü
Uploaded with ImageShack.us
maşallah çoğunuz almışsınız cicileri
bebişler ne kadar mayıs annesi gibi görünse de bn yıne de nisan ayına göre alacam cicileri
belli olmaz bu işler...bide arkadaşlar şunu soracam aldığınız kıyafetlerde pek iç çamaşırı göremedim
ilk aylarda bebkler atlet ve külot kullanmıyor mu fazla?..bn mi dkkat etmedim acaba
maşallah çoğunuz almışsınız cicileri
bebişler ne kadar mayıs annesi gibi görünse de bn yıne de nisan ayına göre alacam cicileri
belli olmaz bu işler...bide arkadaşlar şunu soracam aldığınız kıyafetlerde pek iç çamaşırı göremedim
ilk aylarda bebkler atlet ve külot kullanmıyor mu fazla?..bn mi dkkat etmedim acaba
Canımm cok tesekkur ederim..eskay cnm güle güle giysin bebişin çok güzel aldıkların iyiki yazmışsın bende eksiklerimi hatırladım.Sedasem tül çok güzel cnm seninde bebişin güle güle kullansın cnm.Tülün markası ne acaba maviside varmı oğlumun odasına çok uygun deseni.
Kızlar bende aldığım cicileri eklemek istiyorum ama olmuyo.Eklentilerden eklenti ekleye giriyorum devamını getiremiyorum,yardımcı olursanız sevinirim
Nevraa..Benimkide böyle işte...Ama genede hakkını yiyemem yukarda allah var
Allah bin kere razı olsun yinede kaynanamdan besigini bebek arabasını ve ana kucagını aldı...
Gerci ben biraz katakülleye getirdim ama olsun..Habire para harcıyoruz bi faydası olsun yanii
Ama şimdi ne arıyo ne soruyo habire örüyo
amannn allah kocama saglık versin işinde basarı versin bana yeter..
Ayy sen böyle anlatınca beni bile heyecan basıyo annesi..
Uyy cok guzel olcak kuzunun odası
Eki Görüntüle 140430 Eki Görüntüle 140432 Eki Görüntüle 140433 Eki Görüntüle 140434 Eki Görüntüle 140427 Eki Görüntüle 140428 Eki Görüntüle 140429
oğlumun battaniyeleri banyo havluları ve kirli torbası:) alt açma da vardı ama onu paketınden cıkartıp kılıfını fln cıkarmaya usendım
Eki Görüntüle 140471 ATTACH=CONFIG]140469[/ATTACH]Eki Görüntüle 140470 Eki Görüntüle 140473 ]
limangodan aldığım ciciler bugün geldi hepsi çok güzel penyeleri falan kötü değil hepsi pamuk alırken tereddüt etmiştim ama güzellermiş.
balcı battaniyeler çok güsell hep beyaz almışsın kulanımı biraz zor olmaz mı çabuk kirlenmesi açısından.
westlife cicilerin harikaa
şu limangodan bana da davetiye gönderir misinz ya?merak ettim iice.
canım çok güzelmiş ... güle güle giysin bebişin
hiç penye almadım cnm ben hepsı polar ıcını ınce gıydırıp ustunu orterım dıye dusundum baharda dogacak da olsalar yenıdogan bebek usur herhalde...
canım çok güzel güzelcene sararsın oğlunu inş
battaniyelerin hepsini penyemi aldın
balcı battaniyeler çok güsell hep beyaz almışsın kulanımı biraz zor olmaz mı çabuk kirlenmesi açısından.
hıc o acıdan dusunmedım canım aslında bırı beyaz dıger ıkısı krem ama haklısın hep acık renk olmus napalım artık kırlendıkce yıkıcaz:)
westlife cicilerin harikaa
şu limangodan bana da davetiye gönderir misinz ya?merak ettim iice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?