Eki Görüntüle 140471 ATTACH=CONFIG]140469[/ATTACH]Eki Görüntüle 140470 Eki Görüntüle 140473 ]
limangodan aldığım ciciler bugün geldi hepsi çok güzel penyeleri falan kötü değil hepsi pamuk alırken tereddüt etmiştim ama güzellermiş.
saol teyzesi ..hepsinin odası çok gülel olacak ... kapıya yazı yazdırmak istiyorum da nerden yaptırıcam bulamadım ... PRENSESİN ODASI diye :))))
benimkide boyuna ördü .. bohça yapmış ...
bide diyork,i hazır şeylerde alıcam .....söylüyor ama faaliyet yok ...
eeee tamam da ne alıcan ... artık söyle de bende ona göre alayım yada almayayım dimi yaaaa...
eksiklerimi sor ona göre al ...ve doğurmadan getir.
şimdi benim aldığım ihtiyacım olmayan şeylerden alır.... eksikler kalır gene ...
bana bi faydası olmaz ...
bide kalkar doğumdan sonra getirir ..ben sezeryanlı halimle onlarımı yıkayıp ütülicem ...
hepsi bi alem bunlarınnn
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu siteye gir ... browse ye bas buradan ekle ....
sonra aşağı in .. forumcode var .. onun karşısındakini ..cevap yazdığın yere yapıştır yolla
eskay cnm güle güle giysin bebişin çok güzel aldıkların iyiki yazmışsın bende eksiklerimi hatırladım.Sedasem tül çok güzel cnm seninde bebişin güle güle kullansın cnm.Tülün markası ne acaba maviside varmı oğlumun odasına çok uygun deseni.
sedasem canım çok süper hepsi.kuzucun güle güle giysin inş.bayıldım valla.penye yeleklerin aynısından bendede var.bizim babanne vefat ettiği için ananede rahatsız olduğu için malesef bende örgü konusunda çok beceriksiz olduğum için örgüm yokbizde penye takılıyoruz artık napalım canım.eminim içinde melekler gibi olacaktır kızın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?