2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

[ sedasem;

hepsi çok çok güzel ..güzel günlerde kullansınbebeğin maşallah ... el örgüleri harika... en çok pembe hırka

sedasem lehayim kızlar cicileriniz çok güzel maşallah
seda o ne güzel örgüler öyle. ellerine sağlık kayınvalidenin

[ sedasem;

hepsi çok çok güzel ..güzel günlerde kullansınbebeğin maşallah ... el örgüleri harika... en çok pembe hırka

çok güzeller Sedasem Rabbim sağlıcakla giydirsin tülotları da çok sekermiş:)

kızlarrr cicilerinize bayıldımmmmm sağlıkla giysin bebişlerimiz

sedasem lehayim kızlar cicileriniz çok güzel maşallah
seda o ne güzel örgüler öyle. ellerine sağlık kayınvalidenin

lehayim ve sedasem cicileriniz çok güzeller..

sedasem, pembe kapşonlu hırka favorim

kızlar çok sağolun
daha güzelleri sizin olsun inşalalh
allah kuzularımıza içinde görmeyi nasip etsin hepimize..

...................................................................................................

bu yatak odama koyacağım beşik uzun aramalar sonucu ankaradada böle şelerin satıldığı bi yer buldum..250 dedi.nakitte 175 e aldık..

rapun canım harika ikiside güle güle kullansın çınarımız
ama beşiğe bayıldımmmmm
ay bendemi alsam napsam fiyatıda çok iyi almışsınız....
herşeyi var içinde dimi?
ekstra yatak yada nevresime falan gerek yok....

.................................................

evet bebekim hepsi içinde..benim aklım satenlerdeydi biliosun. ama onlar 300 dü. satıcı kandırdı beni abla dedi delikanlı adama saten beşikmi olurmuş bunun pembesi turuncusu ve yeşilide var..ama senin beşiğin sallanıor zaten canım benim. bunda en fazla 3 -4 ay yatıolar ya sonra hareketlenince tehlikeli oluyo.

Eki Görüntüle 140934 tülümüz ve perdemiz. temizlik yapıldıktan sonra asılacak..80 tl ye diktirdim ikisini..

odanın tam halini görmek lazım :) bizim nerde daha boya olcak, duvar kağıdı arkadan perdeci eglicek, sonra mobilya bekle bekle doğuma ancak tam ortaya çıkıcak ben her ne kadar hızlandırmaya çalışsamda yavaş ilerliyor herşey... güle güle kullan.

bu kanapeyide dün aldık kızlar..çınarı kensi odasına geçirdiğim zaman belki ilk zamanlar yanında yatmak gerekir yada işte odasında oynarken emzirirken vs..rengi uymadı odaya aslında ama mavi kanepede ben istemedim ya çok abuk dururdu başka yere geçirince..bi zaman sonra onun odasından çıkartır çalışmaodamıza koyarım çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…