2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

doğrusun canım
kanepeyide tülüde çokkk beğendim.
kanapeyi ve halısını nerden kaça aldın .....?

Rapucumm, besigine bittim canimmm, coook seker!
Halisida perdesi tulude cok guzel Cinarimizin,
saglikli gunlerde kullanin insallah.
Cekyati aldiginada iyi etmissin, bence cok isini gorucek.

biz de netten bakabiliyoruz sadece, bu beşik de herşeyi dahil cibinlik, yatağı, yorganı falan 300lira..
eşimin işi yüzünden mayıs gibi taşınmamız gerekebilir bu yüzden şimdilik böyle bişey almaya karar verdik ileride tam teşekküllü bi oda yapmayı düşünüyoruz..
ama sizce bu 1 yaşına kadar idare eder mi;?

hayır tatlım. o beşiği taş çatlasın altı ay kullanabilirsin. ben 3-4 ay die düşünüyorum hatta..çocuk hareketlenince tehlikeli olur.bu benim fikrim ama çevrenede sor.sanırım herkes buna yakın şeyler söyleyecek. neden park yatak almıyorsun??madem taşınma durumuda var..200-250 liraya hatta çok daha ucuza alabilirsin park yatağı..

Rapucumm, besigine bittim canimmm, coook seker!
Halisida perdesi tulude cok guzel Cinarimizin,
saglikli gunlerde kullanin insallah.
Cekyati aldiginada iyi etmissin, bence cok isini gorucek.

ayyy beğendinmi zonetcim ya aklım hala satenlerdeydi ama gösterdiğim herkes çok güzel dio..ii oldu içim daha bi ısındı

ilk başta bizde park yatak düşünmüştük dahası ben düşünmüştüm ama eşim onları çadıra benzetiyomuş.. sonra büyüyenlerden alalım dedik ama onu kullananları görüncede vazgeçtim çünkü ilerde yan komidinleri falan çıkarınca mezar gibi duruyo ve alan hiçkimse memnun diil..doğum ve taşınma işi aynı zamanlara denk geliyo..6 ay bile yeter bana.. bu arada boy 100 en 60 derinlik 45 cm düşmez inşallah:))

Son düzenleme:

canım sen kararını vermişsin zaten..yalnız resmini eklediğin beşikle benimki aynı. 100*60*45 örtüleri farklı sadece.ve ben kendi adıma o beşikte dört aydan fazla yatırmayı düşünmüyorum..

oooo maşşallahhh ben uğramayalı epey cici eklenmiş
okadr çok sayfa gezdimki inş isimler aklımda kalmıştır
atladıklarım olursa affola
nevra ne hamarat hatunsun öyle yine çok güzel ciciler örmüşsün
lehayim senin cicilerde çok güzel
srp aldıklarına bayıldım
dilek annen harika şeyler örmüş bayıldım diğer cicileride öyle
sedasem yeleklere bayıldım heleki kardan adamlıya çok güzeller
eskay eksiklerin bitmek üzre maşşallah
rapunzel en hızlımız sen çıktın çalıştığın halde odayı düzdün helal olsun çekyat çok güzelmiş
halısı perdeside öyle beşiğin çok hoş ve kullanışlı ilk aylar tam kurtarıcı olur
herkes cicilerini iyi günlerde kullansın inş

saol kuşum ben çok tezcanlıyımdır.etrafımdaki herkesiı delirtirim valla bişi yapılacaksa hemen yapılmalı.ben bile kendimden yoruluyorum zaman zaman..
ayrıca çook daha güzelelri sana ve bebeğine olsun.

canım çok güzeller .. halın nefis ... güzel kunlerde kullan

rapu cum ...sonrADAN gördüm ..perden de çok güzelmiş ... çekyatda almak çok akıllıca

nevra fıstıkım saolasın. bizim evde geleni yatıracak yer yoktu . ilk zamanlar gelenim gidenim çok olur benim..lazımdı yani..
halı işte artık napalım prenses halısı olamasada idare ediorus
sende bitirde yükle meraktayım

lehayim,sedasem,rapunzel cicişleriniz çokkkkk güzeller valla.... güle güle kullanın bebişlerinizle...

seninkide harikaaaa
ben yüklemiştim hemde aldığım gün prenses halımı
bak bi daha ekledim senin için ...
Aynından da uyku seti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…