rapuuu yavrum yeni gördüm cicilerini hepsi çok güzel tatlım kanepede çok şık güle güle kullanın arkadaşım
oyyy bi sürü ciciler eklenmiş yinee
İçim acıldı valla bakarken...
İyi gunlerde giysin kuzucuklar inşallah
Rapuuu helal olsun kız sana calısırken bile halledebildin...
Oyy cok guzel olcak Cınar ın odası...
Tülü falan takıldı mı halıs erildi mi nasıl da degişcek ortam hemen..
Benimde evlenirken aldıgım kıpkırmızı spor bi cekyatım vardı..
REnk uymuyo diye gecen hafta üniversite ögrencilerine verdik
Yerine bazalı yatak aldık tek kişilik..
Ama dedigin gibi mavi bulmak dahası uydurmak cok zor..
Ama yerim olsaydı o cekyatı asla vermezdi
İyi gunlerde kullanın hepsini...Bir an önce temzile su odayıda bi resmini cek..
Biz merak ederiz şimdi
rapunzeln - canım aldıklarınızın hepsi çok güzel güle güle kullanın..
Vendetta - bence de senin durumunda park yatak daha uygun görünüyor canım.. benim de yaz sonu taşınma durumum var o yüzden ben de şimdilik uygun fiyatlı bir park yatak düşünüyorum (ki 200 tl ye çok güzel park yatakalr var)
eskay - ayyy Yiğit Efe'nin odasına bayıldım...
anaammmm ben yerim winy the poohlarıçok güselelrrrr bizde dolabın kapağını süsledik bunlarla
allahım hayırlısıyla odalarında yatırmak nasip etsin bebeklerimizi
Vendetta - bence de senin durumunda park yatak daha uygun görünüyor canım.. benim de yaz sonu taşınma durumum var o yüzden ben de şimdilik uygun fiyatlı bir park yatak düşünüyorum (ki 200 tl ye çok güzel park yatakalr var)
canım haklısın sanırım park yatak almamız gerekecek gibi görünüyo eşimi de ikna ettikten sonra:)) yerleşik bi hayata geçtiğimizde de oda hazırlarız artık hem ufaklık da fikir beyan edebilecek yaşa gelir o zaman belki:))park yataklar 3_4 yaşına kadar falan kullanılıyo mu?
bu arada Yiğit Efe'nin odasına ben de bayıldım ellerine sağlık eskay çok zevkli olmuş, halısı da öyle..
esra canım çok güzel olmuş odası efenin...güle güle kullanın canım....
canım haklısın sanırım park yatak almamız gerekecek gibi görünüyo eşimi de ikna ettikten sonra:)) yerleşik bi hayata geçtiğimizde de oda hazırlarız artık hem ufaklık da fikir beyan edebilecek yaşa gelir o zaman belki:))park yataklar 3_4 yaşına kadar falan kullanılıyo mu?
bu arada Yiğit Efe'nin odasına ben de bayıldım ellerine sağlık eskay çok zevkli olmuş, halısı da öyle..
Eki Görüntüle 140937 bu kanapeyide dün aldık kızlar..çınarı kensi odasına geçirdiğim zaman belki ilk zamanlar yanında yatmak gerekir yada işte odasında oynarken emzirirken vs..rengi uymadı odaya aslında ama mavi kanepede ben istemedim ya çok abuk dururdu başka yere geçirince..bi zaman sonra onun odasından çıkartır çalışmaodamıza koyarım çünkü..
canım koltuk çok hoşmuş bende düşünüyorum bebek odasına böyle bişey hem kayınvalidem gediğinde yatsın falan diye neyse nerden ve kaça aldın?
canım ankaradayım ben ya.burdan bi mağazadan aldım. 350 ye peşin. son kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?