2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

CAnımm cok saolasın..Oda konusunda Rapunzeln ile kafa kafaya gidiyoruz...
Sende bi basladın mı inan bitirirsin..Simdiden allah yardımcın olsun

CAnımm eger yaptırmaya karar verdiysen bir an önce ver siparişi..
Bazen 1 ayı bulabiliyor adamların teslim etmesi..
Ya da yapıyolar ama sen begenmiyosun bi tarafını degiştirmek istiyorsun..
Bir de mobilya cok kokuyor..Benim yaptıralı 1 ay oldu koku daha yeni gitti..
Her gun de pencereyi actım..Sende ben gibi evdesin dimi..
Öncelikle ne yaptırmak ve ne almak istedigine dair bi liste olustur..
Nette arastır fiyatlarını markalarını..Carsıya cıktıgında ise bi fikrin olmus olur böylece..En azından karsılastırma yaparsın..allahs enin de yardımcın olsun..Bu arada tez zamanda iyi olursun inşallah

bayıldımmmm çok cici olmuşşş :):) yiğitimizin odası
oyyy Tugba Teyzesi..Cok tesekkur ederiz...
Gelin Nisa ile oynasınlar birlikte

Canlarım golumun odasındaki tek kişilik yatak içinde bunu düşündüm
Days in Colours ın örgü battaniye seti...
Tek kişilik takımı nette 190 TL ye satılıyor
Bir tek bunu begendim nevresimi ile takım diye ama pahalı yaa...
Hiç te düşmeye niyeti yok gibi fiyatın

rapunzeln odanız çok güzel olmuş halısıda perdeside tam erkeğe uygun güle güle kullanınn..Benimde odamda kanepe var rengi kahverengi üzerine pembeli örtü alayım diyorum..Kanepe gerekli bebek odasında...İllahaki yanında yatmamız gereken zamanlar olacak emzirirken hasta olduğunda falan..
Esracım yapıştırmalar çok hoş hava vermiş.Ayrıca halın süper seçilm,iş çünkü perdendede kareler var perde halı çok uyumlu olmuşş...

Ama bu örgü battaniyelere ben bayılıyoruumm..Bende bi ara baktım piyasadada 200 e satılıyoo..Ama markafonide bi marka vardı her 2-3 ayda bir indirime giriyo ve 120 ye kadar düşüyoo

Ama bu örgü battaniyelere ben bayılıyoruumm..Bende bi ara baktım piyasadada 200 e satılıyoo..Ama markafonide bi marka vardı her 2-3 ayda bir indirime giriyo ve 120 ye kadar düşüyoo

CAnımmm cook tesekkur ederimm..
Kesinlikle bebek odasında bi yatak sart..
Muhtemelen ilk 6 ay ben orada yatıcam..Yalnız bırakamam bebegimi..
Aslında yerim olsa yatak odama da aynı Rapu nun aldıgı gibi sepet besik alcaktım ama inan dönmeye bile yer yok..Ev kucuk olunca böyle oluyo işte..
Cekyat için iyi dusunmussun..Üstüne pembe bi örtü,pembe yastıklar falan süper olur valla
Ayy inşallah bulurum biraz ucuz olanını..Aslında yatak odam için istiyordum ben bunlardan ama bi türlü sıra gelmedi almayaKısmet oglumuza inşallah..Hem kolay kolay eskimez bu ürünler..Belki oglum bile kullanır belli mi olur..

eskayyy
bayıldım odaya nasılda değişmiş
çok güzel olmuş dolapların görünmüyo
Rabbim yiğit efenin mışıl mışıl uyumasını nasip etsin
winnieyi bende çok seviyom ama domuz resmi var diye vazgeçiyorum almaktan

halın perdenle çok uyumlu olur
pike takımı çok hoş piyasada çakma markalarda belki ucuzunu bulursun
dediğin gibi fiyat düşmüyo bunda

eskay canım çok haklısın başına geçilince hemen bitiyor ama başına geçmek dert işte. mobilyası gelmeden bişey alıp başlamıcam ordan oraya koymak istemiyorum bu arada hakkaten ya RAPU tülünden halısına odayı komple bitirmiş neredeyse nasıl atladıysam:26: RAPU sende güle güle kullan emi. her ikinizi de tebrik ediyorum hızınızdan dolayı

kuşum halıyı görmüştümkiii zaten ondan dedim prenses halısı kadar olamasada die..
ben odanın tamamını merak ediyorum
gelsin oda takımımız ... zevkle ekleyeceğim

canım süsler çok şirin bir hava katmış ..
halın da çok güzel :... topikte de bunu bide öteki çiçekliti sormuştun yaaa ben bunu çok beğenmiştim ...güle güle kullanın

lehayim; çok güzeller sergi gibi olmuş valla herşey çok güzel ...
en sondaki kutuda ki kırmızı olan set te çok güzelmiş ...

Teşekkürler, biraz küçük oldu fotolar ama ilk denememdi, setin rengi kırmızı değil nar çiçeğide fotoda öyle çıkmış cnm :))

Çok güzelmiş kanepe, güle güle kullan, bende böyle bişey alcam,kesinlikle gerekli :)

Çok güzelmiş cnm ama 1 yaşına kadar kullanamazsın,çünkü bebek kendi kendine tutunarak kalktığı zaman düşer.Ablamın oğlu 6-7 aylıktı başka beşik aldılar.

Çok teşekkürler kızlar, sizinkilerde çok güzel, bebeklerimizle sağlıklı günlerde kulllanalım inşallah :))

Çok güzelmiş kanepe, güle güle kullan, bende böyle bişey alcam,kesinlikle gerekli :)

çok teşekkür edetrim canım.rengi konusunda şüphelerim var ama du bakalım..

ama 190 çok ya tek kişilik takım için..başka model bak kuşum şartmı yani..

teşekür ederim dilekcim

ama o piglet aybur teyzesi yaa bizdede var

başlayınca gerisi geliyor canım..odaya bişi almıcam artık..kendime süt pompası almam lazım..bebeğe kulaktan ateşölçer almam lazım sonraa şekerlerini yaptrımam lazım bide lohusa gecelik pijamasını almam lazım..en az 100 er lira herbiri..bitmiyor yahu

bizimde bugün bebek arabamız geldi.. annemin arkadaşı isviçreden gönderdi..
çok mutluyum... bebişime gelen ilk hediye (hem de beni büyük bir masraftan kurtaran bir hediye :))

bebeişim 1 yaşına gelene kadar falan ben böyle hantal modeleri beğeniyordum maxi cosinin falan.. çok pahalıydı.. ama artık kızımın aşağıdaki arabadan var.. ben tek başıma ve arabasız biyerlere gitmeyeceğimden arabanın büyük ve ağır olması da benim için dert değil :))

eve geç geldik resmini çekemedim linkini atıyorum.. resimdeki modelin dışı gri içi pembe olan modeli..

http://hoco.at/jpeto_cache/ZAPHIR_SPORT-CREME.jpg
http://hoco.at/jpeto_cache/ZAPHIR_BASKET-TAN.jpg

bisürü de cici elbisemiz gelmiş... onlarında artık yarın fotolarını çeker koyarım..
ayy bugün çok mutluyummm..

İyi günler Bende Mayıs annesiyim. Bizde Mickey mause yapıştırması arıyoruz ama hep 30-40 tl siz 1 tl diyince inanamadım acaba hangi pazardan aldınız.İstanbul mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…