oy oyyy ne çok cici eklenmiş gene kızlar hepiniz sağlıkla güzel günlerde giydirin inşallah.
bu arada oda tamamlayan ilk kişi sen oldun sanırım eskay canım oh ohhh... ben bu gidişle bu şekilde doğurup kalacam
kızlar maşşalalh cicileriniz çok güzel. hepiniz güle güle giydirin.
esracım kayınvalidenin ördükleri çok şirin ne marifetliymiş . efenin odasısa çok güzel olmuş bayıldım. biz daha oda için araştırmahalindeydik ensonunda yaptırmaya karar verdik. daha çok işimiz var nasıl tiştiricez bilmiyorum.
oyyy Tugba Teyzesi..Cok tesekkur ederiz...bayıldımmmm çok cici olmuşşş :):) yiğitimizin odası
Ama bu örgü battaniyelere ben bayılıyoruumm..Bende bi ara baktım piyasadada 200 e satılıyoo..Ama markafonide bi marka vardı her 2-3 ayda bir indirime giriyo ve 120 ye kadar düşüyooEki Görüntüle 141495
Canlarım golumun odasındaki tek kişilik yatak içinde bunu düşündüm
Days in Colours ın örgü battaniye seti...
Tek kişilik takımı nette 190 TL ye satılıyor
Bir tek bunu begendim nevresimi ile takım diye ama pahalı yaa...
Hiç te düşmeye niyeti yok gibi fiyatın
rapunzeln odanız çok güzel olmuş halısıda perdeside tam erkeğe uygun güle güle kullanınn..Benimde odamda kanepe var rengi kahverengi üzerine pembeli örtü alayım diyorum..Kanepe gerekli bebek odasında...İllahaki yanında yatmamız gereken zamanlar olacak emzirirken hasta olduğunda falan..
Esracım yapıştırmalar çok hoş hava vermiş.Ayrıca halın süper seçilm,iş çünkü perdendede kareler var perde halı çok uyumlu olmuşş...
Ama bu örgü battaniyelere ben bayılıyoruumm..Bende bi ara baktım piyasadada 200 e satılıyoo..Ama markafonide bi marka vardı her 2-3 ayda bir indirime giriyo ve 120 ye kadar düşüyoo
gelsin oda takımımız ... zevkle ekleyeceğimkuşum halıyı görmüştümkiii zaten ondan dedim prenses halısı kadar olamasada die..
ben odanın tamamını merak ediyorum
Eki Görüntüle 141394
Kızlar bu halıyı aldık oglumun odası için..
Resimde bişeye benzemiyor ama canlısı gercekten cok guzel...
Sürekli halı masrafı olmasın diye bu sekilde aldım..
2,5 metrekare Merinos fiyatı 104 TL
lehayim; çok güzeller sergi gibi olmuş valla herşey çok güzel ...
en sondaki kutuda ki kırmızı olan set te çok güzelmiş ...
Eki Görüntüle 140937 bu kanapeyide dün aldık kızlar..çınarı kensi odasına geçirdiğim zaman belki ilk zamanlar yanında yatmak gerekir yada işte odasında oynarken emzirirken vs..rengi uymadı odaya aslında ama mavi kanepede ben istemedim ya çok abuk dururdu başka yere geçirince..bi zaman sonra onun odasından çıkartır çalışmaodamıza koyarım çünkü..
Eki Görüntüle 141000
biz de netten bakabiliyoruz sadece, bu beşik de herşeyi dahil cibinlik, yatağı, yorganı falan 300lira..
eşimin işi yüzünden mayıs gibi taşınmamız gerekebilir bu yüzden şimdilik böyle bişey almaya karar verdik ileride tam teşekküllü bi oda yapmayı düşünüyoruz..
ama sizce bu 1 yaşına kadar idare eder mi;?
Çok güzelmiş kanepe, güle güle kullan, bende böyle bişey alcam,kesinlikle gerekli :)
Eki Görüntüle 141495
Canlarım golumun odasındaki tek kişilik yatak içinde bunu düşündüm
Days in Colours ın örgü battaniye seti...
Tek kişilik takımı nette 190 TL ye satılıyor
Bir tek bunu begendim nevresimi ile takım diye ama pahalı yaa...
Hiç te düşmeye niyeti yok gibi fiyatın
rapunzeln odanız çok güzel olmuş halısıda perdeside tam erkeğe uygun güle güle kullanınn..Benimde odamda kanepe var rengi kahverengi üzerine pembeli örtü alayım diyorum..Kanepe gerekli bebek odasında...İllahaki yanında yatmamız gereken zamanlar olacak emzirirken hasta olduğunda falan..
Esracım yapıştırmalar çok hoş hava vermiş.Ayrıca halın süper seçilm,iş çünkü perdendede kareler var perde halı çok uyumlu olmuşş...
eskayyy
bayıldım odaya nasılda değişmiş
çok güzel olmuş dolapların görünmüyo
Rabbim yiğit efenin mışıl mışıl uyumasını nasip etsin
winnieyi bende çok seviyom ama domuz resmi var diye vazgeçiyorum almaktan
halın perdenle çok uyumlu olur
pike takımı çok hoş piyasada çakma markalarda belki ucuzunu bulursun
dediğin gibi fiyat düşmüyo bunda
eskay canım çok haklısın başına geçilince hemen bitiyor ama başına geçmek dert işte. mobilyası gelmeden bişey alıp başlamıcam ordan oraya koymak istemiyorumbu arada hakkaten ya RAPU tülünden halısına odayı komple bitirmiş neredeyse nasıl atladıysam:26: RAPU sende güle güle kullan emi. her ikinizi de tebrik ediyorum hızınızdan dolayı
çok teşekkür edetrim canım.rengi konusunda şüphelerim var ama du bakalım..
ama o piglet aybur teyzesi yaa bizdede var
QUOTE]
bende çok seviyom içinde pigletin olmadığı bir sticker bulursam ancak alırım heralde
senin odanda çok sevimli olmuştu zaten
bikaç eksiğin kalmış onlar çok dert değil yeterki pijamanı beğen ve al gerisi kolay
................................................................
heheheh en guzeli neydi biliyo musun canımm..
Bunları yapıstırmak...
Pazardan buldum tanesi 1 TL ye..Kocaman bi kagıt..
EŞimle yapıstırdık dun işimiz bitince..o cok istedi böyle cıvıl cıvıl olsun..Ben ilk basta istemedim ama yapınca cok hosuma gitti..Şimdi alıcaz yine bikaç tane daha...
Oyy duana kocaman bi amin diyorum tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?