güle güle kullan müge gerçekten büyük masraftan kurtuldun. darısı bize artık.
İyi günler Bende Mayıs annesiyim. Bizde Mickey mause yapıştırması arıyoruz ama hep 30-40 tl siz 1 tl diyince inanamadım acaba hangi pazardan aldınız.İstanbul mu?
Eki Görüntüle 141827 Eki Görüntüle 141828
bu arabanın dışı gri, içi pembe olanı geldi kızıma...
daha önceki link açılmamış sanırım..
Eki Görüntüle 141827 Eki Görüntüle 141828
bu arabanın dışı gri, içi pembe olanı geldi kızıma...
daha önceki link açılmamış sanırım..
ben çok beğendim
ooo çok güsel..araziye bile çıkarsınız siz bunla
çok beğendim
Bunlarda yeni cicilerimiz..
Bunlar dışında da birüsü çutlçıtlı badi ve pijama hediye geldi 1 valiz dolusu :))
onları çekmeye üşendim valla artık..
benim kızın kıyafet olayı biraz abartılı oldu..
ama sadece kıyafetleri ve arabası var.. başka bişeyi yok..
dün eşime diyorum ki benim kızım arabası yoki adı yok(( duygu sömürüsü yapıyorum..
o da diyorki ama 15 çift ayakkabası, benden fazla gömleği, senden fazla elbisesi var :))))
Eki Görüntüle 141880 Eki Görüntüle 141881 Eki Görüntüle 141883 Eki Görüntüle 141889 Eki Görüntüle 141890 Eki Görüntüle 141891 Eki Görüntüle 141892 Eki Görüntüle 141893
kısss senin kısda az kokoş olmucak haa
eskay bebişin odası çok güzel olmuş ayriyetten almayı düşündüğün battaniye seti bizdede var çok güzeldir resimdekinin aynısı tavsiye ederim:))
Müge canım arabana bayıldım çok şık cicilerinde öyle maşallahhhh
Bize guzel dileklerini ileten tüm güzel annelerimize cook tesekkur ederiz..
Sedaokan ben İZmir deyim ve inan pazardan aldım o cıkartmaları...
Ama Japon Pazarı Bir milyoncu gibi ıvır zıvır satan yerlerde de olabiliyor bunlar...
koctas ta bakmıstım cok pahalı geldi..
İnşallah sende bulursun...
Mügee..Cicileriniz hayırlı olsun iyi gunlerde giyin inşallah..
Bebek arabasını alan kimse valla allah razı olsun büyük bi yükten kurtarmıs sizi
Bunlarda yeni cicilerimiz..
Bunlar dışında da birüsü çutlçıtlı badi ve pijama hediye geldi 1 valiz dolusu :))
onları çekmeye üşendim valla artık..
benim kızın kıyafet olayı biraz abartılı oldu..
ama sadece kıyafetleri ve arabası var.. başka bişeyi yok..
dün eşime diyorum ki benim kızım arabası yoki adı yok(( duygu sömürüsü yapıyorum..
o da diyorki ama 15 çift ayakkabası, benden fazla gömleği, senden fazla elbisesi var :))))
Eki Görüntüle 141880 Eki Görüntüle 141881 Eki Görüntüle 141883 Eki Görüntüle 141889 Eki Görüntüle 141890 Eki Görüntüle 141891 Eki Görüntüle 141892 Eki Görüntüle 141893
ohh ohh yeni ciciler eklenmiş geneben yine her zaman olduğu gibi bakıp bakıp fikir edinmekle yetiniyorum
müge ve diğer arkadaşlar hepsini güle güle kullanın yavrularınızla inşallah
dışarı çıkıp alışveriş yapasım geldi çok güzeller ben de istiyorummmm Güle güle kullanın
kızlar işte kendi yaptığım el emekleri yapmak isteyen olursa detaylı anlatırım
hepsi çok güzeller.. yetenek başka bişey yaa (ben de olmayan bişey)
sen ne iş yapıyorsun??
mügee kzızn çok süslü olacak güle güle kulanın...
Myworld bende yapıcam şekerlerini kapı süsünüü..Şekerlerin içinde lavanta var ben karar veremiyorum kermi lavantamı diye??Buarada sepetini yapmayacakmısın takı yastığı falan ??Bende bu ara malzeme alıcam başlıycam yapmaya..Ama ençok abajur hoşuma gitti burda 70 e satılıyo bebek abajurları çok güzel fikir verdin bana sağol canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?