2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

MYWORLD kuzum....tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaa................güle güle kullan kuşum..keşke benim de böyle yeteneklerim olsaydı

canım benimmmm kııııı ne yeteneği inan ossun ki bende yeteneksizimdir ama netten inceleye inceleye bide satılan tükkanlarda baka baka fikir oluştu amin cümlemiz güle güle kullanalım inşallah

müge bayıldım canım kızının arabası kıyafetleri harika güle güle kullansın

şekerleride yapan arkadaş ellerine sağlık ne kadar da güzel olmuş maaşallah sana

myworld canım eline sağlık çok güzel yapmışsın... Abajura özellikle bayıldığımı sölemeden geçemeyeceğim.. bebişimin odası olsa bende pembesini yapardım vallahhhh.....

teşekkür ederiz teyzesi... süslü kızımızın süslü resimlerini ekleriz sonrada :)))

şekerleride yapan arkadaş ellerine sağlık ne kadar da güzel olmuş maaşallah sana

sağol canım...

myworld canım eline sağlık çok güzel yapmışsın... Abajura özellikle bayıldığımı sölemeden geçemeyeceğim.. bebişimin odası olsa bende pembesini yapardım vallahhhh.....

kızlar çok saolun Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsininşallah

esracım yiğidin odası harika olmuş güle güle büyüsün kuzu odasında müge myworld sizin kuuzuların cicileide çok güzel güel güle kullansınlar

Eki Görüntüle 141827 Eki Görüntüle 141828

bu arabanın dışı gri, içi pembe olanı geldi kızıma...
daha önceki link açılmamış sanırım..

araban süpercanım ... rahat rahat kullanırsın ...
elbiselerde ne kadar güzelmişşş ... ayıcıklar pembeler ... maşallah ne de yakışacakkkk .....

canım hepsi çok şekerler bunların hepsi hediyemi geldi elbise ve pembeli set var alt pijama ve önlüğüyle takım olan o çok hoşuma gitti nereden aldın die soracaktım
tatlım ben açamadım bu resimleri ya

aralcım saol canım benim daha iyilerini nasip etsin Rabbim cümlemize

tuğba canım yamuk abajurdan dolayı hepsini kaldırdım akşama tekrar eşim ekler sanırım

Nevraa - Aral sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..

defnetugba - yok canım bunların hepsi hediye değil bir kısmı :))) pembeli alt pijamalı seti cevahirde bir mağazadan aldım ben de bayıldım ona.. sen istanbuldamıısn mağazanın ismini hatırlamıyorum ama cevahirde mothercare in yanındaydı... inanılmaz güzel kıyafetler ve müthiş bir indirim vardı ama doğru düzgün hiçbişey kalmamış şimdi.. seneye indirim zamanıo kesinlikle ilk uğrak yerim olacak... elbise hangisinden bahsettin.. bir sayfada 3 elbise vardı onlar hediye geldi...

canım ben bursadayım ama bu takımı markabebek.com da görmüştüm orada pahalıydı indirime girsin die bekledim hala bekliyorum :):) canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…