MYWORLD kuzum....tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaa................güle güle kullan kuşum..keşke benim de böyle yeteneklerim olsaydı
mügee kzızn çok süslü olacak güle güle kulanın...
Myworld bende yapıcam şekerlerini kapı süsünüü..Şekerlerin içinde lavanta var ben karar veremiyorum kermi lavantamı diye??Buarada sepetini yapmayacakmısın takı yastığı falan ??Bende bu ara malzeme alıcam başlıycam yapmaya..Ama ençok abajur hoşuma gitti burda 70 e satılıyo bebek abajurları çok güzel fikir verdin bana sağol canımm..
müge bayıldım canım kızının arabası kıyafetleri harika güle güle kullansın
şekerleride yapan arkadaş ellerine sağlık ne kadar da güzel olmuş maaşallah sana
müge bayıldım canım kızının arabası kıyafetleri harika güle güle kullansın
şekerleride yapan arkadaş ellerine sağlık ne kadar da güzel olmuş maaşallah sana
myworld canım eline sağlık çok güzel yapmışsın... Abajura özellikle bayıldığımı sölemeden geçemeyeceğim.. bebişimin odası olsa bende pembesini yapardım vallahhhh.....
bizimde bugün bebek arabamız geldi.. annemin arkadaşı isviçreden gönderdi..
çok mutluyum... bebişime gelen ilk hediye (hem de beni büyük bir masraftan kurtaran bir hediye :))
bebeişim 1 yaşına gelene kadar falan ben böyle hantal modeleri beğeniyordum maxi cosinin falan.. çok pahalıydı.. ama artık kızımın aşağıdaki arabadan var.. ben tek başıma ve arabasız biyerlere gitmeyeceğimden arabanın büyük ve ağır olması da benim için dert değil :))
eve geç geldik resmini çekemedim linkini atıyorum.. resimdeki modelin dışı gri içi pembe olan modeli..
http://hoco.at/jpeto_cache/ZAPHIR_SPORT-CREME.jpg
http://hoco.at/jpeto_cache/ZAPHIR_BASKET-TAN.jpg
bisürü de cici elbisemiz gelmiş... onlarında artık yarın fotolarını çeker koyarım..
ayy bugün çok mutluyummm..
Eki Görüntüle 141827 Eki Görüntüle 141828
bu arabanın dışı gri, içi pembe olanı geldi kızıma...
daha önceki link açılmamış sanırım..
Bunlarda yeni cicilerimiz..
Bunlar dışında da birüsü çutlçıtlı badi ve pijama hediye geldi 1 valiz dolusu :))
onları çekmeye üşendim valla artık..
benim kızın kıyafet olayı biraz abartılı oldu..
ama sadece kıyafetleri ve arabası var.. başka bişeyi yok..
dün eşime diyorum ki benim kızım arabası yoki adı yok(( duygu sömürüsü yapıyorum..
o da diyorki ama 15 çift ayakkabası, benden fazla gömleği, senden fazla elbisesi var :))))
Eki Görüntüle 141880 Eki Görüntüle 141881 Eki Görüntüle 141883 Eki Görüntüle 141889 Eki Görüntüle 141890 Eki Görüntüle 141891 Eki Görüntüle 141892 Eki Görüntüle 141893
canım hepsi çok şekerler bunların hepsi hediyemi geldi elbise ve pembeli set var alt pijama ve önlüğüyle takım olan o çok hoşuma gitti nereden aldın die soracaktımBunlarda yeni cicilerimiz..
Bunlar dışında da birüsü çutlçıtlı badi ve pijama hediye geldi 1 valiz dolusu :))
onları çekmeye üşendim valla artık..
benim kızın kıyafet olayı biraz abartılı oldu..
ama sadece kıyafetleri ve arabası var.. başka bişeyi yok..
dün eşime diyorum ki benim kızım arabası yoki adı yok(( duygu sömürüsü yapıyorum..
o da diyorki ama 15 çift ayakkabası, benden fazla gömleği, senden fazla elbisesi var :))))
Eki Görüntüle 141880 Eki Görüntüle 141881 Eki Görüntüle 141883 Eki Görüntüle 141889 Eki Görüntüle 141890 Eki Görüntüle 141891 Eki Görüntüle 141892 Eki Görüntüle 141893
tatlım ben açamadım bu resimleri yakızlar işte kendi yaptığım el emekleri yapmak isteyen olursa detaylı anlatırım
Eki Görüntüle 141960 Eki Görüntüle 141959 Eki Görüntüle 141958 Eki Görüntüle 141961 Eki Görüntüle 141963 Eki Görüntüle 141964 Eki Görüntüle 141965
aralcım saol canım benim daha iyilerini nasip etsin Rabbim cümlemize
tuğba canım yamuk abajurdan dolayı hepsini kaldırdım akşama tekrar eşim ekler sanırım
aralcım saol canım benim daha iyilerini nasip etsin Rabbim cümlemize
tuğba canım yamuk abajurdan dolayı hepsini kaldırdım akşama tekrar eşim ekler sanırım
Nevraa - Aral sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..
defnetugba - yok canım bunların hepsi hediye değil bir kısmı :))) pembeli alt pijamalı seti cevahirde bir mağazadan aldım ben de bayıldım ona.. sen istanbuldamıısn mağazanın ismini hatırlamıyorum ama cevahirde mothercare in yanındaydı... inanılmaz güzel kıyafetler ve müthiş bir indirim vardı ama doğru düzgün hiçbişey kalmamış şimdi.. seneye indirim zamanıo kesinlikle ilk uğrak yerim olacak... elbise hangisinden bahsettin.. bir sayfada 3 elbise vardı onlar hediye geldi...
nevresim süper...bayıldım
güle güle kullanın canım çok cici..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?