2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar uyku setimizi aldık, bi de yatağı gelse

canım güle güle kullansın
bende almıştım bu uyku setinden.
ama sonra geri verdim.onun yerine organik nevresim, yorgan, yastık yine tam takım oluşturdum.
çünkü kenarları çokk kalın ve uzun geldi hani yan korumaları varya..karyolayaı kapattı hiç olmadı yani.büyük karyolalar içinmiş bu model.benimki 60 120.
bende şunları aldım

buda taçtan değiştirdiğim nevresim organik +yorgan+yastık..

kızlar ben nevresim takımı almadım yeğenim 11 aylık ve kız kardeşim ne yastık kullandı ne de yorgan zaten belli bir süre yastıkta yatmamalı diye biliyorum ben napsam acaba bende mi alsam

kızlar, hepinizin cicileri birbirinden güzel. güle güle kullanın iyi günlerde inşallahhhhhhhh

Monaroza, gule gule kullansin cm bebisin iyi gunlerde giysin insallah.
eminim aisinden coook cok kiyafet kalmistir zaten bu bebise, senin icin baya bi kolaylik simdi, eksik pesinde kosturmazsin neguzel.

kızlar ben nevresim takımı almadım yeğenim 11 aylık ve kız kardeşim ne yastık kullandı ne de yorgan zaten belli bir süre yastıkta yatmamalı diye biliyorum ben napsam acaba bende mi alsam

Canim, yeni dogan bebek tabiki hemen ystikta yatirilmaz ama birkac ay sonra, kisa dogru yani ince bir yastikta yatar. bende yastigimizi incecik aldim.

Ablanin yorganda kulanmadigini yazmissin, e yegende 11 aylik olmus, ne kullandiki ablan bu sure zarfinda?

Sedasem, senin aldigin uyku seti ve nevresim takimida harika canim, cok zevkli, guzel gunlerde kullanin insallah.

Lehayim, b uyku setide cook seker duruyor canim.

Yaa cicilerin hepsi ayri guzell, gelsin kuzucuklarda kullanalim dimi ya bir istahla

teşekkürler canım.evet çok şükür beşiktir arabadır bu dertlerimiz yok.her şeyimiz var ama yine de insan heves ediyor yeni ciciler için.

teşekkürler canım.evet çok şükür beşiktir arabadır bu dertlerimiz yok.her şeyimiz var ama yine de insan heves ediyor yeni ciciler için.

Canim benimmm, cicilere hic heves edilmezmiii, israf durumuna getirmemeli ama dimii, insan her gordugunu almak istiyor..caiz diil yani:)))

Ara ara aliriz yine bebislerimize, hele bi dogsunlarda

Hııımmm anladım cnm, evet büyük ama benim karyolam büyük,yani büyüyen beşiklerden.Ama senin aldıklarında çok güzelmiş, güle güle kullansın bebişin sağlıklı günlerde inşallah :)

canım biz karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz kaloriferli evler ve çok sıcak oluyor serinlediğinde ise kendi ördüğü batttaniyesi vardı onu kullllandı ama ben her ihtimale karşı alıyım bari lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…