2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Teşekkürler cnm, Valla bende sabırsızlanıyorum aldıklarımızı kullanmak için, neyse bebişlerimiz gününde sağlıkla gelsinler, az kaldı sayılır

monaroza güle güle kullan aldıklarını..Birde çocuklar çabuk büyüyo bir kıyafeti en fazla 5-6 kere giyindiği için eskimeye fırsat kalmıyo yani senin cicilerin hepsi yepyenidirr kesinnn

Son düzenleme:
kızlar herkesin cicileri hayırlı olsun Allah hepimize kullanmayı nasip etsin.
benim uyku seti nasıl sizce ürün funnababy in my car modeli havlusunu falanda aldım daha zamanımız var ama ihtiyaçlarının çoğunu karşıladık gibi çünkü hem çok keyfli hem de son üç ayda belki hiç gezecek durumuz olmayacak belli mi olur.ben daha şimdiden yoruluyorum hemen.son ana bırakmamak lazım dedik.
bu arada bizim hediye olarak yükümüzü hafifletecek bir şey ne yazıkki yok olmayacakta.sadece annem biraz bişeyler örüyo.bikaç bady önlük gibi şeyler alıyolar o kadar. bizde öyle yük hafifletici şeyler yok.
napalım canları sağolsun
ama alanlarada imreniyorum şanslısınız.hadi sağlıcakla kalın
ha bi de belki haberi olmayan arkadaşlar vardır e-bebekte hergün bir grup ürün indirime giriyo kaçırmayın mesela bugün lansonilin bütün ürünleri indirimde ben 2 kutu göğüs pediyle göğüs bakım kremini aldım bu ürünleri zaten almayı istiyodum çoğu forumda tecrübeli arkadaşlar hep bu ürünleri tavsiye etmiş bi de unibaby yenidoğan ıslak mendili bu da çok tavsiye edilen bi ürün ve indirimde indirimler %28

kızlar su geçirmeyen alezlerin çok gerekli olduğunu düşünüyorum tacın bebek alezini aldık35tl
kalitesini çok beğendim diğerlerinede baktım piyasadaki en iyisi derim ve tavsiye ederim.

monaroza güle güle kullan aldıklarını..Birde çocuklar çabuk büyüyo bir kıyafeti en fazla 5-6 kere giyindiği için eskimeye fırsat kalmıyo yani senin cicilerin hepsi yepyenidirr kesinnn

teşekkürler canım.evet ya o kadar hızlı büyüyorlar ki,ayaklı tulumlarını en fazla 3 kere giydirebildim mesela.hepsi yepyeni.uyku seti beşik araba hiçbiri yıpranmadı.ben de sizler gibi yeni cicilere çok heves ediyorum ama inan israf olacak yine de içimde kalmasın diye bi kaç parça aldım işte.

Çok güzelmiş cnm, sağlıklı güzel günlerde kullansın bebeğin :)

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar uyku setimizi aldık, bi de yatağı gelse
benimkinin aynısı canım ... güle güle kullan .. ben aldım eve geldm yorganı çok ince geldi bana ..
bakalım inşallah üşümez bebişlerimiz...

çok güzel aldıkların .maşallah ..

Bluecum, hayirli olsun bebisinin yatagi ve cicileri, Guzel saglikli gunlerde kullansin insallah melegin canim
Rengide cok hos yatagin, gayet canli ve dinamik! Ben hareketli renkleri seviyorum

cn hayırlı olsun güle güle kullanın park yataga uyku seti mi alacaksın yorgan mı diktireceksin

yatağınızı çok beğendim canım.. turuncuyu çok severim ben sağlık rengidir..
güle güle kullansın güzellik..
sağolun kızlarr....walla sonunda ekleyebildim bir kısmını...
westlife ikisi de var canım...hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum.deneyerek buluruz artık...
mügecik sağol canım...kızımın şansına herşeyini turunculu almışım... hepimizin bebişleri sağlıkla kullansınlar cicilerini inş...

tatlım güle güle kullanın bebişinle cicilerinizi
Sağol tubişim....

Sağol tomurcuk canım...Çantayı yakacıktan bir mağazadan aldım...hepsini ordan aldım gerçi...beğendiysen özelden atayım sana mağazayı ve yerini...gidip bir bakarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…