Çok güzeller cnm, sağlıklı günlerde giysin bebişin inşallah
Sedasem, senin aldigin uyku seti ve nevresim takimida harika canim, cok zevkli, guzel gunlerde kullanin insallah.
Lehayim, b uyku setide cook seker duruyor canim.
Yaa cicilerin hepsi ayri guzell, gelsin kuzucuklarda kullanalim dimi ya bir istahla
monaroza güle güle kullan aldıklarını..Birde çocuklar çabuk büyüyo bir kıyafeti en fazla 5-6 kere giyindiği için eskimeye fırsat kalmıyo yani senin cicilerin hepsi yepyenidirr kesinnn
kızlar herkesin cicileri hayırlı olsun Allah hepimize kullanmayı nasip etsin.
benim uyku seti nasıl sizce ürün funnababy in my car modeli havlusunu falanda aldım daha zamanımız var ama ihtiyaçlarının çoğunu karşıladık gibi çünkü hem çok keyfli hem de son üç ayda belki hiç gezecek durumuz olmayacak belli mi olur.ben daha şimdiden yoruluyorum hemen.son ana bırakmamak lazım dedik.
bu arada bizim hediye olarak yükümüzü hafifletecek bir şey ne yazıkki yok olmayacakta.sadece annem biraz bişeyler örüyo.bikaç bady önlük gibi şeyler alıyolar o kadar. bizde öyle yük hafifletici şeyler yok.
napalım canları sağolsun
ama alanlarada imreniyorum şanslısınız.hadi sağlıcakla kalın
ha bi de belki haberi olmayan arkadaşlar vardır e-bebekte hergün bir grup ürün indirime giriyo kaçırmayın mesela bugün lansonilin bütün ürünleri indirimde ben 2 kutu göğüs pediyle göğüs bakım kremini aldım bu ürünleri zaten almayı istiyodum çoğu forumda tecrübeli arkadaşlar hep bu ürünleri tavsiye etmiş bi de unibaby yenidoğan ıslak mendili bu da çok tavsiye edilen bi ürün ve indirimde indirimler %28
benimkinin aynısı canım ... güle güle kullan .. ben aldım eve geldm yorganı çok ince geldi bana ..
http://img222.imageshack.us/img222/6592/fotoraf0022e.jpg
http://img576.imageshack.us/img576/3250/fotoraf0029e.jpg
KIZLAR İLK DEFA RESİM YÜKLÜYORUM BAKALIM OLACAK MI?
çok güzel aldıkların .maşallah ..
Eki Görüntüle 145579 bebişimin yatağıEki Görüntüle 145580 bebişimin cicileri
Bluecum, hayirli olsun bebisinin yatagi ve cicileri, Guzel saglikli gunlerde kullansin insallah melegin canim
Rengide cok hos yatagin, gayet canli ve dinamik! Ben hareketli renkleri seviyorum
cn hayırlı olsun güle güle kullanın park yataga uyku seti mi alacaksın yorgan mı diktireceksin
sağolun kızlarr....walla sonunda ekleyebildim bir kısmını...yatağınızı çok beğendim canım.. turuncuyu çok severim ben sağlık rengidir..
güle güle kullansın güzellik..
Canım benim iyi günlerde kullansın güzel kızın yatağı çok güzelmiş ,rengininide çok beğendim mıışıl mışıl uyusun içinde..Eki Görüntüle 145579 bebişimin yatağıEki Görüntüle 145580 bebişimin cicileri
Sağol tubişim....tatlım güle güle kullanın bebişinle cicilerinizi
Sağol tomurcuk canım...Çantayı yakacıktan bir mağazadan aldım...hepsini ordan aldım gerçi...beğendiysen özelden atayım sana mağazayı ve yerini...gidip bir bakarsın...Canım benim iyi günlerde kullansın güzel kızın yatağı çok güzelmiş ,rengininide çok beğendim mıışıl mışıl uyusun içinde..
Canım çantayı nerden aldınız bende almadım henüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?