2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Sağol tubişim....

Sağol tomurcuk canım...Çantayı yakacıktan bir mağazadan aldım...hepsini ordan aldım gerçi...beğendiysen özelden atayım sana mağazayı ve yerini...gidip bir bakarsın...
Olur canım sana zahmet olacak..Bak oralara kadar geldin bir dahakine bana bekliyorum bizde ordayız biliyorsun..

blu çok güseller canım..güle güle sağlıkla mutlulukla kullanın hepsini..yatağın rengi süper..artık bu yatağa bide oğlan bebek ister

sağol rapucum...dualarına amin..inş hepimiz öyle güzelliklerle kullanırız...oğlan bebek:78:bakalım kuzum ya...Rabbim bir daha nasip eder mi bilmiyorum..hayırlısını versin inş...

blue yatağın çok hoş..Markası aynımı bilmiyorum şekli benim yatağa benziyo...Güle güle büyüsün bebişlerimiz içinde

bluee canımm yatağınız çok güsell kuzunuzun badileride öle güle güle kullanın aldıklarınız sağlıkla mutlulukla ...

blu güle güle kullan bakim yatağın çok güselmiş.. Bebişinle sağlıkla günlerde kullan diğer cicilerinide:))

blue yatağın çok hoş..Markası aynımı bilmiyorum şekli benim yatağa benziyo...Güle güle büyüsün bebişlerimiz içinde

bluee canımm yatağınız çok güsell kuzunuzun badileride öle güle güle kullanın aldıklarınız sağlıkla mutlulukla ...

inşallah nasip eder blucum..kardeşsiz büyümesin meleğin

blu güle güle kullan bakim yatağın çok güselmiş.. Bebişinle sağlıkla günlerde kullan diğer cicilerinide:))

çok sağolun canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…