2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

kız rapucan ciciklerin ne güsel öle maşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
hastane çıkışlarını beğendim ama geceliklerin çok kokoş yavrum benimkilere benziyo ya bende fotolarını çektim hala koycam resimleri çok üşengecim ben yaffffff .........

beğendinmiiii
yawrum işin komiği ben hiç kokoş değilimdir ama hamilelikte her istediğmi giyemiom die herhal normalde asla almayacağım gecelikleri aldım ama yakışıo beaaa :82: ayyyy inşallah nasip olurda sağlıkla giyeriz hepimiz duncanım :26:

rapucum bayıldım hepsi çok güzeller.gecelik takımında çok hoş ben daha geceliğimi almadım bende bu tarz bakınayım çok hoşuma gitti

canım hepsi birbirinden güzel iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim

RAPUU bayıldım güle güle kullan geceliklerini, nerden aldın bende istiyorum :)

oğluşunun cicileri de pek güzel, iyi gunlerde kullanın analı oğullu

RAPUCUM
walla çok güzeller hepsi de....güle güle kullanın...en çok gecelikler ve hastane çıkışlarını beğendim ama....sağlıkla inş....

teyzeleri saolunnn
daha güselelri sizin ve bebiklerinizin olsun..
blu kıss geceliklerim nası kokoş ama

Rapu hepsine bayıldım çok güzeller arkadaşının kesesine bereket anneciğinde ellerine sağlık o anneciğin ördükleri ne çok işine yarayacak bilsen , el emeği göz nuru onlar

Sende oğluşunda iyi günlerde güle güle giyin inşallah..

rapunzell hepsi harika canım güle kullansın oğluşunn.. ben bi eve geçeyim alahın izniyle yani işten ayrıldığımda ne var ne yok resmedicem:))) hepsini size göstermek istiyorum benimde geceliklerim tüllü müllü dantelli annemde kızıyoo ehh kzıkm nasıl giycen diye olsun dedim içimde kalmasın..

yanlız ben 2 tane hastane çıkışı aldım yetmez demi anacım da hep 3-6 daha çokda 6-9 aylık almışş şimdiden evde giyeceği 20 takım pjima vs.. olmuş.. küçük fazla yok ama gidimde alayım barii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…