rapunzell hepsi harika canım güle kullansın oğluşunn.. ben bi eve geçeyim alahın izniyle yani işten ayrıldığımda ne var ne yok resmedicem:))) hepsini size göstermek istiyorum benimde geceliklerim tüllü müllü dantelli annemde kızıyoo ehh kzıkm nasıl giycen diye olsun dedim içimde kalmasın..
yanlız ben 2 tane hastane çıkışı aldım yetmez demi anacım da hep 3-6 daha çokda 6-9 aylık almışş şimdiden evde giyeceği 20 takım pjima vs.. olmuş.. küçük fazla yok ama gidimde alayım barii..
walla çok seksiler kıs.....süperler inan ki....benim de alasım geldi...
Rapu hepsine bayıldım çok güzeller arkadaşının kesesine bereket anneciğinde ellerine sağlık o anneciğin ördükleri ne çok işine yarayacak bilsen , el emeği göz nuru onlar
Sende oğluşunda iyi günlerde güle güle giyin inşallah..
kısss acaba giyerken seksilik düşünebilecemmi
ehehehehehilk giyerken düşünmesen bile bir süre sonra düşünürsün,sen düşünmesen bile düşündürten birileri olur muhakkak :98:
kuzenim geldi aklıma kız doğumhaneden çıkarken savaşşşş savaşşşş gözün çıkmasın senin die die çıkmış ( savaş kocası tabe )
niye öyle demiş ki rapu?
kısss çok acımış herhalde :26: normal doğum sonuçta :26::26:
ooo ben uğramayalı kurbağalar basmış
görebildiklerimi yazayım
müge bebek araban çok güzelmiş hemide hediye gelmiş ne güzel
hele cicilere bayıldım iyi günlerde giysin kuzucuk
monaroza senin cicilerinde çok güzel
bluesky park yatağın çok şirin bebek çantanıda beğendim tulumlarıda hayırlı olsun
rapuu gecelik takımın çok havalıymışpijama almamışsın heralde
hastane çıkışlarına bayıldım
annenin ördükleri çok güzel ellerine emeğine sağlık
cicilerde birbirinden güzel çerçeve albümde alınmışiyi günlerde kullansın çınar bebek
sedasem lehayim sizin eklediklerinizi göremedim kurbağa çıkıyo eminimki çok güzeldir
edaberk funnababy uyku setinin desenine bayıldım
ehuehuehuehueyaw işte bu komik....acımaz mı yaw....amma tüm suçlu da savaş değil yane....
ooo ben uğramayalı kurbağalar basmış
görebildiklerimi yazayım
müge bebek araban çok güzelmiş hemide hediye gelmiş ne güzel
hele cicilere bayıldım iyi günlerde giysin kuzucuk
monaroza senin cicilerinde çok güzel
bluesky park yatağın çok şirin bebek çantanıda beğendim tulumlarıda hayırlı olsun
rapuu gecelik takımın çok havalıymışpijama almamışsın heralde
hastane çıkışlarına bayıldım
annenin ördükleri çok güzel ellerine emeğine sağlık
cicilerde birbirinden güzel çerçeve albümde alınmışiyi günlerde kullansın çınar bebek
sedasem lehayim sizin eklediklerinizi göremedim kurbağa çıkıyo eminimki çok güzeldir
edaberk funnababy uyku setinin desenine bayıldım
Canım resim eklemei sitesi varya imageshack oraya eklenen resimler hata veriyo galiba.Tahmin ettiğim kadarıyla resimleri görmek için üyelik istiyo..Oraya resim ekleyenlerin resimleri gitti en güzeli kkya eklenti ekle diyip eklemeksağol canım...
yaa kızlar bu kurbağalar nedir bilen var mı???
blue, rapununu dediği gibi sen mi saldın kız onları buraya.. al deney hayvanlarını ortalıktan
ahahahahsorma blu getirdi koydu o kurbaları orayao kadar dedim blucumm al şıunları götür labda dursunlar die..yokk saldı buraya deney kurbişleri onlar blunun
yaa kızlar bu kurbağalar nedir bilen var mı???
blue, rapununu dediği gibi sen mi saldın kız onları buraya.. al deney hayvanlarını ortalıktan
çok güzelmiş canım ... kullanışlı oluyor bu yataklar ...güzel uykular uyusun inş .Eki Görüntüle 145579 bebişimin yatağıEki Görüntüle 145580 bebişimin cicileri
bunlar benim gecelik sabahlıklarım ..
Eki Görüntüle 146430 Eki Görüntüle 146431 Eki Görüntüle 146432
bunlar benim gecelik sabahlıklarım ..
Eki Görüntüle 146430 Eki Görüntüle 146431 Eki Görüntüle 146432
oğlumun 10 lu hastane çıkışı Eki Görüntüle 146433
yedek hastane çıkışlarımız.. Eki Görüntüle 146434 Eki Görüntüle 146435
haftasonu gelen arkadaşımın oğluma hediyeleri..
Eki Görüntüle 146440 Eki Görüntüle 146441 Eki Görüntüle 146442 Eki Görüntüle 146438 Eki Görüntüle 146436 Eki Görüntüle 146437 Eki Görüntüle 146439 Eki Görüntüle 146444 Eki Görüntüle 146443
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?