2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

tabe yawrum çimisde kalmasın giyelim tüllü müllüü
ee benimde bi hastane çıkışım bide yanında yedek dedikleri var kuşum..yeter yahu..o gs li olan hediye geldi onu götürmem bile..

tomurcuk sana yazdıklarım silindi gitti iyimi
çok teşekkür ederim..senin yavrularına daha güselleri olsun inş..

eheheheheh ilk giyerken düşünmesen bile bir süre sonra düşünürsün,sen düşünmesen bile düşündürten birileri olur muhakkak :98:

kuzenim geldi aklıma kız doğumhaneden çıkarken savaşşşş savaşşşş gözün çıkmasın senin die die çıkmış ( savaş kocası tabe )

ooo ben uğramayalı kurbağalar basmış
görebildiklerimi yazayım
müge bebek araban çok güzelmiş hemide hediye gelmiş ne güzel
hele cicilere bayıldım iyi günlerde giysin kuzucuk
monaroza senin cicilerinde çok güzel
bluesky park yatağın çok şirin bebek çantanıda beğendim tulumlarıda hayırlı olsun
rapuu gecelik takımın çok havalıymış pijama almamışsın heralde
hastane çıkışlarına bayıldım
annenin ördükleri çok güzel ellerine emeğine sağlık
cicilerde birbirinden güzel çerçeve albümde alınmışiyi günlerde kullansın çınar bebek

sedasem lehayim sizin eklediklerinizi göremedim kurbağa çıkıyo eminimki çok güzeldir
edaberk funnababy uyku setinin desenine bayıldım

Son düzenleme:

ayburum pijamamda var canım da kaldırmışım onu kimbilir nereye çok teşekkür ederim saoalsın..daha güselelri sana olsun..
sorma blu getirdi koydu o kurbaları oraya o kadar dedim blucumm al şıunları götür labda dursunlar die..yokk saldı buraya deney kurbişleri onlar blunun

rapucum.. takımların pek süslüler, güle güle giy...
oğluşunun bisürü hastane çıkışı olmuş.. o da onları bol gülücüklerle giysin...

haftasonu gelen arkadaşımın oğluma hediyeleri..
Eklenti 146440Eklenti 146441Eklenti 146442Eklenti 146438Eklenti 146436Eklenti 146437Eklenti 146439Eklenti 146444Eklenti 146443

bu linkleri açamadım hata veriyolr

sağol canım...

yaa kızlar bu kurbağalar nedir bilen var mı???
blue, rapununu dediği gibi sen mi saldın kız onları buraya.. al deney hayvanlarını ortalıktan

Rapu hepsi çok güzeller..Sinbonun olan bebek telsizimi ya..Bide diğeri dijital albümmü??..Geceliklerde çok hoş ben süsülü almadım annemde alalım diyo bakalım belki alabilirim
sağol canım...

blue, rapununu dediği gibi sen mi saldın kız onları buraya.. al deney hayvanlarını ortalıktan
Canım resim eklemei sitesi varya imageshack oraya eklenen resimler hata veriyo galiba.Tahmin ettiğim kadarıyla resimleri görmek için üyelik istiyo..Oraya resim ekleyenlerin resimleri gitti en güzeli kkya eklenti ekle diyip eklemek

sorma blu getirdi koydu o kurbaları oraya o kadar dedim blucumm al şıunları götür labda dursunlar die..yokk saldı buraya deney kurbişleri onlar blunun
ahahahah

doğru canım doğru...ben saldım onları ortalığa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…