2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Bayıldımmm hepsine :)

Bizim daha pek fazla cicimiz yok ama bir iki haftaya tamamlarız heralde :)
Ama babacıkla odanın çoğunu yapık, bi duvar ünitelerimiz kaldı.
En iyisi koca totomu kaldırayım da ben de çekeyim kuzeyimin cicilerini size, çok özendim

ayy bunkarın hepsi çok güzeller... bunların içinde bebişlerimiz olacak yakınndaaaaa :26::26::26:

inşallah canım inşallah

dilekim sinbonunki telsiz evet ama diğerleri mavi olan normal albüm öbürüde gümüş çerçeve içien ultrason resmini koydum ondan öle duruyo olabilir

rapunzel canım cicileriniz çok güzel. ana oğul güle güle giyinin.

saol canım benimm

ahahahah
doğru canım doğru...ben saldım onları ortalığa....

kısss topla şunları

çok güzelmiş canım ... kullanışlı oluyor bu yataklar ...güzel uykular uyusun inş .
içinde bebişin

gelinlik gibi maşallah ... gülegüle giy

hepsi çok çok güzeller ..
3 tanede hastane çıkışı almışsın ..
güle güle kullansın

çok teşekkür ederim nevracım..hepimizi sağlıkla giydirelim inş..

İşte bunlar da KUZEYimin odası ve cicilerinin bir kısmı
Umarım becerebilmişimdir yüklemeyi, olmazsa bu bir deneme olsun bakalım:44:
Nasıl teyzoşlar? Yorum ve önerilerinizi bekliyoruuum

Hepsi çok güzeller annesi güle güle iyi günlerde giysin inşallah Odasıda çok güzel cıvıl cıvıl olmuş..

ayyy harika olmuş yaaa valla bayıldım
hepsi de çok güzel canım iyi günlerde
güzel mutlu günlerde giysin kuzey bebek canım inan bana harika olmuş..
yanlız şu yapıştırmaları ben nerden bulacam bilmiyorum yaaaa... inş. gezerken karşıma çıkar..

yatağımız otokoltuğumuz dolabımız şifonyerimiz tamamen aynı
ahahhahaha
üstlerindeki stikerler odaların biçimi...kıyafetler...allahım oğlumun odası gibi
çok güseller tatlım güle güle kullanın..geçmişe bakarsan bisimkileride görürsün aynı olduğunu

teşekkürler canım,
ankarada sosyete pazarlarında hatta pek çok market ve seyyarlarda bile satılıyor bu yapıştırmalar. Kalitesine göre de değişiyor fiyatları. Duvardaki bulut ve balonların tamamı 2 tl mesela, dolap üstlerindekiler ise 4 tl. eğer bulamazsanız ben seve seve gönderirim canım, siz odanızın temasını söyleyin yeter. Kızlar için daha çok çeşit var

bu arada kapı süsümüzü kendim yaptım, onun için de gereken malzemeleri anaradaki düğmecilerden aldım, yaklaşık 15 tl tuttu

nasıl yaaa? rapucuğum ben senin geçmiş resimlerini göremiyorum ki kurbişlerden, çok merak ettim ama şimdiiii
yatakla otokoltuğu internetten, dolap ve şifonyeri de koçtaştan almıştım ben...
ayyyyyyyyyy çatlıycam meraktaaaannnnn

Rapuuu Bluee kızlar gule gule kullanın herseyi....
anam sizler ne kadar kokossunuz böyle....

stregocia kız süper olmus bu oda...Bir iki minik dokunusla harikalar yaratmıssınız...
Hepsine tek tek ve inceleyerek baktım..Oyyy iyi gunlerde kullanın herseyi inşallah...
Senin tülün turkuaz olanını aldım ben..Ama kestim uzunken kullanmak zor oluyordu cunku...
Off bende cok heves ettim..Odamız hazır ama senin gibi daha pek süslemedim ben..
Duvarlarda yapıstırmalar var sadece..Temizlik yapılsın diye bekliyom..Sanki biri gelip yapcakmıs gibi
oyy içim acıldı valla ve tabii ki cenem de acıldı

güle güle kullan bayıldım hepsi çok şirin stikırlara bayıldım nereden aldın cnm bu arada oto koltuğumuz aynı unnadodan almıştım ben kırmızı grilisini hatta rapuda almıştı
deme yawww seninkilere çok kokoş dediğimi hatırlıyorum bende altta kalmamışım iyimi
ya kahretsin çok süslü kadınlarız biz yaaa

blue, rapuu aldıklarınız çooook güzel. rapu özellikle seninkiler ilgimi çekti eeeeeeeee benim de oğlum olunca ehuheueh. güle güle kullanın. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

kızlar, bazı eklenenleri görmedim. buz içinde kurbağa çıkıyor anlamadım gitti

stregocia, oğluşunun odası pek bir şık. sen tüm hazırlıkları bitirmişsin maşallah maşallah canım benim herşeyi alındı ve odasına tıkıldı öylece. ama allah kısmet ederse haftosunu el atıcaz.

güle güle uyut oğlunu odasında

hepsi çok güzel... o yapıştırmalardan bende aldım .. çok ucuz ve çok şirin oluyor ...
güle güle kullan bebişinle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…