2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

sağolun dostlarım....

stregocia kız süper olmus bu oda...Bir iki minik dokunusla harikalar yaratmıssınız...
Hepsine tek tek ve inceleyerek baktım..Oyyy iyi gunlerde kullanın herseyi inşallah...
Senin tülün turkuaz olanını aldım ben..Ama kestim uzunken kullanmak zor oluyordu cunku...
Off bende cok heves ettim..Odamız hazır ama senin gibi daha pek süslemedim ben..
Duvarlarda yapıstırmalar var sadece..Temizlik yapılsın diye bekliyom..Sanki biri gelip yapcakmıs gibi
oyy içim acıldı valla ve tabii ki cenem de acıldı[/B][/QUOTE]

Saol canım ben de kestim tülü epey, daha iyi oldu böyle :) yakın olsak gelirdim valla temizliğe yardıma, ben dönüp dönüp temizlik yapıyorum evde sıkıntıdan bu aralar

yavaş yavaş yaparsınız canım, keyifle... sağlıkla kucaklarımıza alaım bebişleri inşallah uyurlar onlar zaten huzurla

hepsi çok güzel... o yapıştırmalardan bende aldım .. çok ucuz ve çok şirin oluyor ...
güle güle kullan bebişinle beraber

evet tatlım, ben abartmışım bir sürü de kaldı elimde, artık zamanla değiştiririm diyorum

MAŞALLAH HEPSİ ÇOK GÜZEL

teşekkürleeerr ya ben de sizlerin cicilerini görmek istiyorum ama çoğu kurbişli :26: bundan sonrakileri artık inşallah

oo kuzey bebişin cicilerine bayıldım ben.. odanız çok cici olmuş..

stro ve rapuncum bayıldım hepsine valla ne güzel olmuş herşey........
güle güle giysin kuzucuklarımız.........
bu arada benim resimler gitmişşşş kurbağa çıkıyor
nedenki?imageden yüklüyordum bende
kk dan bilmiyorum nasıl oluyor.....

Son düzenleme:

yatak jokerbebeden
otokoltuğu unnadodan
dolap ve şifonyer koçtaşdan

Rapuuu Bluee kızlar gule gule kullanın herseyi....
anam sizler ne kadar kokossunuz böyle....

saol canım benim..

ya kahretsin çok süslü kadınlarız biz yaaa

kahretsinnnn

çok saol teyzesi..seninkileri pek bir merakla bekliyorm valla eminimki çoook güseldir..

seda teyzesi beğendinmi
kurbağalar konusunda fikirsizim tatlımm

bayıldım hepsine odası çok şirin olmuşhele smokin görünümlü hırkaya bayıldımiyi günlerde giysin annesi herşey çok güzel görünüyo

imagede hata var sitedeki yüklenen bütün fotolar kurbağa oldu
inş geçici süredir
hızlıresimden yükle fotoları
kkdan eklemek istersen aşağıda eklenti ekle bölümü var pcden foto ekliyon ama boyutları küçük olmalı

ay tatlım inanmıyorum, gerçekten neredeyse tamamı aynı olmuş bebişlerimizin odaları :) adı belli mi sizinkinin KUZEY de de tam olsun bari!!!

oo kuzey bebişin cicilerine bayıldım ben.. odanız çok cici olmuş..

teşekkür ederiz teyzesi, yeni cicilerimizi ekliycez bugün :)

bencede süper olmuş.....

mersiiii

amiin canım, şu mesaj yazdığın yerin üstünde bi ataçişareti var, oraya eklersen fotolarını daha rahat olur sanırım

bayıldım hepsine odası çok şirin olmuşhele smokin görünümlü hırkaya bayıldımiyi günlerde giysin annesi herşey çok güzel görünüyo

saol tatlım, onu bi arkadaşımız göndermiş saolsun

ulaş çınar tatlım...

Anammm yakınından geçmişiz Ulaşı da Çınarı da düşündük. Çınar akrabam olduğu için vazgeçtik. Samsunluyum ben, Kuzeyi biraz da ondan istedim. ADIYLA YAŞASIN, BÜYÜK ADAM OLSUN, HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH

umarım olmuştur

Canım bayıldım pembiş pembiş bu odaya ben :) Kızım olsa muhtemelen böyle cimcime yapardım. Sağlıklı, huzurlu günlerde kullanın inşallah

harikaa ....
allah nazardan saklasın allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin seda..çok ama çok güsel

çok sağol canım
amin hepimizin bebişini

sağol tatlım

amin canım hepimizin evlatları inş..bu arada bizde kuzeyi düşündük çünkü bende artvinliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…