Rapuuu Bluee kızlar gule gule kullanın herseyi....
anam sizler ne kadar kokossunuz böyle....
stregocia kız süper olmus bu oda...Bir iki minik dokunusla harikalar yaratmıssınız...
Hepsine tek tek ve inceleyerek baktım..Oyyy iyi gunlerde kullanın herseyi inşallah...
Senin tülün turkuaz olanını aldım ben..Ama kestim uzunken kullanmak zor oluyordu cunku...
Off bende cok heves ettim..Odamız hazır ama senin gibi daha pek süslemedim ben..
Duvarlarda yapıstırmalar var sadece..Temizlik yapılsın diye bekliyom..Sanki biri gelip yapcakmıs gibi
oyy içim acıldı valla ve tabii ki cenem de acıldı
blue, rapuu aldıklarınız çooook güzel. rapu özellikle seninkiler ilgimi çekti eeeeeeeee benim de oğlum olunca ehuheueh. güle güle kullanın. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
kızlar, bazı eklenenleri görmedim. buz içinde kurbağa çıkıyor anlamadım gitti
stregocia, oğluşunun odası pek bir şık. sen tüm hazırlıkları bitirmişsin maşallah maşallah canımbenim herşeyi alındı ve odasına tıkıldı öylece. ama allah kısmet ederse haftosunu el atıcaz.
güle güle uyut oğlunu odasında
güle güle kullan bayıldım hepsi çok şirin stikırlara bayıldım nereden aldın cnm bu arada oto koltuğumuz aynı unnadodan almıştım ben kırmızı grilisini hatta rapuda almıştı
Canım internetten almıştım bende valla hatırlayamıyorum şimdi siteyi ama ya 99 ya 120 tl vermiştim, park yatakla ikisini bir almıştım. Stikerlar ankarada pek çok yerde satılıyor. İstersen sana da gönderebilirim seve seve, anneleeerrr, bebişlerin odalarına stikerlarınızın temalarını seçin gönderirim hepinize, çok da mutlu olurum benim de yavrulara katkım oldu diye
stregocia, oğluşunun odası pek bir şık. sen tüm hazırlıkları bitirmişsin maşallah maşallah canımbenim herşeyi alındı ve odasına tıkıldı öylece. ama allah kısmet ederse haftosunu el atıcaz.
hepsi çok güzel...o yapıştırmalardan bende aldım .. çok ucuz ve çok şirin oluyor ...
güle güle kullan bebişinle beraber
MAŞALLAH HEPSİ ÇOK GÜZEL
Canım iyi günlerde kullansın oğluşun hepsi çok güzeller..
İşte bunlar da KUZEYimin odası ve cicilerinin bir kısmı
Umarım becerebilmişimdir yüklemeyi, olmazsa bu bir deneme olsun bakalım:44:
Nasıl teyzoşlar? Yorum ve önerilerinizi bekliyoruuum
Eki Görüntüle 146590 Eki Görüntüle 146578 Eki Görüntüle 146580 Eki Görüntüle 146581 Eki Görüntüle 146582 Eki Görüntüle 146585 Eki Görüntüle 146584 Eki Görüntüle 146583 Eki Görüntüle 146586 Eki Görüntüle 146587 Eki Görüntüle 146588 Eki Görüntüle 146589 Eki Görüntüle 146579
oo kuzey bebişin cicilerine bayıldım ben.. odanız çok cici olmuş..
nasıl yaaa? rapucuğum ben senin geçmiş resimlerini göremiyorum ki kurbişlerden, çok merak ettim ama şimdiiii
yatakla otokoltuğu internetten, dolap ve şifonyeri de koçtaştan almıştım ben...
ayyyyyyyyyyçatlıycam meraktaaaannnnn
Rapuuu Bluee kızlar gule gule kullanın herseyi....
anam sizler ne kadar kokossunuz böyle....
ya kahretsin çok süslü kadınlarız biz yaaa
blue, rapuu aldıklarınız çooook güzel. rapu özellikle seninkiler ilgimi çekti eeeeeeeee benim de oğlum olunca ehuheueh. güle güle kullanın. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
kızlar, bazı eklenenleri görmedim. buz içinde kurbağa çıkıyor anlamadım gitti
stro ve rapuncum bayıldım hepsine valla ne güzel olmuş herşey........
güle güle giysin kuzucuklarımız.........
bu arada benim resimler gitmişşşş kurbağa çıkıyor
nedenki?imageden yüklüyordum bende
kk dan bilmiyorum nasıl oluyor.....
İşte bunlar da KUZEYimin odası ve cicilerinin bir kısmı
Umarım becerebilmişimdir yüklemeyi, olmazsa bu bir deneme olsun bakalım:44:
Nasıl teyzoşlar? Yorum ve önerilerinizi bekliyoruuum
Eki Görüntüle 146590 Eki Görüntüle 146578 Eki Görüntüle 146580 Eki Görüntüle 146581 Eki Görüntüle 146582 Eki Görüntüle 146585 Eki Görüntüle 146584 Eki Görüntüle 146583 Eki Görüntüle 146586 Eki Görüntüle 146587 Eki Görüntüle 146588 Eki Görüntüle 146589 Eki Görüntüle 146579
kızlarr hava muhelefeti neeniyle oğlumun eksiklerini almaya gidemedikama bende elimde olanları bi güzel yerleştirdim..evcilik oynar gibi sabahtan beri onlarla uğraşıyorum..henüz çok eksiğimiz var olduğu kadarı burda...
haydi buyrun cici görmeye
oo kuzey bebişin cicilerine bayıldım ben.. odanız çok cici olmuş..
bencede süper olmuş.....
bayıldım hepsine odası çok şirin olmuşhele smokin görünümlü hırkaya bayıldım iyi günlerde giysin annesi herşey çok güzel görünüyo
ay tatlım inanmıyorum, gerçekten neredeyse tamamı aynı olmuş bebişlerimizin odaları :) adı belli mi sizinkinin KUZEY de de tam olsun bari!!!
ulaş çınar tatlım...
umarım olmuştur
harikaa ....
allah nazardan saklasınallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin seda..çok ama çok güsel
Anammmyakınından geçmişiz Ulaşı da Çınarı da düşündük. Çınar akrabam olduğu için vazgeçtik. Samsunluyum ben, Kuzeyi biraz da ondan istedim. ADIYLA YAŞASIN, BÜYÜK ADAM OLSUN, HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH
Canım bayıldım pembiş pembiş bu odaya ben :) Kızım olsa muhtemelen böyle cimcime yapardım.Sağlıklı, huzurlu günlerde kullanın inşallah
Anammmyakınından geçmişiz Ulaşı da Çınarı da düşündük. Çınar akrabam olduğu için vazgeçtik. Samsunluyum ben, Kuzeyi biraz da ondan istedim. ADIYLA YAŞASIN, BÜYÜK ADAM OLSUN, HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?