2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

sedaem ve stregocia cicişleriniz çok güzel....Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhh...

saolun kızlar, oda üzerinde çalışmalarımız babaçiyle son hız devam edecek, paylaşırım ara ara...
dün aldığım cicileri ekliycem şimdi, inanılmaz bi indirim yakaldık dün akşam atakulede...

kızlar cicileriniz ve odalar çok güzel sağlıklı günlerde kullanın inşşşşşş

odası harika olmuş bebişinin, cok begendim ayy cok şirinn
stickerları nereden aldımi bende aliyim dolaplara yapıştırdıklarını...

hepsi çok güzeller kabanı sıcacık tutar
bu kış indirimlerinden bende çok kıyafet aldım artık eşimden kıyafet alma yasağı var
haksızda sayılmaz
bundan sonra bebek bakım seti ve biraz yenidoğan oyuncağı almam lazım hiç oyuncağımız yok

odası harika olmuş bebişinin, cok begendim ayy cok şirinn
stickerları nereden aldımi bende aliyim dolaplara yapıştırdıklarını...

saol tatlım, valla stikerları dışkapıdaki yunus emre pazarından almıştım fakültenin karşısı, kızılaydaki seyyarlarda, abidinpaşa makro önünde falan da var. sen neli düşünüyosun? ayarlarız sana da

yaa sorma annem de bana kızacak benim kendi peluş oyuncaklarım vardı onlarla süsledim odasını, babası da iki kamyon almış biri plastik biri ahşap zeka gelişirici parçaları sökülüp takılıyo, kuzey 3 yaşına gelene kadar biz ikimiz oynıycaz artık onlarla şuna bi bak istersen:

Hepsiburada.com : Playskool Ninnili Uyku Arkadaşım | Anne / Bebek / Çocuk

çok tavsiye ediyorlar ben de almayı düşünüyorum

Çok güzeller cnm, sağlıkla giyer bebişin inşallah.Allah hepimize kucağımıza almayı, hazırladığımız bu odalarda onları görmeyi nasip etsin inşallah

Sedaaaaa...Hepsi cook guzellll
Kokos ananın kokos kızı olcak Öykü..
İyi gunlerde kullanın herseyi inşallah...

Kuzey in anası dicem valla adını nasıl yazcam buraya blemedim kızzz..
Sen anladın ama ben dimi
Son cicler coook guzell..Bende oglan anasıyım yaa daha bi dikkatle bakıyom hepsine
İyi gunlerde kullanın hepsini inşallah

merhabalar arkadaşlar bütün bebeklerin cicilerine bayıldım güzel günlerde kullanın inşallah çok özendim size oda kuran arkadaşlar nerden ve kaça aldığınızı söylerseniz ben de fikir edinirim şu sıralar hiçhevesim kalmadı gerçi, uykusuzluk ve çarpıntı başladı depresif bir haldeyim

sedacım çok beğendm tatlım... bu çileğin dolabı dimi ...
çok güzel kullanışlı herşeyden önce ... montu çok tatlı .. kızımınkiyle de aynı ...
cibinliği kaça aldın cnm yazarmısın ... ben kararsızım o konuda ..hiç bir yere de fiyat sormadım yazabilirmisin

sedoşşş
hepsi çok cici
elelrine yüreğine sağlıkkk
allah güzel günlerde sağlıkla sıhhatle huzurla kullanmaznı naisp etsin inş....

sedaem ve stregocia cicişleriniz çok güzel....Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhh...

seda ve stregocia dalarınız çok güzel olmuşş..Yeşil renk seçimi çok güzel olmuş stregocia

hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri
çileğin dolabı değil 500 e dolap yokki orda sanırım 2 kapılı var.
onlar çokk desenliydi karar değiştirdik başka biryerden 750 aldık
çileğin flora modeline benzeyen bir model bu
onunki aynasızdı hemde 1200 tl idi
ben bunu beğendim aldım.
nevracım cibinlik 85 sanırım .....

rapuşşşş,sedasem,stregocia kızlarrrr cicilerinizi yeni gördümmm hepsi süperrr süper süperr bayıldımm güzel günlerde giysinler bebişlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…