2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

teşekkür ederim kızlarrrrr ablamın kayınvalidesi sağolsunnnn kadıncağız benim kızın babanesinden daha düşünceli çıktı

strego cicilerin çok güzel o duvardaki balonları nereden aldın canım bide kapı süsünü nereden ve ne kadara aldın???

dilara güle güle kullan canımmm ..ya şimdi aklıma ne geldii bu kıyafetlei giydirirken zorlanırım ben yaaa acemilik çabuk geçermi acabaa???

kdilara - cicileriniz çok güzel.. el emeğinin başka bir yeri var bence.. güle güle giysin kızın..

stregocia - erkek kıyafetleri de bir başka güzel oluyor yahu.. iyi günlerde giyin...

sedasem - gardorap harika.. gerçekten bayıldım..

merhabalar kızlayr, öncelikle cicilerinizin çok güzel, her biriniz en güzel ve daim günlerde giydiririsiniz inşallah. ben sizden bir görüş almak istiyorum. aşağıdaki beşik nasıl güzel mi sizce . almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım biraz. park yatak mı alsam diyorum daha sonra kendime?

Bellona Mobilya - Anıl Beşik Seti

cicileriniz hhayırlı olsun kızlar. hepsi birbirinden güzel. eh yakında içlerinde kuzularımızla görücez inşallahhhh

sağol canım buarada hastane çıkışımız aynı.mothercare ........bende bunu giydiricem çok şeker....
güle güle kullansın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…