2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

kızlar inanmazsınız kac saattir birinci sayfadan itibaren gözümü alamadan tek tek baktım cicilerinize,odalarınıza...Hepsi birbirinden güzel yaa ne denir ki gelecek bebişler için hersey çok sanslılar gerçekten...
Allah ım her birini sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

biz çok kıyafet almadıkk zamanla alınır hediye gelir diye..ama az bucuk bişilerimiz var tabi...
bir de seneye tayınımız çıkıcak diye odada yapmadık Odası yok kızımın şimdilik.Bebişini odamıza yanıma koyucam nasipse.Beşiğini arabasını ana kucagını falan aldık.Eksiklerimizi de gelecek aylarda tamamlarız inşallah yavas yavas

canımmm çok güzeller kanz kırmızı kapşonludan bende aldımmmm

enemm kız müge bu kırmızı kapşonludan banada hediye geldi kanzın malı sanırsam :) sende güle güle giydir cnm

tamam o zaman kızlar.. birgün buluşuruyoruz, kızlara bunları giydiriyoruz ve resmini koyuyoruz nete

sağol canım buarada hastane çıkışımız aynı.mothercare ........bende bunu giydiricem çok şeker....
güle güle kullansın....

çok kararsız kaldım hastane çıkışı mevzusu çok kastı beni, sonunda bunu aldım ki en başta da bunu beğenmiştim... demek yenidoğan resimlerimiz çok benziycek... benim kızım karaböcük bişey olur kesin, seninki nasıl olur sence?

Çok güzeller canım, sağlıkla kullansın bebişin inşallah

sağol canım...

Canım beşik çok cici ama ben şiddetle park yatak tavsiye ederim. Çok daha kullanışlı ve taşınabilir. Kurulumu da kolay.

Çok güzeller cnm, sağlıkla giyer bebişin inşallah.Allah hepimize kucağımıza almayı, hazırladığımız bu odalarda onları görmeyi nasip etsin inşallah

rapuşşşş,sedasem,stregocia kızlarrrr cicilerinizi yeni gördümmm hepsi süperrr süper süperr bayıldımm güzel günlerde giysinler bebişlerrrr

Çok teşekkür ederiz teyzoşlar :)

Canım ben çoğunu internetten hallettim. Depresyonu kışkışla bakiim sen bi, hepsini hallederiz elbirliği ile

kdilara, mugesoysal bunlar çok ciciiiiiii hemen bir de kız mı doğursam kuzeyin arkasından

strego cicilerin çok güzel o duvardaki balonları nereden aldın canım bide kapı süsünü nereden ve ne kadara aldın???

Tatlım kapı süsünü kendim yaptım. İzmir caddesindeki şu meşhur düğmeciye gidersen inanılmaz malzemeler göreceksin. Simiti vardı bende önceden, üzerine ordan aldığım tül ve aksesurları yerleştirdim japonla Duvardaki balonları da sıhhiyedeki sosyete pazarında bulabilirsin perşembe günleri

Kızlar arabayla dalin kaşığı özellikle fikriniz olsun diye ekledim. Ankarada gümrük mallarının satıldığı bir yer buldum dün, Ulusta. arabayı oradan 60 tl'ye aldım (tango model, piyasa fiyatı 185 tlden başlıyormuş). kaşık ise dalinin ve 3 tl, o da mağazalarda 9 tl civarında.

nevresim takımı çok kaliteli, pamuklu, taçın. almak isteyenlere : KRSTAL BEB MAV BEBEK RANFORCE BEBEK NEVRESM TAKIMI

küvetimizin filesi konusunda içim rahat değil, bakalım...
:106:

stregocia
cnm çok güzeller masallah özellikle beşiği bornozu çok hoşşş.güle güle kullansın oğluşunnn park yatak küçük mü sanki ?

fiyatlarını da yazar mısın?ankarada olanlar için ve oradan temin edebilecekler için tabi bi de adresss:)

Son düzenleme:
zhr84, dafnetugba, duncan çok teşekkür ederiz, çoook çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah anneler

stregocia canım çook güzel yakışıklının cicileri kırk bir kere maşallah
iyi günlerde kullansın insallah annesi

stregocia canım çook güzel yakışıklının cicileri kırk bir kere maşallah
iyi günlerde kullansın insallah annesi

teşekkürler bebişim

bu arada stregocia canım senin kapı süsünü göremedim ben o linki tekrar atarmısın

burda canım:

mersi janem park yatağımız çok büyük değil evet, iç yatağı 60x120 olanlarından. gerekli bilgileri verdim efenim

çok güzel cnm aldıkların .. ,en baştaki ana kucağı mı???

arabayıda bedavaya almışsın .. çok kullanışlı bir modele benziyor . güle güle kullansın kuzun hepsini

Ay yok kız park yatağımız o bizim şu işte:

çekimden heralde öyle bi minik çıktı, nevresimi göstereyim demiştim

saol canım, daha iyileri sizlerin olsun

teşekkürler bebişim

burda canım: Eki Görüntüle 149067

mersi janem park yatağımız çok büyük değil evet, iç yatağı 60x120 olanlarından. gerekli bilgileri verdim efenim

cnm çok ucuz araba hatta bedava..ve sağlam duruyor ulusun neresi cnmmm? peki nevresimi park yatak için mi aldın? ayrıca uyku seti aldın mı? ayyyy çok soru sordummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…