Uploaded with ImageShack.us el emeği bebek kıyafetleri birkaç model bloğumdaki linklerde sonsuz modeller mevcur kız ve erkek bebekler için..örmek yada ördürmek isteyene yardımcı olurum bana özelden ulaşabilirsiniz. burun içerihanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
canımmm çok güzeller kanz kırmızı kapşonludan bende aldımmmm
enemm kız müge bu kırmızı kapşonludan banada hediye geldi kanzın malı sanırsam :) sende güle güle giydir cnm
sağol canım buarada hastane çıkışımız aynı.mothercare ........bende bunu giydiricem çok şeker....
güle güle kullansın....
Çok güzeller canım, sağlıkla kullansın bebişin inşallah
merhabalar kızlayr, öncelikle cicilerinizin çok güzel, her biriniz en güzel ve daim günlerde giydiririsiniz inşallah. ben sizden bir görüş almak istiyorum. aşağıdaki beşik nasıl güzel mi sizce . almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım biraz. park yatak mı alsam diyorum daha sonra kendime?
Bellona Mobilya - Anıl Beşik Seti
Allahım süslü olacak bukız çok süslü ... çok güzel annesi .. maşallah
mügecim Aldıkların çok güzel .. en çokta o kırmızı kapşonlu .. kadife galiba.. güle güle giydir kuzuna
Çok güzeller cnm, sağlıkla giyer bebişin inşallah.Allah hepimize kucağımıza almayı, hazırladığımız bu odalarda onları görmeyi nasip etsin inşallah
Kuzey in anası dicem valla adını nasıl yazcam buraya blemedim kızzz..
Sen anladın ama ben dimi
Son cicler coook guzell..Bende oglan anasıyım yaa daha bi dikkatle bakıyom hepsine
İyi gunlerde kullanın hepsini inşallah
rapuşşşş,sedasem,stregocia kızlarrrr cicilerinizi yeni gördümmm hepsi süperrr süper süperr bayıldımm güzel günlerde giysinler bebişlerrrr
kdilara - cicileriniz çok güzel.. el emeğinin başka bir yeri var bence.. güle güle giysin kızın..
stregocia - erkek kıyafetleri de bir başka güzel oluyor yahu.. iyi günlerde giyin...
sedasem - gardorap harika.. gerçekten bayıldım..
merhabalar arkadaşlar bütün bebeklerin cicilerine bayıldım güzel günlerde kullanın inşallah çok özendim size oda kuran arkadaşlar nerden ve kaça aldığınızı söylerseniz ben de fikir edinirim şu sıralar hiçhevesim kalmadı gerçi, uykusuzluk ve çarpıntı başladı depresif bir haldeyim
strego cicilerin çok güzel o duvardaki balonları nereden aldın canım bide kapı süsünü nereden ve ne kadara aldın???
stregocia canım çook güzel yakışıklının cicileri kırk bir kere maşallah
iyi günlerde kullansın insallah annesi
bu arada stregocia canım senin kapı süsünü göremedim ben o linki tekrar atarmısın
stregocia
cnm çok güzeller masallah özellikle beşiği bornozu çok hoşşş.güle güle kullansın oğluşunnn park yatak küçük mü sanki ? fiyatlarını da yazar mısın?ankarada olanlar için ve oradan temin edebilecekler için tabi bi de adresss:)
çok güzel cnm aldıkların ..,en baştaki ana kucağı mı???
arabayıda bedavaya almışsın .. çok kullanışlı bir modele benziyor . güle güle kullansın kuzun hepsini
teşekkürler bebişim
burda canım: Eki Görüntüle 149067
mersi janempark yatağımız çok büyük değil evet, iç yatağı 60x120 olanlarından. gerekli bilgileri verdim efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?