cnm çok ucuz araba hatta bedava..ve sağlam duruyor ulusun neresi cnmmm? peki nevresimi park yatak için mi aldın? ayrıca uyku seti aldın mı? ayyyy çok soru sordummmmm
ulusta anafartalar çarşısının en üst katında tasiş diye biryer. kesinlikle sağlam, çift yönlü değil ve bence tek olumsuz özelliği oturma yerinin biraz kısa olması, onu da aynı mağazada bir satıcıyla konuştum, çok sattık zamanında 11 yaşına kadar çook rahat kullanırsın diyo. bakalım oğluş severse arabayı, daha güzelini alırız o zaman, bu deneme olsun dedim ben de...
nevresimi park yatak için aldım ama daha büyük yataklara da çok rahat olur, kenarlarını kıvırıp kullanıcam ben, çarşafı da iki kat yaptım :)
uyku setimiz pötikareli, disneyli hediye gelmişti. onun yorganını koydum setin içine. kalan mazlemelerini de küçük beşiğe uydurdum.
ulusta anafartalar çarşısının en üst katında tasiş diye biryer. kesinlikle sağlam, çift yönlü değil ve bence tek olumsuz özelliği oturma yerinin biraz kısa olması, onu da aynı mağazada bir satıcıyla konuştum, çok sattık zamanında 11 yaşına kadar çook rahat kullanırsın diyo. bakalım oğluş severse arabayı, daha güzelini alırız o zaman, bu deneme olsun dedim ben de...
nevresimi park yatak için aldım ama daha büyük yataklara da çok rahat olur, kenarlarını kıvırıp kullanıcam ben, çarşafı da iki kat yaptım :)
uyku setimiz pötikareli, disneyli hediye gelmişti. onun yorganını koydum setin içine. kalan mazlemelerini de küçük beşiğe uydurdum.
teyzoşlar ben de bişiler ekliyim;odamız yok bizim.almadık...kıyafetlerimizde de henüz çok çeşidimiz yok ama mayısa kadar olur inşallah:)
ayyyyybayıldım ben bu pembişlereeeee
yok yok kuzeyim çıksın içimden, yar müsait olur olmaz Şimalimi doğurucam i
nşallah
cnm çok sağol annemlere diyeyimde baksınlar ulusa... bahsettiğin sünger yataga baktım internetten petal bebenin var.Hepsiburada.com : Petal Bebe Gri (Sert) Sünger Oyun Parkı Yatağı (Pt1109) - 60x120cm | Anne / Bebek / Çocuk senin aldığın bunun gibi mi bir şey ..ben visko almayı düşünüyordum şimdi aklım karıştı doğrusu bu arada park yatagın o kadar da küçük değilmiş :) fotoğraftan küçük geldi gözüme...
Allahim Allahim, bu bebisler cok sansli
Herbiri birbirinden guzel ciciler canim, Kuzeyimiz guzel gunlerde kullansin insallah annesi.
teyzoşlar ben de bişiler ekliyim;odamız yok bizim.almadık...kıyafetlerimizde de henüz çok çeşidimiz yok ama mayısa kadar olur inşallah:)
adamervemm çok güzel masallah kızın güle güle kullansın bayagı bir şey var burada ben geri kaldım herkesten hepsi çok güzeller bayıldımmm
ayyyyybayıldım ben bu pembişlereeeee
yok yok kuzeyim çıksın içimden, yar müsait olur olmaz Şimalimi doğurucam i
nşallah
Ademmerve canim, herbiri ozenle alinmis cok tatlilar, guzel kizinda doya doya guzel gunlerde giyer, kullanir insallah
Gozumuz gonlumuz acildi yine, iyi geldi walla:)))
kızlar nasıl resim yüklüyorsunuz ya ben bir türlü beceremedimmm
Allahım süslü olacak bukız çok süslü ... çok güzel annesi .. maşallah
mügecim Aldıkların çok güzel .. en çokta o kırmızı kapşonlu .. kadife galiba.. güle güle giydir kuzuna
sağol canım... 2 kişide daha varmış aynısından bebişlere giydirip resimlerini kpycaz buraya :)) Kanzdan aldım şu an indirim var...
kızlar cicileriniz çok güzeller güle güle kullanının... adamerve park yatağın markası ne.. ben daha almadım baby 2go da sanırım buna benzer bir renk beğenmiştim.. off yatağı da alsam çok rahatlıycam :))) bu arada sarı tavşanl tulumun aynısı benim kızımında var :))
merve stregocia cicileriniz çok güzeller..merve hastane çıkışların çok tatlı..benim yatakta baby2go inşallah kullanırken memnun kalırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?