2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

canım park yatağın markası "baby 2 go"..demek kı bunu görmüşsün :)
çok sağol cnmm sizin cicilerinizde çook güzel masallah bayıldım hepsine

dönüp dolaşıp gözüme bu model çarptığına göre sanırım bunu alacağım ben de:))
gerçi ben graco nun bazı modellerini çok beğeniyorum ama burada çok pahalı.. belki amazon.com dan falan sipariş edebilirim.. mesela şu modeli çopk beğeniyorumi, üzerinde ev tipi anakucağuı var, ilk doğduğunda orada yatırabiliyorsun bebişi..

Product Details

biz de günlerce mobilya bebiş mi oyun parkı mı diye düşündük.Aslında çilek in sallanan beşiğini alıcaktık hatta indirimde vardı.Ama nedense bir yere gittik bu parkı gördük avantajlarını düşündük derken bir baktık ki almısız:)
evett canım gördüm çok güzel bişi hem de kullanıslı kaliteli oldugu belli yanii..Aslında netten takip etmek lazım ındırımli bulunabilir

bakalım becerebildim mi kızlar hastane çıkışımız ve bir kaç parça eşyamız...

Eklentiler

• $Fotoğraf0019.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

canım maşallah oğluşun olacak senin anladığım kadarıyla...
hepsi birbirinden cici bu kıyafetlerin..özellikle ben denizci motiflerine bayılıyorum pek bir güzel iyi günlerde giysin kuzu

sağol mervecim evet ikinci oğlum geliyor nasipse o yüzden fazla bişey alamıyorum abisinden yığınla eşyamız kaldı çünkü. ben de kendimi oyalıyorum işte bunlarla.

sağol mervecim evet ikinci oğlum geliyor nasipse o yüzden fazla bişey alamıyorum abisinden yığınla eşyamız kaldı çünkü. ben de kendimi oyalıyorum işte bunlarla.

oyy maşallah demek ikinci yakışıklı geliyor aileye...
tabii canım çok bişi almaya gerek yok ki abisinin cicileri yepyeni duruyordur..iyi günlerde giysin inşallah

teyzoşlar ben de bişiler ekliyim;odamız yok bizim.almadık...kıyafetlerimizde de henüz çok çeşidimiz yok ama mayısa kadar olur inşallah:)
mervecim ben şimdi gördüm cicilerinizi çokkk güzeller yaa.hep kızım olmasını istemiştim onu gönlümce süslemek istiyordum.Rabbim bana bir erkek evlat daha verdi hayırlısı.kız çocuklarının cicileri bile başka güzel. güzel günlerde giydir inş. park yatağın da renkleri harika

teşekkürler canım sanırım bu sefer oldu.bazılarını 2 kere yüklemiş olsam da:)

sağol canım benim çok teşekkür ederim
evet kız çocuklarının eşyaları daha pembeli oluyor ve insan bir bakmıs bir çok şeyi pembe oluvermiş:)olsun cnm Allah hayırlı evlat versin kız erkek olsun ne farkeder dimi...hem erkeklerın cicişleride çook güzel artık çeşitte çok

ayyyyy yeni cicişlerrr eklenmişşş hepside birbirinden güzellll valla şanslı olacak bu kuzucuklar şanslıııı sağlıklı günlerde kullanın kızlar cicişleriniziiii

ben beyaz tenliyim canım baba buğday tenli ama bilemiyorum tabi
eminim çok tatlı olacaklar......

ayyyyy yeni cicişlerrr eklenmişşş hepside birbirinden güzellll valla şanslı olacak bu kuzucuklar şanslıııı sağlıklı günlerde kullanın kızlar cicişleriniziiii

kesinlikle canım çok şanslı olcak bu bebişler:)

Kızlar hepinizin cicileri çok güzeeeelll sağlıklı günlerde kullanırlar inşallah

aminn canım hepimizinki kullansın insallah

kızlar bu eklediğim cicilerse benim çocukluğumda giydiğim veee güzel annemin çocuğuma sakladığı bir kaç parça kıyafet:) Allah ım nasip ederse kızım benim giydiğim şeylerden de giyecekk çok güzel bi duygu...

merve annenin bunları saklaması ne hoşşşş benden kalan bişi yok zaten bizde kıyafetler hep elden ele geçerrr :) hadi güzel günlerde inşşş

merhaba güzel annisler

aldiklarinizin hepsine baktim, hepsi özenle sevkle secilmis.. allahim iyi günlerde giydirmek nasip etsin insallah

bu bebisler cok sansli coooook

bizimde bir sürü cicimiz oldu, suan yikanmak üzere ayirdim herbirseyini.. iyicene bitsin hersey, dolabina yerlestirince odamizin resimlerini cekip eklicem insallah...

ne güzel bir duygu dimiiii

sedasem cicişlerin yine çok güzel canım:)) maşallahhh...bebişleer şanslı

Adamerve
annen ne kdar güzel bişi yapmış ya ne hoş valla çok hoşuma gitti güzellerde iyi günlerde giysin bebiş:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…