canım park yatağın markası "baby 2 go"..demek kı bunu görmüşsün :)
çok sağol cnmm sizin cicilerinizde çook güzel masallah bayıldım hepsine
dönüp dolaşıp gözüme bu model çarptığına göre sanırım bunu alacağım ben de:))
gerçi ben graco nun bazı modellerini çok beğeniyorum ama burada çok pahalı.. belki amazon.com dan falan sipariş edebilirim.. mesela şu modeli çopk beğeniyorumi, üzerinde ev tipi anakucağuı var, ilk doğduğunda orada yatırabiliyorsun bebişi..
Product Details
Eki Görüntüle 149195 Eki Görüntüle 149194 Eki Görüntüle 149193 Eki Görüntüle 149191 Eki Görüntüle 149192 Eki Görüntüle 149190 Eki Görüntüle 149196 Eki Görüntüle 149195 Eki Görüntüle 149194
bakalım becerebildim mi kızlar hastane çıkışımız ve bir kaç parça eşyamız...
sağol mervecim evet ikinci oğlum geliyor nasipse o yüzden fazla bişey alamıyorum abisinden yığınla eşyamız kaldı çünkü. ben de kendimi oyalıyorum işte bunlarla.
mervecim ben şimdi gördüm cicilerinizi çokkk güzeller yaa.hep kızım olmasını istemiştim onu gönlümce süslemek istiyordum.Rabbim bana bir erkek evlat daha verdi hayırlısı.kız çocuklarının cicileri bile başka güzel. güzel günlerde giydir inş. park yatağın da renkleri harikateyzoşlar ben de bişiler ekliyim;odamız yok bizim.almadık...kıyafetlerimizde de henüz çok çeşidimiz yok ama mayısa kadar olur inşallah:)
cnm dilim döndüğünce anlatayımm msj paneline giriyorsun mesaj yazdığın yerin üstünde ekleme butonu var ataç işareti(eklenti) ne tıkla dosya ekle diyorsun dosyaları yani resimleri bilgisayarından ekliyorsun upload files diyorsun içeriğe ekle diyorsun bitir diyorsun umarım anlatabilmişimdirr
mervecim ben şimdi gördüm cicilerinizi çokkk güzeller yaa.hep kızım olmasını istemiştim onu gönlümce süslemek istiyordum.Rabbim bana bir erkek evlat daha verdi hayırlısı.kız çocuklarının cicileri bile başka güzel. güzel günlerde giydir inş. park yatağın da renkleri harika
teşekkürler canım sanırım bu sefer oldu.bazılarını 2 kere yüklemiş olsam da:)
tamam o zaman kızlar.. birgün buluşuruyoruz, kızlara bunları giydiriyoruz ve resmini koyuyoruz nete
çok kararsız kaldım hastane çıkışı mevzusu çok kastı beni, sonunda bunu aldım ki en başta da bunu beğenmiştim... demek yenidoğan resimlerimiz çok benziycek... benim kızım karaböcük bişey olur kesin, seninki nasıl olur sence?
sağol canım...
ayyyyy yeni cicişlerrr eklenmişşş hepside birbirinden güzellll valla şanslı olacak bu kuzucuklar şanslıııı sağlıklı günlerde kullanın kızlar cicişleriniziiii
Kızlar hepinizin cicileri çok güzeeeelll sağlıklı günlerde kullanırlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?