merve annenin bunları saklaması ne hoşşşş benden kalan bişi yok zaten bizde kıyafetler hep elden ele geçerrr :) hadi güzel günlerde inşşş
merhaba güzel annisler
aldiklarinizin hepsine baktim, hepsi özenle sevkle secilmis.. allahim iyi günlerde giydirmek nasip etsin insallah
bu bebisler cok sansli coooook
bizimde bir sürü cicimiz oldu, suan yikanmak üzere ayirdim herbirseyini.. iyicene bitsin hersey, dolabina yerlestirince odamizin resimlerini cekip eklicem insallah...
ne güzel bir duygu dimiiii
sedasem cicişlerin yine çok güzel canım:)) maşallahhh...bebişleer şanslı
Adamerve annen ne kdar güzel bişi yapmış ya ne hoş valla çok hoşuma gitti güzellerde iyi günlerde giysin bebiş:))
merve, sedasem, aldıklarınız süperrrr. aman da aman zilli kuzuların cicileri ne de renkli ne de cicili biciliiii.
güzel günlerde sağlıkla kullanın canlarım
monaroza, 2. oğluşun olmasına rağmen yine de birşeyler alıyorsun. en azından bu da bir keyif. gemici tulumlara bayıldım. güle güle kullanın minik oğluşunla
Eki Görüntüle 149295 Eki Görüntüle 149294 Eki Görüntüle 149299 Eki Görüntüle 149296 Eki Görüntüle 149293 Eki Görüntüle 149297 Eki Görüntüle 149298 Eki Görüntüle 149300 Eki Görüntüle 149301 kızlar bu eklediğim cicilerse benim çocukluğumda giydiğim veee güzel annemin çocuğuma sakladığı bir kaç parça kıyafet:) Allah ım nasip ederse kızım benim giydiğim şeylerden de giyecekk çok güzel bi duygu...
tesekkür ederiz teyzesi
hepimiz iyi günlerde giydirelim insallah..
ahaaaa uykusuz bir annecik yakaladım sanki
teyzoşlar ben de bişiler ekliyim;odamız yok bizim.almadık...kıyafetlerimizde de henüz çok çeşidimiz yok ama mayısa kadar olur inşallah:)
hihiiiiburda saat daha 23.30 ) aksam üzeri uyudum canim.. o yüzden buralardayim.. cicilere bakiyordum... cok güzeller coook... saglikla dogsalarda giydirip minciklayip öpüp koklasak...
dönüp dolaşıp gözüme bu model çarptığına göre sanırım bunu alacağım ben de:))
gerçi ben graco nun bazı modellerini çok beğeniyorum ama burada çok pahalı.. belki amazon.com dan falan sipariş edebilirim.. mesela şu modeli çopk beğeniyorumi, üzerinde ev tipi anakucağuı var, ilk doğduğunda orada yatırabiliyorsun bebişi..
Product Details
Eki Görüntüle 149295 Eki Görüntüle 149294 Eki Görüntüle 149299 Eki Görüntüle 149296 Eki Görüntüle 149293 Eki Görüntüle 149297 Eki Görüntüle 149298 Eki Görüntüle 149300 Eki Görüntüle 149301 kızlar bu eklediğim cicilerse benim çocukluğumda giydiğim veee güzel annemin çocuğuma sakladığı bir kaç parça kıyafet:) Allah ım nasip ederse kızım benim giydiğim şeylerden de giyecekk çok güzel bi duygu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?