2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

merve annenin bunları saklaması ne hoşşşş benden kalan bişi yok zaten bizde kıyafetler hep elden ele geçerrr :) hadi güzel günlerde inşşş

evett canım benim için manevi değerleri çok fazla.bunları örenlerin bazıları yaşamıyor bile...
özellikle yatak örtümü çok seviyorum...Sağol cnm ınsallah iyi günlerde kullansın kızım!

sağol canım...eminim senin kızının cicileride birbirinden güzeldir.
hallettiğin zaman koyarsın resimlerini buraya bakarız biz de;insallah melekler iyi günlerde giysinler cicilerini!

sedasem cicişlerin yine çok güzel canım:)) maşallahhh...bebişleer şanslı

Adamerve
annen ne kdar güzel bişi yapmış ya ne hoş valla çok hoşuma gitti güzellerde iyi günlerde giysin bebiş:))

sağol teyzoşş
bakıyorum elime alıp bunları ben mi giymişim diyorum çok tuhafıma gidiyor..Allah nasip ederse kızımda giyicek onları...amın canım ınsallah

merve, sedasem, aldıklarınız süperrrr. aman da aman zilli kuzuların cicileri ne de renkli ne de cicili biciliiii.

güzel günlerde sağlıkla kullanın canlarım

monaroza, 2. oğluşun olmasına rağmen yine de birşeyler alıyorsun. en azından bu da bir keyif. gemici tulumlara bayıldım. güle güle kullanın minik oğluşunla

canım benim çok teşekkür ederimmm...
eksiğimiz varda onlarıda zamanla halledicezz inşallah...
ben dün Arda kuzununkileri de gördüm süperrler canım her biri maşallah
kuzular güle güle giysinler

kizlar heves ettim kalkip birkac cicimizin fotografini cektim... insallah ekleyebilirim...

ilk iki resim hastane cikislarimiz, tr den iki tane daha ismarladim..

insallah olmustur???

kirmizi setin lilalisini ismarladik... kayinvalidem kaliteli baya dedi.. fiyati da uygundu ence, 58 tl ye aldim, arti %10 indirim vardi..

canım ya ne güzel bir duygu değilmi senin bebekliğinden kalan birşeyi giydireblecek olman..allah nasip etsinde içindede gör inşallah meleğini çok güzeller..

mügecim canım bu park yatağa bayıldım ben.zaten graconun tüm ürünlreri şahane oluyor..bide üstünde anakucağı var..sitedeki fiyatına bak..türkiyede olsa kimbilsin ne isterler bende graconun otomatik salıncaklarından istiyorum ama burda cidden çok pahalı..amazondan sipariş demişsin..daha önce hiç sipariş verdinmi :26: ben hiç bişi almadım ordan..acaba ne yapsam..

İşte bunlar,yeni alınanlardan daha değerli oluyor.Annem de saklamış yıllarca kendi el emeği yaptığı kundaklar,örgüleri,elbiseleri.Kızıma çok kullandım.Oğluma kullanabileceğim birkaç şey de var.Aynı kıyafetlerin içinde torunlarını görmek sanırım en çok annelerimizi mutlu eder
Ben de bazı kıyafetlerini sadece kızım için saklıyorum.İleride "Bak bunu doğduğunda giydirmiştik sana.."diyerek ççıkarıp gösterebilmek için.Kimbilir,belki ben de torunumun üzerinde görürüm aynı kıyafeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…