2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Kızlar bütün aldığınız cicilere hayranlıkla bakıyorum.Hepsi çoookkkk tattlııııı!!!!
Ben henüz hiçbir şey almadım.Erkek çocuğu olan arkadaşlarımdan kıyafetler gelmeye başladı.Zaten yatak,alt açma,küvet..vs gibi şeyler kızımdan kalma evde var.Sadece yaz bebeği olacağından body almayı düşünüyorum.Bir de bezleri alınacak.Şaka maka son üç aya girdik.Bana sanki daha çook varmış gibi geliyor:89::90:

hepsi birbirinden güzel kızlar adamerve cnm hele seninkinin maneviyatı çok güzel

iyi günlerde giydirin kızlar ..aldıklarınıza bayıldım nefisler...güle güle kullansın kuzucuklar..

canım ciciler çok güzel .. maşallah ... hastane çıkışına bayıldım ... oğlum olsaydı ben kesin böyle birşey alacaktım ... denizci kıyafetlerine bitiyorum erkek bebeklerde ... güle güle giysin yavrucun

çok güzel cicilerin .. güle güle giysin inş ...
süper valla ... nasıl bu kadar temiz özenli saklanmış ...
benim de bebekliğimden 1dışı örgü içi penyeli battaniye var ..eşimin yüz örtüsünü saklamış annesi - bide ananemim bana elde diktiği askılı pantolonlu cepkenli bi takım .... onları da kullanıcam nostalji olsun diye ....

maşallah .. çok güzel

neriman cicileriniz çok güzell güle güle giyinsin bebişin sağlıkla sıhhatle inşşşşş

Son düzenleme:

Nevracımm çok beğendim ben...güle güle kullanın cnım....

kız sen direk genç odası yapmışsın yaaaa... Nevracık güzel güzel uyusun, güzel güsel oynasın odasında...

ben yıllar önce amozon.com dan sık sık alışveriş ediyordum.. ama ekstra ücretler naıldı hiç hatırlamıyorum ama sonuçta hep ucuza geliyordu :)) ama büyük eşya almadım hiç... şimdi otomatilk salıncaklara falan bakıyorum fiatları o kadar uygunki.. ben burda fisher price in titreşimli anakucağını beğenmiştim 150 tl falandı (onu da fiyatı diğerlerine göre daha uygun diye beğendim ) aynı anakucağı 25 $ ( sanırm park yatağı oradan alacağım.. ev tipi anakucağı bir süre almayacağım bakalım,bebek arbamızın bisürü parçalaroı var evde bisüre onlarla takılırız diyırum..

vaaayy bunlar çokgüzeller... yahu ben isviçreden elbise getirtiyoırum sen burdan :)))

öncelikle son gördüğüm nevra kuzusunun odasından başlıyım
çok güzel olmuş annesi ama yatağı büyüyen beşiklerden değilmi bazalı gibi duruyo
ayrıyeten park yatakmı alcan
rengi falan çok güzel iyi günlerde sağlıkla uyusun prensesin inş

çok ciciler.. sen karyolanı nereden ve kaça almıştın.. harika görünüyor...

çok güzel bir duygu bu yaaa... :26::26::26:

çok güzel iç acıcı bir odası olmuş annesi

teyzoşlar ben de bişiler ekliyim;odamız yok bizim.almadık...kıyafetlerimizde de henüz çok çeşidimiz yok ama mayısa kadar olur inşallah:)
park yatağınınz çok güzel aldığın cicilerde birbirinden hoş
denizci takımına bayıldım hepsi birbirinden güzel
yatağı çok güzel olmuş annesi uyku setide çok hoş kıyafetler cartersmi
ne güzel bir duygudurbenimde kundak takımım duruyo bide yorganım

ne kadar güzel ciciler bunlar buram buram avrupa malı kokusu geliyobayıldım hepsine iyi günlerde kullanmak nasip olur inş

Nevracımm çok beğendim ben...güle güle kullanın cnım....
SAOL TEYZESİ ...
kız sen direk genç odası yapmışsın yaaaa... Nevracık güzel güzel uyusun, güzel güsel oynasın odasında...
park yatakla salıncak gelecek ... 3-4 yaşından sonrada genç odasına devam inş .. almışken takımı bölmek istemedim
Nevraacım güzel günlerde kullanın, çoğunu halletmişsin işte..
saolasın
yıkanacaklar var ..biraz bekliyorum 32. haftadan sonra .. yıkayıp yerleştiricem inş ..
teşk ettik teyzesi
yok yatak bazalı .. içine dünyayı aldı bazası .. özellikle aldık .. park yatakta alıcaz çünkü ...

nevraaa sağlıklı günlerde kullanın cnm çok güzel herşeyi halletmişsin masallah ben de almak istiyorum ama annemgil erken erken diyo sinirimi bozuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…